Last news in Fakti

10 Август, 2020 15:50 1 607 10

Помпео започва обиколка за доверие в Европа

  • сащ-
  • майк помпео-
  • европа

Срещите започват от утре

Помпео започва обиколка за доверие в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео започва обиколка в Европа, съобщи FOX News.

Европейските срещи започват от утре. Страните, които ще посети са Чехия, Словения, Австрия и Полша.

Държавният секретар ще търси подобряване на диалога с тях.  Първото посещение ще е в Чехия.

Американската администрация ще търси договори за мобилна инфраструктура в страните. САЩ се надяват да разширят добрите отношения в Централна Европа.

Държавният секретар вече е уговорил двустранните разговори.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    21 0 Отговор
    Пак ще мъти водата.
  • 2 ****

    12 1 Отговор
    Тук не идвай за да търсиш и договаряш доверие от това правителство,защото тиквата ще го изритат,и договарянето няма да е валидно.
  • 3 ****

    15 0 Отговор
    А и какво доверие може да има човек във васслед като при сключени договори,вие ги нарушавате,напускате ги едностранно,а сега търсите доверие.
  • 4 Грейс

    11 0 Отговор
    Особено добре дошъл си в Полша! В Австрия едва ли ще ти се зарадват на тях им през наша Пена, та във Виена.
  • 5 Бай Манчо

    13 0 Отговор
    помпата пак е тръгнал да плаши заради СП2 , ТП - не разбраха ли , че няма да им се получи , може да имат някакъв успех при българските полските и балтийски пудели но при другите е спорно .
  • 6 историка

    7 1 Отговор
    проверка на лоялността, при нас няма ко да идва, ние сме на 100 % верни !!!
  • 7 АЛКОХОЛИК +ПСИХОПАТ

    9 0 Отговор
    МНОГО ЛОША КОМБИНАЦИЯ. .....НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЕВРОПА МУ ВЯРВА НА ГЛУПОСТИТИ. .....НИЩО НОВО. .....ИСКАМЕ ДА ПРОДАВАМЕ ГАЗ. ...И НОМЕР ЕДНО ЩЕ Е. ....КИТАЙ И РУСИЯ СА МНОГО ЛОШИ. .....ТО СЕГА. .ТЕПЪРВА ВСИЧКО СЕ ЗАПОЧВА ЗА ВАС В Ю..ЕС ЕИ. .ЗАДУШАВАТЕ 70 ГОДИНИ ЦЯЛ СВЯТ
  • 8 Сандо

    6 0 Отговор
    Той отива там,където има нещо да се договори,тоест има някакви различия.При нас пращат третокласни чиновници да ни сведат задачите за изпълнение,защото ние сме готови и съгласни.Също като работещите в някои небогуугодни заведения.
  • 9 Мдааа

    10 0 Отговор
    Абе йора, я потърсете данни за тоя и ще видите че Този "ум на мисулта" е повтарял 3 клас 2 пъти, та се наложило баща му да започнел да "спонсорирал" сериозно училището та да завърши образование.
    В сравнение с тоя "гении" Барни Ръбъл е професор по вишша математика.
    Просто потърсете в нета данни за младоста му.
  • 10 Екрем Имамоглу

    5 1 Отговор
    Бившата ЦРУ пионка на Тръмп ще обиколи Европа не за доверие което вече се е изчерпало, а да събере последните останки от доверие в малки колонии като Северна Македония , България или друг европейски сателит за да заповяда на тамошните роби като видят руснак да не мърдат да идържат пешките докато руснаците не са стъпили в Вашингтон