19 Юли, 2020 10:49 1 481 3

Министърът на търговията на САЩ е в болница

  • уилбър рос-
  • болница

Рос оглавява американското министерство на търговията от февруари 2017 г

Министърът на търговията на САЩ е в болница - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Министърът на търговията на САЩ Уилбър Рос е хоспитализиран, съобщи телевизия CNN в събота, позовавайки се на говорител на ведомството.

Според медията, 82-годишният Рос е бил принуден да потърси медицинска помощ "поради дребни проблеми със здравето, които не са свързани с коронавируса". Той „се чувства добре“ и се очаква скоро да бъде изписан от болницата. Повече подробности не се предоставят.

Рос оглавява американското министерство на търговията от февруари 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мастийски

    4 1 Отговор
    Ясно ! Корона вируса го е нагазил ! Яко ще се мре !
  • 2 「 Logic 」 

    4 0 Отговор
    Търговската война протича чудесно...за китайците...
  • 3 БРЦК

    5 0 Отговор
    Филма е пропаганда за комунизъм и другите глупости капитализъм =фашизъм бля бля. Робството не си е отишло . Свободата е исконно право на всяка душа единството на душите ТВОРИ ТОГАВА ИДВА ВЪЗХОДА .ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА . ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ И ЗАЯВИМ НЕ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НЕ НА РОБСТВОТО СЛЪНЦЕТО Е ЗА ВСИЧКИ