Last news in Fakti

12 Юли, 2020 11:10 4 267 13

Индия би всички рекорди

  • индия-
  • коронавирус-
  • пандемия

За последните 24 часа има 28 637 новозаразени

Индия би всички рекорди - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

За последните 24 часа в Индия има нови 28 637 случая на заразени с коронавирус. Така общият им брой от началото на пандемията е почти 850 000. Бързият темп на разпространение на заразата накара властите да обявят едноседмична карантина в ключовия южен технологичен хъб Бангалор.

С новите потвърдени случаи общият брой на заразените достигна 849 553. Броят на починалите за последното денонощие е 551 , с което общият им брой достигна 22 674, съобщиха от Министерство на здравеопазването.

Индия изпревари Русия по броя на заразените и сега е трета след САЩ и Бразилия, по данни на американския университет "Джонс Хопкинс".

Южният щат Карнака, където е технологичният хъб Бангалор, домакин на офиси на Microsoft, Apple и Amazon, обяви, че продължава карантината с една седмица, считано от 14 юли.

Делхи, Мумбай, Ченай, Бангалор и Пуне са сред ключовите индийски градове, които регистрират бум на инфекции. Няколко индийски щата наложиха строга карантина във високорискови зони.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 www

    23 3 Отговор
    То и в Бг е пълно с "индийци".Хубаво бяха затворили гетата и маалите...хубаво щяха да се култивират сините венци.
  • 2 гост

    10 18 Отговор
    Индия е точно 10 пъти по-голяма като население от Русия и я била минала с няколко хиляди в заразените ! Ми тя трябва да я мине 10 ПЪТИ , че поне да се изравнят !!! Още повече с руските претенции за "велико здравеопазване" не десет , сто пъти повече трябва да има Индия !!

    Коментиран от #4

  • 3 Стига шантажи

    10 4 Отговор
    В Индия има райони където средната продължителност на живота е 40 години защото населението е толкова бедно,че единствената му прехрана е от сметища в които се съхраняват,обработват и изгарят токсични отпадъци от цял свят.Сега явно целят да изпросят пари от ООН и други организации под формата на средства за борба с вируса.
  • 4 Смях

    9 16 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Индия е поне два пъти по-развита от Русия! Само и трябва време за да реализира потенциала си. Като се вземе предвид факта, че Джуджето ще управлява до 2036 г., след 7'8год.руснаците ще се радват да мигрират в Индия и да посрещат скъпи индийски гости в страната си, както днес посрещат китайците!
  • 5 осведомен

    11 5 Отговор
    А бе манипулатори кои всички рекорди 68 000 дневно в САЩ или ви плащат само ако споменете Русия и разлаете редакционните тролове трийте бързо
  • 6 ИЗЧИСЛЕНИЯ

    3 0 Отговор
    СМЪРТНОСТ - 2.5%, АКО СА ПОСОЧЕНИ ВСИЧКИ ЗАРАЗЕНИ.
  • 7 СМЕНЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО

    8 3 Отговор
    Вижте в Сащ колко са.
  • 8 Кремълското джудже

    3 6 Отговор
    Няма къде да избягате. Всички ще се заразите не сега то след 1 година. Няма бягане дори и в България
  • 9 Не вярвам

    3 2 Отговор
    Тия ако им вярваме на цифрите до дни би трябвало да се заразим всички .
  • 10 USMC

    2 2 Отговор
    Индия желае да въоръжи флота си ,както и самолетите си Р-8 Посейдон с новите стелт ракети с голям обсег LRASM ,далеч по-смъртоносни в сравнение с BrahMos

    Индия оперира с най големия брой самолети Р-8 Посейдон след САЩ.
  • 11 Gunnery Sargent Hartmann

    0 0 Отговор
    10th, Sir, Aye Aye Sir.
  • 12 Предложение

    4 0 Отговор
    Да изпратим нашите брат'чеди на лечение в майката родина?
  • 13 USMC

    0 4 Отговор
    Индия определя супер звуковите си ракети BrahMos , като вече остарели и не достатъчно надеждни срещу сериозна отбрана напр. китайска .

    Точно тук трябва да прозвучи тревожен сигнал в главата на всеки русофил ,понеже най съвременните руски ракети са с технологии "взаимствани " именно от BrahMos