12 Юли, 2020 11:37 1 913 7

Луизиана гласува за Тръмп

  • доналд тръмп-
  • джо байдън-
  • избори-
  • сащ-
  • луизиана

Той и бившият вицепрезидент Джо Байдън спечелиха първичните избори

Луизиана гласува за Тръмп - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и бившия вицепрезидент Джо Байдън спечелиха отлаганите на два пъти първични избори в американския щат Луизиана. Тръмп няма реален конкурент за номинацията на Републиканската партия, но четирима други републиканци се изправиха срещу него на първичните избори за номинацията.

Победата на Байдън беше оспорвана от 13 други политици от Демократическата партия, макар че той вече е спечелил достатъчно гласове, за да си осигури кандидат-президентската номинация.

Първичните избори в щата Луизиана бяха едни от последните в страната. Първоначално предвидени за 4 април, те бяха отлагани на два пъти заради коронавируса и се състояха толкова късно, че на практика не повлияха на определянето на кандидатите на двете партии.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    3 32 Отговор
    Тоя палячо няма са спечели нищо. Това беше с цирка айдее
  • 2 Селските щати

    13 6 Отговор
    Всички кравари гласуват за дони жълтия
  • 3 Бай Дончо

    23 6 Отговор
    Давай бай Дончо! Спечели втори мандат, изолирай САЩ от Европа, за да пукнат всички червени еуглени от глад! Да видят как става с рубли и сърпове и чукове.
  • 4 Неновав

    6 1 Отговор
    Браво!!
  • 5 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    ЗАЩО В ТЕЖКИ И КРИТИЧНИ ВРЕМЕНА ЗА "ПРЕЗИДЕНТИ " СЕ КЛАСИРАТ -"ПОЛУУМРЕЛЯЦИ " !?!?!? И НЕ ВСЕКИ Е КОРУМПЕ -КАТО НАШИЯ !?!?
  • 6 Тръмп🗽

    9 1 Отговор
    Дементиралият Байдън нищо не може да спечели той е палячо. Соросците няма как да купят толкова избиратели.
    Тръмп 2020!
  • 7 Тръмп🔝➖Байдън✖НЕ

    10 1 Отговор
    Изказът на Сорос за това, какво ще направи Байдън звучи като от първо лице. Тоест, ще го направят той и баща му, а Байдън е прокси субект, формален изпълнител.
    И за най-големият глупак вече би трябвало да е станало ясно, че Демократическата партия на Америка е тотално превзета от соросоидната идеология.

    А тя е НеоМарксизъм, разрушаване на традиционният капитализъм чрез използването на малцинствата. Пролетариата обърна гръб на левичарите защото разбра, че те само на приказки се грижат за него, а когато дойдат на власт го цедят безмилостно.

    Затова неолибералите соросоиди залагат на изметта на обществото - хомосексуалисти, лежащите на социални помощи, декласирани етноси... И глупазите които вярват на красивите приказки, че "като вземем властта всички ще живеят в поповата къща". Без да се позамислят поне малко кой ще работи за да ги мъкне на гърба си.