13 Юли, 2020 11:05 1 387 3

Франция и Великобритания ще обменят информация в борбата срещу трафикантите

  • бежанци-
  • мигранти-
  • трафик-
  • кале

Париж и Лондон подписаха споразумение за обмен на информация в общата им борба срещу трафикантите на хора, които незаконно прекарват мигранти през Ламанша

Франция и Великобритания ще обменят информация в борбата срещу трафикантите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Франция и Великобритания подписаха споразумение за обмен на информация в общата им борба срещу трафикантите на хора, които незаконно прекарват мигранти през Ламанша, предаде Асошиейтед прес.

Френският вътрешен министър Жералд Дарманен каза, че съгласно споразумението ще бъде създадено френско-британско звено, което да осигури по-добър обмен на данни за трафикантските мрежи.

Важно е нашите британски колеги да знаят, че ако мигранти идват тук в Кале, то е за да преминат от другата страна на Ламанша, подчерта Дарманен и допълни, че Франция има нужда от допълнителни средства, за да охранява крайбрежието си, предаде Франс прес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gen Gurko

    3 0 Отговор
    Мерките срещу трафикантите трябва да се втвърдят, като действията им се разглеждат като терористични. А навлеците, които докарват за да смучат соц.фондове и след като се развъдят да свалят паметници , да правят терактове или да се дерат че са дискриминирани, трябва да са с НУЛЕВИ шансове за статути и да се гонят безмилостно. Който иска нещо-с документите на ГККП, ако обича.
  • 2 Добавящ

    0 0 Отговор
    Прибави и Сащ и състава на световния производител на наркотици е пълен. Но се забавлявам, когато видя подобна статия. Толкова е сладурско да си мислят, че им вярваме.
  • 3 гл шеф

    0 0 Отговор
    от. гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме на всички да знаят. че нашият румен йорданов. няма зимано давано с полицията в гр. кюстендил. нито с тях го сменяме ние го сменяме с нас с разузнаването. на никой румен не говори по ума. нито вписва тези съобщения. който го пипне с нас ще си има работа. ние го гледаме навсякаде. и сменяме с нас..