15 Юли, 2020 11:12 1 250 4

Тръмп не мисли за преговори с Китай

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • китай

Американският президент разглежда диалога

Тръмп не мисли за преговори с Китай - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп обяви, че в момента не мисли за преговори с Китай, съобщи FOX News.

Припомня се, че двет страни договориха голямо търговско споразумение. Предстои нов кръг от преговори за следващата част от договора.

Споразумението осигури китайски инвестиции за американските произовдители. Тръмп твърди, че търговските отношения между двете страни не са били на едно равнище.

Президентът заяви, че търси справедливо отношение към своята страна. Той призна, че скоро не е разговарял с китайския президент Си Дзинпин.

Възможно е да бъдат въведени нови тарифи за китайски стоки. Това обаче все още не е решено.

Американската администрация ще търси варианти за преговори с китайската държава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тралала

    2 1 Отговор
    Тръмп не мисли за преговори с Китай,мисли за санкции и за Стар Уорс.
  • 2 ЧекмеджеБанк

    0 2 Отговор
    САЩ. Построена от негрите, принадлежаща на китайците.
  • 3 Презвитер Козма

    2 0 Отговор
    Естествено че САЩ и целия свят трябва да потърси сметка на ККП за пандемията, която тръгна от Китай и беше укривана до последно от Партията! Защо Китай не допуска международни доктори да разследват, а едва преди няколко дни каза че ще допусне само СЗО, които са повече от ясно "на хранилка" при китайците. Още по шокиращо е че СЗО нямат намерения да проверяват лабораторията в Ухан!
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОГАТО СЛЕД СЕДЕМДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА -ЗАЯВЯВАШ: -"НЕ МИСЛЯ"- Е ВЕЛИК НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИЗЪМ !!! НО БАЙДЪН-СИ Е- НАПРАВО МИСЛИТЕЛ И ГЕРОИК !!!!!!!!!!!!