14 Юли, 2020 18:51 1 565 6

Макрон: Франция трябва да направи задължителни маските на закрити места

  • франция-
  • еманюел макрон-
  • маски-
  • ковид-19

Има признаци, че заразата леко се възобновява във Франция, предупреди президентът за епидемията, отнела живота на над 30 000 души в страната

Макрон: Франция трябва да направи задължителни маските на закрити места - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Франция би трябвало да направи задължително носенето на маски на всички закрити обществени места, за да се забави епидемията от новия коронавирус, която дава признаци за възобновяване, заяви френският президент Еманюел Макрон, цитиран от Франс прес.

Макрон заяви това в телевизионно обръщение, посочвайки 1 август като дата за евентуално влизане в сила на тази мярка, предава БТА.

Има признаци, че заразата леко се възобновява във Франция, предупреди президентът за епидемията, отнела живота на над 30 000 души в страната.

Френските здравни власти призовават да не се отхлабват предпазните мерки като носенето на маска и физическа дистанция.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алжир и Мароко подкрепят това

    6 0 Отговор
    Бурки, бурки, бурки...!
  • 2 човек

    11 0 Отговор
    Номера с маските май вече не минава...
  • 3 Йосарян

    5 0 Отговор
    А геронтофилията задълже ли е?
  • 4 А пък аз

    6 0 Отговор
    искам да направят задължителни мацките на закрити места. Така ще се преборим с демографската криза.
  • 5 Covid

    1 1 Отговор
    Питайте Боко и Мутафчийски...
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Всичко свързано с пандемията и самата пандемия се прави с цел прекратяване на миграцията и изолиране на определени общности ! ТОВА Е ПРАН НА СВРЪХБОГАТИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА ! Вече 6 месеца се правят, че не знаят какъв е този вирус. Бавят НАРОЧНО клиничните изследвания за ваксина за да постигнат своята цел ! Всички лаборатории работят ОТДЕЛНО, вместо да направят всеобщ консилиум. Това значи, че някой точно това желае ! Да пусне накрая ваксината за 7.6 милиарда ЧОВЕКА !!!