Last news in Fakti

5 Август, 2020 08:06 3 678 0

Осми бразилски министър е с коронавирус

  • бразилия-
  • ковид-19-
  • карантина

Жоржи Ди Оливейра, който е един от най-приближените на държавния глава Жаир Болсонаро, пише, че има леки симптоми и се е самоизолирал

Осми бразилски министър е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръководителят на генералния секретариат на администрация на бразилския президент - министър Жоржи ди Оливейра, съобщи в Туитър, че се е заразил с коронавирус.

Ди Оливейра, който е един от най-приближените на държавния глава Жаир Болсонаро, пише, че има леки симптоми и се е самоизолирал.

Той е осмият министър на Болсонаро с положителна проба за коронавирус, подчерта БТА.

Бразилското здравно министерство съобщи за рекордните 51 603 случаи и 1 154 починали от COVID-19 през последното денонощие, предаде Ройтерс.

В Бразилия има регистрирани над 2,8 милиона случаи на коронавирус от началото на пандемията, а официално обявените смъртни случаи от Ковид-19 са 95 819.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА