Last news in Fakti

14 Юли, 2020 07:25 4 214 13

СЗО предупреди, че пандемията може да стане по-тежка

  • сзо-
  • тедрос гебрейесус-
  • пандемия-
  • коронавирус

Твърде много страни вървят в погрешна посока

СЗО предупреди, че пандемията може да стане по-тежка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Световната здравна организация предупреди, че бушуващата пандемия от коронавирус в света може да стане много по-тежка, ако всички държави не спазват основните здравни предпазни мерки, предаде "Ройтерс".

"Нека го кажа направо - твърде много страни вървят в погрешна посока, вирусът остава обществен враг номер едно", заяви генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейесус на видеобрифинг от Женева.

"Ако не се следват основните правила, тази пандемия ще продължи по един-единствен начин - ще става все по-зле и по-зле. Но това не бива да се случва", каза той. През последните седмици се забелязва рязко увеличение на новите случаи на заразяване, като в световен мащаб вече има над 13 милиона потвърдени случая. По-рано Тедрос Гебрейесус предупреди, че ситуацията всъщност се влошава, а не се подобрява.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Valio

    36 6 Отговор
    Световната ИЗМАМНА Организазия.....Е това е Организирана престъпна група.
  • 2 1954

    28 2 Отговор
    стига манипулация писна ни вече
  • 3 Мислещ

    32 1 Отговор
    Световният враг номер 1 е глобалната диктатура и тази опасност ще става все по-сериозна. Никой вирус не може да се мери с нея. С всяка епидемия рано или късно сме се справяли, но ако допуснем тотална глобална диктатура, от нея никога няма да има спасение.
  • 4 Сзо

    26 2 Отговор
    Мишоци, събрахте ли парите за ваксините?
  • 5 Колега

    17 2 Отговор
    Много добре си спомням как,, специалистите,, от СЗО твърдяха че няма нищо страшно през януари когато тръгна от Китай.
  • 6 Рошко

    18 0 Отговор
    Сзо може да си навре предупреждението в най дълбокото място отзад, барабар с фед мвф и световната банка за поробване
  • 7 Стига бе

    21 1 Отговор
    същата тази псевдо-организация през януари съобщаваше,че вируса от китайската провинция е прекалено далече и не са нужни никакви мерки и ограничения.Тръмп направи нещо смислено като ги реши от 400000000 долара годишно и дано останалите последват този пример.
  • 8 Мнение

    17 1 Отговор
    Може, ако пуснете по-силен вирус може и да има!
    Престъпници от СЗО!
    Никой не ви вярва, дори американския президент!

    Доказано ваште ръководители сред, които Бил Гейтс и др Антъни Фаучи, се опитват да унищожат човечеството за повече печалба от лекарства и ваксини!!!
    Кой написа на едни всеизвестни камъни, че човечеството трябва да се сведе до 500 мил???
    И кой ще решава кой да живее и кой не?????
    Всичките трилионери, като започнеш от Сорос, Гейтс, Фаучи, Ротшилд и всички останали, трябва да бъдат ограничени от към власт, тъй като ще затрият света!!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 До момента са починали

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мнение":

    общо 13.000.000 души в света от ковид 19. Пак щяха умрат и без вирусът но нали трябва да има един обществен враг, от който да ни " пазят ". Вече не говори за тумори, инфаркт, диабет......
  • 10 Отново

    10 0 Отговор
    и отново мисирките плашат хората...
  • 11 Стана ясно досега

    5 0 Отговор
    че каквито и мерки да се вземат, файда никаква. Вируса си расте нагоре и нагоре. Имаше държави с въведено военно положение и сега те са най засегнати.
  • 12 Covid 20

    6 0 Отговор
    Стига с това размахване на пръст, няма да стане!
    Искат да подпалят от протести и разруха всички държави, всичко което работи успешно - да се затваря!
    Кои са те в крайна сметка, че да се бъркат във вътрешните дела? България би трябвало да е назависима държава и ние сами да решаваме какво да правим в собствената си къща!!!
  • 13 Като чета

    1 4 Отговор
    коментарите се чудя как може да съществува толкова ограничено мислене лишено от всякаква логика и последователно мислене.Не вярвах,че има толкова заблудени и вярващи в световна конспирация и за това,че има някой който да управлява цялата тази пандемия за да е изгодна за определен кръг хора. Просто не е истина колко невежи са хората.