Last news in Fakti

25 Юли, 2020 15:26 4 045 15

Украинската стратегия е смехотворна

  • украйна-
  • стратегия-
  • крим

Мнение от Крим

Украинската стратегия е смехотворна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на Кирм определиха като смехотворна украинската стратегия за връщане на региона, съобщи ТАСС.

Мнението е на кримския сенатор и представител на комисията по външни въпроси към правителството Сергей Цеков. Новият план беше обявен от украиснки представители.

Цеков заяви, че в документа няма нищо вярно. Според него това е стратегия само на думи, а всъщност е поза на правителството.

Той напомня, че документът е засекретен. Сенаторът смята, че е време украинските представители да се откажат от подобни планове.

Той заяви, че в момента регионът е във възход.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    14 62 Отговор
    Няма да е дълго във възход. В цяла Русия беднотия в Крим възход. Джуджето прави реклама ....демек вижте какъв рай стана крим.Само глупак би повярвал.
  • 2 КолевБосия

    7 42 Отговор
    Хабаровск също е на път да започне стремителен възход. Там от 6 млн. население 5 млн са китайци. Чака се референдум за Хабаровск!

    Коментиран от #7, #9

  • 3 Кат Русия няма втора

    6 50 Отговор
    В Русия са поръчани 30 000 хиляди медала за връщането на Крим в Русия 2 месеца преди 30 000 хиляди руски войници без опознавателни знаци да нападнат Крим, превземат местния парламент, организират референдум и обявят присъединяването на Крим към Русия. После всеки един от тези 30 000 руски войници получи медал за присъединяването на Крим към Русия. Първоначално Путин отричаше, че тези 30 000 войници са руски,но след като го награди с медал ги нарече вежливи хора. Сега много русофили, ще започнат да пишат как Крим винаги е бил руски и как там винаги са живеели руснаци. Нека обяснят защо бяха необходими тези 30 000 руски войници да отиват в Крим преди РЕФЕРЕНДУМА.

    Коментиран от #5, #13

  • 4 Сандокан

    43 2 Отговор
    До подобни тролове като "ЖОРО"
    И вашата мафиотска власт у нас е вече към края си
    и всички подобни типове като теб, скоро ще ги
    поставим . . .на мястото им !

    Коментиран от #6

  • 5 Българин

    4 34 Отговор

    До коментар #3 от "Кат Русия няма втора":

    Да обичаш обикновения руснак а не Руската държава ,това е да си русофил. Евреите-олигарси и болните диктатори като путин са лицето на Русия сега.Какво да и харесаш?

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гошо

    3 33 Отговор

    До коментар #2 от "КолевБосия":

    къде ти 5 милиона 5,500 са Та никой не говори на руски ,чакат с нетърпение да се присъединят я към Китай я към Япония и да отхвърлят руския гнет и робство Вече курилските острови хората си говорят японски и чакат отварянето на новите заводи на Сейко за да имат поне часовници в къщите си
  • 8 Гошо

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Жоре кво а се прай ,единствената ти утеха в живота че русняците живеели по зле от теб се оказа пропагандна измишльотина, ама нищо ,то в Сомалия са по зле и няма лъжа Та успокой се
  • 9 карамфила

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "КолевБосия":

    И Кърджали е във възход,90% са турци и се очаква референдум за присъединяване към Турция.Нещо да кажеш ти които използваш псевдоним на Колев Босия вместо педалбоико,извади си гредата от окото и не гледай на руснаците в двора.
  • 10 карамфила

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Не си българин,украински евреин си.
  • 11 Иван

    2 0 Отговор
    Браво на българина Цеков!
  • 12 Де ка

    2 3 Отговор
    Крим е БЪЛГАРСКИ от 5-6 век.КАЗАХ.
  • 13 барчо

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кат Русия няма втора":

    Значи според теб Крим е украински, така ли? И на какво основание е украински да попитам? Да си направиш справчица кога става Украйна руска федерация и с каква точно територия и ще продължим!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 11 Отговор

    До коментар #13 от "барчо":

    1. Янукович дойде на власт като обеща на украинците прозападен курс на управление.
    2. Путин, след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа.
    3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще.
    4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са излъгани и продадени.
    5. Прогониха кремълския лакей.
    6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че Русия с международен договор е ГАРАНТ ЗА суверинитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА.
    7. "Крым-наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставяше въпроса за отделянето на Крим.
    8. Този гаров жулик Янукович се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им. Сега квичи като наритано псе.
  • 15 Кат Русия няма втора

    3 10 Отговор

    До коментар #13 от "барчо":

    До 1700 г. Московията (бъдещата Русия) плаща данък на Кримския хан, неин Суверен и Господар, правоприемник на Златната орда. Самите руснаци разказват как царят на московитите, когато е посрещал посланика на Крим, му е предоставял коня си, а сам е вървял пеша. През 1610 г. в Московията приключва владеенето на династията на Ченгизидите и трона заема Алексей Кошку от финския род Кобили. Смутена от фамилията му Църквата му дава фамилия Романов, за да изглежда, че някой от Рим е дошъл да управлява Московията. След окупацията на Великото Литовско Княжество през 1795 г. Екатерина II издава указ, с който нарежда угро-финското племе обитаващо Московията да се нарича - великоруси, а украинците – истинските руси, да бъдат наричани малоруси. Никой и никога не е виждал в оригинал договорът за съединяване между Московията и Украина, за който се твърди, че е подписан от Богдан Хмелницки и цар Алексей Романов. На всички карти издадени преди 1721г. си пише Московия. Няма карта на Русия с име Руско царство.
Новини по държави: