Last news in Fakti

23 Юли, 2020 09:45 1 830 12

Жените се доказаха като водачи

  • ес-
  • жени-
  • кристин лагард

Кристин Лагард посочи примери за успех

Жените се доказаха като водачи - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Жените лидери вършат повече работа в справянето със ситуацията. Това заяви председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард, цитирана от France 24.

Мнението ѝ е, че се забелязват сер иозни разлики в комуникацията в страните, водени от дами. Според нея се е доказало, че жените могат да вършат по-добра работа.

Откроена е германският канцлер Ангела Меркел. Нейният модел на информационна кампания е помогнал на германското правителство да въведе нужните ограничения в страната.

Страната успя да се справи добре със ситуацията в сравнение с други големи европейски държави. Посочва се и управлението на Тайван и Нова Зеландия.

Посочва се, че популистки лидери не са успели да се справят с положението. Повечето от тях са действали под напрежение.

Лагард показа и повече внимание към грижата от страна на държавни глави.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    9 1 Отговор
    Ако под това да си васал на Китай се разбира успех.То със сигурност е така.
  • 2 Хахаха

    19 0 Отговор
    Страшен пример е Меркел - замени гордите арийци с гастарбайтери сирийци:)
  • 3 друго мнение по въпроса

    12 0 Отговор
    Ааааа.......нема начин. Меркел напълни Германия с талибани. Тереза Мей направи сумати поразии във външната политика. А Маргарет Тачър - англичаните пяха и играха като почина .......
  • 4 Хаха

    10 0 Отговор
    Маргарет Тачър фалира цяла Великобритания.Още не могат да се оправят.С Бокова Юнеско направо изчезна като организация.А лаврите дето обра Меркел лежат изцяло на реформите на Шрьодер.
  • 5 Флин

    13 0 Отговор
    Пълни глупости . Писна ми вече от лесбийки и комплексирани и фригидни,но пък "амбицирани" , крави . Истински успелите жени не ревът по цял ден за одобрение и внимание , успелите жени просто се доказват без излишен шум .Всичко останало е комплексарщина и незадоволеност /разбирай сексуална /
  • 6 no name no face no number

    3 0 Отговор
    Доказаха се те като ...............
  • 7 Стига глупости

    6 0 Отговор
    Какво ,,вършене на работа,, е това у банката, например??? Разни плъхове размятат бумаги, разменят си смешни термини, правят си манипулацийки, машинацийки, и накрая обикновенните и нормални хора, страдат финансово. Работа е, да вземеш инструментите, и да прекопаеш плодородно парче земя, да приложиш силовите си функции, да се поизпотиш, и накрая да речеш :- ,,Добре поработих, заслужих си похвалата,, ! Всичко останало, е за уронване престижа, на истински трудещия се човек......
  • 8 Ха ха

    6 0 Отговор
    Много смешно, ако не беше тъжно! Меркел, Лагард и Урсула фон дер Лаен са само едни прости секретарки на Сорос! И да, всеки ще предпочете жена за секретарка! Жените са всеотдайни и изпълнителни и не задават неудобни въпроси! Ще кажете прекалено опростяване на действителността и въобще кой е този Сорос!? Сорос просто е едно от лицата на показ, един от лостовете, които използва дълбоката държава/ дийп стейт/ глубиное государство и т.н., само че доколкото знам там защо ли няма жени!?

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Диверсант

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха":

    Писах на няколко пъти и продължавам да мисля че фуста ще ритне стола на шкафчето. Жените са кариеристки и крадат по малко,което е много ценено качество от тези които си изброил.
  • 12 селтак

    1 0 Отговор
    Тоа дрът прилеп що не се гръмне,избива феминистки комплекси и не и се иска да си признае че е пионка а не фактор!
Новини по държави: