Last news in Fakti

13 Август, 2020 10:23 1 751 2

Първа изява на Джо Байдън и Камала Харис

  • камала харис-
  • джо байдън-
  • избори-
  • изява-
  • сащ-
  • президент

Америка плаче за истински лидер, каза Камала Харис

Първа изява на Джо Байдън и Камала Харис - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джо Байдън и Камала Харис се появиха за пръв път като кандидатпрезидентска двойка, която ще се бори да победи Доналд Тръмп на изборите в САЩ през ноември, съобщи ДПА. Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ заяви, че несъмнено е направил правилен избор.

"Изборът, който ще направим през ноември, ще реши бъдещето на Америка за много дълго време. Нямам съмнение, че съм избрал правилния човек за следващ вицепрезидент на Съединените американски щати. Това е сенатор Камала Харис", заяви Байдън на проявата в Уилмингтън в щата Делауер, предаде БНР.

След него на сцената излезе 55-годишната Харис, която разкритикува президента Доналд Тръмп, че не е взел на сериозно пандемията от новия коронавирус: "Америка плаче за истински лидер, а ние имаме президент, който се грижи повече за себе си, отколкото за народа, който го е избрал; президент, който прави всяко предизвикателство, пред което се изправим, още по-трудно за решаване."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Gen Gurko

    7 2 Отговор
    И кой е този лидер според нея? Sleeping Джо ли? Че той заспива щом приседне. Че и прав го прави. Спечели ли Тръмп, ще си довърши работата по справянето със Соросоидите и всеобщия джендърпроект. Спечелят ли демократите-американците ще се каят и ще мият ч-рни задници и крака с десетилетия.