25 Юли, 2020 20:05 5 387 11

Австрия промени правилата за влизането на българи

  • австрия-
  • полети-
  • българи

Нови правила

Австрия промени правилата за влизането на българи - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Австрия обяви нови ограниения за пристигащите от България, съобщиха от Външно министерство.

Промените влизат в сила от вторник. Те важат за български граждани и граждани на ЕС, пристигнали от страната.

Те ще трябва да представят ПСР тест, направен поне три дни по-рано. До сега срокът беше четири дни.

Ако не се предостави такъв, гражданинът трябва да бъде изолиран за десет дни. Той може да предостави документи за наличност на подходящо място за това.

Изолацията може да бъде прекратена преждевременно, ако бъде представен местен тест.
Остава безпрептяственията транзит през страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    13 20 Отговор
    Къде е световното светило Мънгъров? Къде са Слави и неговите сценаристи? Нека да ми обяснят това! Може и на туристи да ми се направят. Ще им дам и няколко други дестинации Германия, Италия, Дания

    Коментиран от #3, #8, #9

  • 2 До Росен Стойчев

    7 1 Отговор
    Знам,че Немският език е труден но ползването на Гугъл транслейтър е едно добро начало ,стига да имаш мижава представа как ще изглежда текста след обработката.Дерзай.
  • 3 Миризлив пор

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Човек трябва да вижда по-далеко от носа си и да се интересува какво става и по света. Сега е по-лесно да се атакува щаба, да се слушат разни "светила" но пък лошото е, че работите отиват на зле. На президента и Корнелия не импулс колко ще умрат, те искат властта.

    Коментиран от #5

  • 4 Никой

    17 2 Отговор
    Никой вече не ни иска, като разбраха, какво чудо ни управлява. Всеки се страхува, че масово, всички излизащи от БГ ще изнася чекмеджета. Стриктен контрол за българи.
  • 5 Опа

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    А не така човек, вие нищо не знаете. То света се върти около България, и какви доценти си имаме и какъв футбол и каква икономика (от хотели и ресторанти) и колко маски сме произвели.А пък какъв президент си имаме за чудо и приказ! А лявото пространство ние еееее направо за съд!!!!! А пък най хубавото е че дори Сдс то ни беше от отрепки изгонени от бкп. Та имаше на Тодор Колев едно предаване Как ще ги стигнем американците (Слави го копира на 100%) е прав е бил. Никога!!!!!
  • 6 Това са

    14 2 Отговор
    видимите резултати от простотиите на Боко, Шиши, Каскета и НОЩ!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 НОЩ и мутрите

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    се осрахте тотално и сега Мангъров ви е виновен. Покрай Гърция цял свят разбра за измамите с уж вируса и започнаха да ни бъзикат.

    Коментиран от #10

  • 9 До1

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Не спомена Григор Димитров. Той излекува ли се или си стои вкъщи само или пък Мангъров е слушал.
  • 10 Опа

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "НОЩ и мутрите":

    Първо се събуди, второ прочети пак напишато и ми кажи къде прочете нещо за защита на Бойко и пас мината му. И недейте да бъдете толкова заслепен от омразата си към всеки който се изказва против Мангъров а следете какво се случва света. Къде и в коя страна се доказа неговата теория?Всички бързо се отказаха от нея.,дори Борис Джонсън друга песен запя. А колкото до тези който ни (бъзикат)? Еми да си погледнат техните данни за заразените и да видим? П. С... А този твой Мънгъров не беше ли казал че с започване на лятото (грипче то) ще изчезне? Сега сме вече 26.07 2020?.Я по сериозно!!!!
  • 11 дядо ви от бг

    9 2 Отговор
    нали го разнесоха в цяла Европа от Ишгл, сега да ги видя кой ще иде на ски! зимата! Обраха парите и не ги връщат на хората в Европа!Януари в Тирол 12 000 скиори от англия, швеция, норвегия, швейцария, италия,франция идруги са били заразени от някакъв хотел в тирол! собственикът не казал, защото щял да фалира!!!! И сега тези селинджъри се подиграват с нас, българите! същото с италянците, които разнесоха в Швейцария, България, Испания,Франция, Белгия и най вече при тях!!!!
Новини по държави: