10 Юли, 2020 10:23 1 846 8

Тръмп: Байдън е с промит мозък

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • президент-
  • промит мозък

Нова вербална атака преди изборите за президент

Тръмп: Байдън е с промит мозък - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, който си осигури достатъчно подкрепа от делегатите за предстоящия конгрес на Демократическата партия, за да се кандидатира за президент през ноември, е с "промит мозък като марионетка", коментира американският президент Доналд Тръмп пред Fox News.

"Левите радикали, нека си признаем, обработиха Джо. Той няма представа какво правят и какво ще правят. Мисля, че са му промили мозъка", каза Тръмп. Според него Байдън е повлиян от политици като сенатора от Вермонт Бърни Сандърс, който напусна президентската надпревара на 8 април. Тръмп допълва, че бившият вицепрезидент на САЩ "не е наясно с действията си и не осъзнава какво всъщност се случва". Тръмп отново предупреди, че победата на Байдън на изборите през ноември ще доведе до срив на фондовата борса, пише News.bg.

"Те ще съкратят финансирането на полицията или ще го премахнат напълно", обясни той. Тръмп е почти четири години по-млад от Байдън, който на 20 ноември ще навърши 78 години. Тръмп често поставя под въпрос умствените способности на Байдън. "Но не е от възрастта на Байдън. Познавам хора, които са много по-възрастни от мен, но мислят и са съобразителни като 25-годишни", коментира по-рано Тръмп в интервю за The Wall Street Journal. Като пример той посочи 91-годишния основател на веригата магазини Home Depot Бернар Маркъс и 86-годишния милиардер Шелдън Аделсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С ти ?

    5 10 Отговор
    Бай Дончо той поне има мозък !
  • 2 Въпросът е

    4 1 Отговор
    Имаше ли Гюро глава
  • 3 Реално

    6 3 Отговор
    То цялата ви държава е с промити мозъци-и натъпкани с ГМО
  • 4 Херо Мустафа да не мълчи гори България

    3 6 Отговор
    Бай Дончо ,акъл за себе си няма, ама даде кураж на Гешев, за Преврат , в нашета държава България.
    Намесата на Тръмп , в вътрешните работи на България, е за международен трибунал, България не е Венецуела, искаме и ЕО да се намеси ,какво чакат да се изтрепем ли?
    Нали много ги боли за демокрацията, къде са изказванията на Фон Лайен, гощава нашия крадец на лична вечеря ?
    И тя ли стои зад Хунтата и превратаджиите?
  • 5 гл шеф

    1 0 Отговор
    от. гл. щеф. на тайно разузнаване. вписваме на всички за нашият румен йорданов. че полицията в гр. кюстендил. наговара съседите и свойте на румен да лъжът че румен е крадец. румен никаде не е краднал това са лъжи. за полицията имаме заснети [ матреяли. ]
  • 6 ****

    0 7 Отговор
    Оня бил с промит мозък,а този направо си е безмозъчен.
  • 7 ббб

    4 0 Отговор
    Е то това е ясно за всеки, който е запознат поне малко със състоянието на Байдън. Човека две смислени приказки не може да върже. Те го държат с малко публични изяви, че той при всяка прави некви тотални гафове. Абсолютна марионетка на Пелоси, Клинтън, Шумър и т.н. 3-те публични дискусии с Тръмп преди изборите ще са голямо шоу.
  • 8 Сандо

    5 0 Отговор
    Редакцията,няма ли да песнете материал за публикуваните нови записи от разговори между Байдън и Порошенко?Изключително интересно четиво и предизвикващи много реакции.Не са особено политкоректни,но нали давате място на всякакви гледни точки.