Last news in Fakti

17 Август, 2020 07:11 2 018 5

Обрат! Няма да има среща между Путин и Тръмп преди изборите за президент в САЩ

  • сащ-
  • русия-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Руският министър на външните работи Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Майк Помпео са обсъдили по телефона предложението на Москва за среща във видеоформат със САЩ и останалите държави в ядрената сделка от 2015 година

Обрат! Няма да има среща между Путин и Тръмп преди изборите за президент в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп няма намерение да провежда среща на върха с руския лидер Владимир Путин преди изборите в САЩ, насрочени за ноември. Това е заявил съветникът на Тръмп по национална сигурност Робърт О'Брайън, цитиран от ТАСС.

О'Брайън е коментирал също предложението на президента Путин за среща на върха за Иран във видеоформат, като е казал, че САЩ не възнамеряват да участват.

Преди това външното министерство в Москва съобщи, че руският министър на външните работи Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Майк Помпео са обсъдили по телефона предложението на Русия за среща във видеоформат със САЩ и останалите държави в ядрената сделка от 2015 година  - Великобритания, Франция, Китай и Германия. 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    5 3 Отговор
    Е нали ако се случи тази среща,Тръмп хептен ще го разнищят конкурентите му в САЩ--ще излезе,че наистина е подскача пред Путин.
  • 2 фартека

    7 1 Отговор
    Те като искат да се срещнат много ще разберем ние
  • 3 да де

    8 0 Отговор
    Хе-хе до вчера пишехте, че тромпета много държал на среща с Путин. Сега видите ли нямал такова намерение и тромпета е като нашата тиква сутрин едно до вечерта точно обратното.
  • 4 Томислав"Умния" с боулинг топката....

    6 0 Отговор
    Томислав, Оставка на скапания ви Кабинет, съд, затвор, конфискация на пари и имотите ви!!! И Проклятието на Народа за цялата ви Шайка!!!!
  • 5 2020

    3 0 Отговор
    Тръмп не се знае дали ще спечели.До ноември има много време.Дали сащ ще се съобразява с Русия-да,ще се съобразява. Няма друг изход.Президентът на Русия Владимир Путин винаги има преднина,защото външната политика винаги е точна.За сащ неадекватните действия,погромите причинени от негрите,печатане на долари без покритие, лоша година за икономиката ще доведат до нови бунтове през есента и зимата.