Last news in Fakti

13 Август, 2020 09:21 4 279 6

Гърция регистрира най-големия брой заразени от началото на пандемията

  • гърция-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • заразени-
  • рекорд

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус в Гърция е 6177

Гърция регистрира най-големия брой заразени от началото на пандемията - 1
Снимка: Shutterstock

Гръцките здравни власти за изминалото денонощие регистрираха най-големия брой новозаразени с коронавирус от началото на пандемията, предаде „Катимерини”.

За изминалите 24 часа в южната ни съседка са регистрирани 262 нови случая на SARS-CoV-2, като 22 от тях са на чужденци. Това буди тревога за развитието на пандемията в страната.

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус в Гърция вече е 6177. През последното денонощие са загинали двама души, с което общият брой на жертвите става 216. Средната възраст на починалите от коронавирус в Гърция е 76 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    11 20 Отговор
    Глупости. Питайте Мангъра и селянията в България - става дума за несъществуващ вирус. Измама на Сорос и Бил Гейтс да чипират селянията.

    Коментиран от #3

  • 2 аман

    19 7 Отговор
    Аман от тези византийци - да затварят границите и да се приключва ! То ,за да отидеш (там) и да им оставиш парите си вече заприлича на садо-мазо филм : то не са тестове ,то не са карантини ,то не са внезапни проверки ,то не са (техни) тестове на случаен принцип то не е ... чудо! След като не ме искат и не вярват ,че съм здрав и аз не ги искам !!!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баш Батка

    12 7 Отговор

    До коментар #2 от "аман":

    Еми имат си правила и ги спасват, това е една наистина добра мярка. Ти в БГ нещо смислено да си видял от началото на "пандемията" ? Затвориха лечебните заведени да измират хората по домовете си и да преввъртят здравната каса (болниците празни). Или ,че затвориха Банско без заразени за да се разтръби из Европа ,че в БГ е огнище и трябва помощите да се насочат натам? Или ,че Майтапчийски стресира народа всеки ден? Нещо положително и адекватно да си видял?
  • 5 слончето Бамби

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "аман":

    Аааа ,не си прав ,българский цървулин е готов да изтърпи и публично изнасилване само и само да може да каже на комшиите ,че е бил на Тасос и да им покаже снимки на смартфончето купено на изплащане.
  • 6 Уха

    4 7 Отговор
    Страна възраст на починалите 76г?????