Last news in Fakti

24 Юли, 2020 14:42 6 294 11

Заразеният с Ковид-19 президент се разхожда с мотор, разговаря с минувачи без маска

  • жаир болсонаро-
  • бразилия-
  • ковид-19-
  • пандемия-
  • световна здравна организация

По данни от вчера Бразилия, която е най-засегната от коронавируса страна след САЩ, наброяваше близо 2,3 милиона случая на заразяване и над 84 хиляди починали

Заразеният с Ковид-19 президент се разхожда с мотор, разговаря с минувачи без маска - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бразилският президент Жаир Болсонаро, който се зарази с коронавируса, вчера се разходи с мотоциклет и разговаря с минувачи близо до резиденцията си в столицата Бразилия, според разпространени от медиите снимки, съобщи Франс прес.

65-годишният Болсонаро обяви на 7 юли, че е болен от Ковид-19 и в сряда заяви, че според нов тест продължава да е позитивен.

На снимките, публикувани вчера, той е без каска и без предпазна маска и разговаря с минувач, който също не носи маска.

На друга снимка президентът е с каска, но шлемът ѝ е вдигнат и той поздравява от разстояние двама души близо до двореца Алворада, официалната му резиденция в столицата, където той е под карантина откакто му беше поставена диагноза, че е заразен, допълва БТА.

В съобщение, публикувано вчера във Фейсбук, Болсонаро казва, че се чувства много добре, но е малко стресиран от това, че трябва да стои затворен.

По данни от вчера Бразилия, която е най-засегната от коронавируса страна след САЩ, наброяваше близо 2,3 милиона случая на заразяване и над 84 хиляди починали.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    7 1 Отговор
    Ами щом президентът е заразен, всички трябва да са заразени
  • 2 Президентът на Танзания

    7 1 Отговор
    И в Бразилия расте папая.

    Коментиран от #9

  • 3 Последния Софиянец

    6 2 Отговор
    Уточнявайте за кой президент става дума че в ПИК ще пишат че е Радев.Снощи като четох какво пишат за протеста се напиках от смях.
  • 4 Антимилиционер

    3 2 Отговор
    Нали уж нямаше Президенти заразени, според милиционерската общност тук?

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Госあ

    3 2 Отговор
    За капиталистите вируси не съществуват. Сметките у банката са най важни. Екстра. Тъкмо да намалеят малко. Че краварите отровиха въздуха, а маймуните от южна америка унищожиха горите на планетата.
  • 6 Хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Антимилиционер":

    Нали беше много страшна тая китайска кашлица, даже и президентите вече не и обръщат внимание, останаха само хипохондриците:)
  • 7 Милиционер

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Антимилиционер":

    Милиционерската общност каза многократно, че от коронката няма нито един починал властимащ, няма и да има. С всеки изминал ден коронадебилите намаляват все повече и явно това те докарва до нервни изблици, престраши се и излез поне за 10 мин навън, не кисни по 24 часа в интернет, той няма да избяга, както я караш ще живееш 100 години и ще умреш девствен и с един единствен приятел - клавиатурата.
  • 8 Чепатия чеп

    3 1 Отговор
    Няма ли кой да го изпаше един винкел тоя кавал?
  • 9 Covid 20

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Президентът на Танзания":

    По една немска ТВ гледах и положителен тест за коронавирус от аспержи, беше забавно, сега 14-дневна карантина за аспержата преди да бъде изядена...
  • 10 Беновска

    1 1 Отговор
    Този е от клуба на Мангърян и Гумен....т.е на по изостаналата част от населението....
  • 11 Бай ижан

    0 0 Отговор
    Заразен грънци...