Last news in Fakti

18 Юли, 2020 10:52 4 914 24

Нидерландия и Белгия извадиха България от списъка на безопасните за пътуване страни

  • нидерландия-
  • белгия-
  • ковид-19-
  • туризъм-
  • пандемия

Наскоро режима затегнаха Унгария и Австрия, като последната дори забрани всички пътнически полети до България

Нидерландия и Белгия извадиха България от списъка на безопасните за пътуване страни - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландия извади България от списъка на безопасните за пътуване държави и въведе 14-дневна карантина за пристигащите от страната ни лица, предаде NOVA. 

Белгия също ни постави в оранжевата зона – на страните, до които се пътува само в краен случай. Наскоро режима затегнаха и Унгария и Австрия, като последната дори забрани всички пътнически полети до България.

В улеснение на сънародниците ни, планиращи пътуване зад граница, Министерството на външните работи публикува на сайта си интерактивна карта с актуална информация за начините за преминаване на държавните граници в условията на COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 У мааалата всичко е леш

    19 4 Отговор
    Как няма да ни извадят?
  • 2 баджо

    20 4 Отговор
    Правилно решение !
  • 3 ТАКА Е,..

    14 43 Отговор
    А.. ФАТМАКА ИЗПЪЛНЯВА НАРЕЖДАНИЯТА НА БОЖКОВ И ПРИЗОВАВА ХОРАТА ДА СЕ СЪБИРАТ НА ТЪЛПИ ЗА..ПУЧА!
    ОСТАВКА ФАТМАК

    Коментиран от #14, #15

  • 4 Виза

    13 5 Отговор
    Вместо визи каеантина, списъци и др. Омразата няма край!
  • 5 А така

    18 5 Отговор
    Сега и да резнат паричкте за които е отишъл баце там и да се прибира смело. И да си приготви голяма маска за едни части на тялото. Холандия не знае какво става в България ли?

    Коментиран от #18

  • 6 Някой си

    23 5 Отговор
    Играйте си още с тестовете и ще ни затворят всички!
    Оставка и на Кунчев, Ананиев и НОЩ!

    Коментиран от #8, #19

  • 7 Йозеф

    19 1 Отговор
    Туризъм няма да има поне 2 години. Преориентирайте бизнеса.
  • 8 Миризлив пор

    11 18 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Какво ти е виновен щаба? Докато им се чуваше думата бяхме в позитивния списък, кога започнаха да слушат Мангъров да се заразяват да работело всичко и президента да прави митинги с по няколко хиляди болните скочиха и е нормално да ни вкарат при негативните.

    Коментиран от #11, #20

  • 9 Активист на БКП

    16 7 Отговор
    Докато ГЕРБ и другаря Борисов са начело на държавата , отвсякъде ще ни гонят!!!
  • 10 Леля ви от Холандия

    19 0 Отговор
    14 дневната карантина след завръщане от България в Нидерландия е силно препоръчителна, но не както се твърди в текста задължителна. Моля, журналистите да си направят труда да прочетат поне документите на български в страницата на посолството или поне да погледнат в Фейсбук :)
  • 11 Някой си

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    И колко теста правеха по време на карантината?
    Няма тестове - няма носители, просто и логично е!
    По време на карантината правеха по стотина теста, а сега по няколко хиляди.....
    Няма нужда да ми отговаряш...
  • 12 £¢€¥

    2 1 Отговор
    Така ще е до победата !!!
  • 13 БойкУ БурисоФ

    5 0 Отговор
    Тия кво искат да им наложа санкции ли?
  • 14 Simpleton

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТАКА Е,..":

    А, простака коментира като теб с плиткия си мозък, подражавайки и подтикнат от хулигана премиер!
  • 15 Госあ

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ТАКА Е,..":

    Да,елементарен е фатмака. Скочи като ощипан чак когато взеха да го разследват и се очакват европари. Плешив цицоман. Абе к'во стана с деса зърното и врътките около нея ???
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гледат ни заразените

    0 5 Отговор

    До коментар #5 от "А така":

    Тъпите ни протести не ги вълнуват. Ако ни клъцнат помощите яко ще е заради Радев и Божков най-вече.Дето насъскват протестите. И хлапаците, които 1 ден в казарма не са били, но са много войнствени и революция ще правят. Разни мамини синчета, висящи пред компютъра и ултраси от футболни агитки се помислиха за всемогъщи за фактор, а са само част от плановете на акулите. Лапнишарани са. И само вдигат бройките на заразените с тези лишени от смисъл протести в името на неизвестно какво. На някакви невъзможни неща. Той Радев явно няма адекватни съветници, които да му налеят малко акъл как трябва да се държи истинският президент и затова размахва юмрук. А какво остава за бъканите с адреналин и тестостерон (последното не е много сигурно, че и много джендъри се навъдиха) младежи без ясна цел. "Долу!" каква цел е. Като крещите "Разпни го!" кой е новият ви фалшив кумир. Природата празно място не търпи, политиката също. Какъв ли стар или нов плевел ще поникне имате ли идея въобще? Бойко и в конфликти влиза и заради вас. Че утре ще ревете, че не стигат помощите до вас. А и в Европа няма да може да се заработва лесно заради коронавируса и ограниченията за работа на българи.Гладните манговци също ще останат тук и съвсем ще я втасаме. Че Холандия(Нидерландия) отдавна ни имат зъб. Протестите бяха и са във възможно най-неудачното време. Прибирайте се по домовете си и се заемете с нещо смислено и градивно. Ако родителите ви имат лозе или място на село правете буркани и копайте
  • 19 Никой не си играе

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    с тестовете. Не могат да насмогнат само на мераклии за Гърция, а и сред тях има заразени. Или е по-добре показно да ни ги връщат от Гърция. Нали доскоро разправяхте, че надува ли бройките за да получим повече помощи от ЕС. Сега друга песен запяхте, но пак ходите по протести да увеличавате бройката, защото слушате ненормалници като Мангъров. И после НОЩ ви е виновен. А кой ли не ви яха протеста. Само който не го е пожелал не го е яхнал... По-умните предпазливичко и само говорейки... Че виждат какви недоразумения пълни има сред протестърите и не искат официално да се свързват имената им с тях. А стана ясно и кой финансира най-агресивните и манипулаторите. Онзи от Дубай яко ви дърпа конците.
  • 20 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Много си ограничен или си от ГЕРБ. И двете означават че си лаймо.(грешката в последната дума е заради администратора)
  • 21 АФЕРИМ МАШАЛЛАХ

    2 0 Отговор
    АНГЕЛКОВА ПЕЧЕЛИ ПО ТОЧКИ , ТЯ ПОБЕДИ ТУРИЗМА КАТО ГО РАЗМАЗА ВОВЕКИ ВЕКОВ !
  • 22 ВЕЛИК Е БОЙЧАНА

    1 0 Отговор
    БОЙКО НАЛОЖИ САНКЦИИ НА РУСИЯ ТА ЕДНА ХОЛАНДИЯ ИЛИ БЕЛГИЯ ЛИ ЩЕ ГО ЗАПРАТ ?
  • 23 Наблюдател

    1 0 Отговор
    А бе ей в България ковид няма... Никъде няма... Не се подчинявайте....
    Елате в България...... На Бойко му диктуват едни идиоти от Израел които искат да превземат държавата ни.... Нарочно казват че има ковид у нас.... Всичко е лъжа.... Цялата работа се върти около парите които Бойко трябва да вземе от ес и да ги открадне с някои от герб..... Заповядайте...... Всички които умират у нас в България си умират от техни болести които Бойко им причини.... Няма ковид.
  • 24 хидрогениране

    0 0 Отговор
    Явно са видели ТИКВАТА са се уплАшили ? Той има вид на болен и прокажен човек. След него се носи единствено зараза , лицемерие и разпад !