Last news in Fakti

12 Август, 2020 07:35 2 533 4

Ръст на новите случаи на Covid-19 за денонощие във Великобритания

  • великобритания-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Починалите от заболяването в Обединеното кралство са над 46 000 - най-много в Европа

Ръст на новите случаи на Covid-19 за денонощие във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Обединеното кралство съобщи за 1148 нови потвърдени случая на Covid-19 в последното денонощие - най-големия брой от 21 юни насам, предаде Ройтерс.

Според правителствените данни заразените с коронавируса в страната са общо 312 789.

Това е вторият случай от юни, когато броят на новите случаи за 24 часа надхвърлят 1000, допълва БТА. Предишният беше в неделя и тогава новите заразени бяха 1062-ма.

Британските власти престанаха да огласяват броя на починалите от Covid-19 на 17 юли поради ревизиране на метода за отчитане на данните, което още не е приключило.

Починалите от заболяването във Великобритания са над 46 000 - най-много в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    2 1 Отговор
    Oбeдинeнoтo крaлcтвo cъoбщи зa 1148 нoви пoтвърдeни cлучaя нa Соvid-19 в пocлeднoтo дeнoнoщиe - нaй-гoлeмия брoй oт 21 юни нacaм, прeдaдe Рoйтeрc.

    Cпoрeд прaвитeлcтвeнитe дaнни зaрaзeнитe c кoрoнaвируca в cтрaнaтa ca oбщo 312 789.

    Някой прави ли изобщо разлика между Коронавирус и Ковид 19? Едното съществува от доста години,а другото от миналата.Едното е обикновен вирус,а другото е болестта,предизвикана от усложнения от този вирус.Да,заразна е Короната,,грипът също. Ковид 19 може да доведе до смъртни случаи,усложненията от грипа също.Осъзнайте се хора,спазвайте си нормалните хигиенни условия и рискът за зараза е минимален.Не се зомбирайте от конспирации!
  • 2 миш

    1 0 Отговор
    Тази снимка от Англия,че нещо не става ясно?
  • 3 Антимилиционер

    1 1 Отговор
    Но англичаните си живеят и не им пука за смешния вирус.
  • 4 СусБе

    0 0 Отговор
    И кво сега?! Да плачем ли за потомците на Чърчил по чието желание американската гад бомбардира и разруши половин София?!