Last news in Fakti

4 Август, 2020 19:10 2 452 4

Ето ги кандидатите на управляващата партия за премиер на Сърбия

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • ана бърнабич

Ана Бърнабич заяви, че най-ефикасният вариант за ново правителство след изборите на 21 юни ще е то да е само на Сръбската прогресивна партия

Ето ги кандидатите на управляващата партия за премиер на Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В Сърбия премиерът Ана Бърнабич заяви, че най-ефикасният вариант за ново правителство след изборите на 21 юни ще е то да е само на Сръбската прогресивна партия, като в състава му могат да бъдат включени и представители на партиите на малцинствата в Скупщината.

Кандидатите за премиер са двама, съобщи Бърнабич - тя и друг член на управлаващата партия, чието име обаче не се съобщава.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    4 2 Отговор
    Все едно при тях има някаква алтернатива. Там де факто се наложи еднопартийно управление след последните парламентарни избори. Важно е при нас да не изтървем положението, но за тази цел трябва висока избирателна активност.

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Точно така, в Сърбия има еднолично управление на Вучич, а гей премиерката винаги е съгласна с него и не се замаря много с управлението на страната. Тя едно смислено изречение не може да каже когато дава някакви изявления. Миналата седмица тя изяви, че Сърбия е втората икономика в Европа. Със средна заплата 300 евро. Но какво да се прави всеки народ заслужава управниците си. В Сърбия в парламента им налетяха героини от реалити шоутата, с умствен капацитет на тризначките.Те се появяват на работа в парламента със секс костюми като да са тръгнали да се трудят на пилона.Сръбските управници са толкова скрънзави, че вместо да издържат любовниците си, предоставят това задължение за народа, уреждайки ги на държавна работа. Не става държава от Сърбия, много по-зле са от нас.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Керч

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Шумадийците съвсем изпушиха, да.
  • 4 toj

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Твърде, твърде пресилено изказване, но можеш да поставиш знак за равенство със случващото се в България.
Новини по държави: