14 Юли, 2020 13:51 2 606 0

Мистериозна смърт на топ дипломат в Румъния

  • румъния-
  • кипър-
  • дипломат-
  • филипос критиотис

Посланикът на Кипър беше открит мъртъв в резиденцията си в Букурещ

Мистериозна смърт на топ дипломат в Румъния - 1
Снимка: shutterstock

Посланикът на Кипър в Румъния Филипос Критиотис е открит мъртъв в резиденцията си в Букурещ. Полицията започна разследване за предполагаемата причина за смъртта.

"Посланикът на Кипър в Букурещ беше намерен мъртъв в резиденцията си в центъра на града. Полицията откри разследване за "подозрителна смърт", в рамките на което се разследва смъртта на дипломата", съобщава „Медиафакс“, позовавайки се на полицията, предава Канал 3.

Дипломатът е починал в нощта на събота срещу неделя. По предварителни данни той е страдал от сърдечни проблеми, но точната причина за смъртта ще бъде установена след аутопсия.

"Празнотата, останала след загубата на посланика в Букурещ, Филипос Критиотис, който внезапно почина, е трудна за запълване. Най-искрени съболезнования са изпратени към неговото семейство от всички нас - неговото голямо семейство", се казва в съобщението на кипърското външно министерство в съобщение, публикувано на страницата му във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: