17 Август, 2020 09:52 1 920 11

Байдън води с 9 пункта на Тръмп в предизборните нагласи в САЩ

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия

Анкетата показа, че 50% от регистрираните избиратели в национален мащаб ще гласуват за Байдън, докато Тръмп може да разчита на 41% от гласовете, ако изборите се проведат сега

Байдън води с 9 пункта на Тръмп в предизборните нагласи в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на Демократическата партия Джо Байдън води пред президента Доналд Тръмп с 9 пункта на национално ниво преди изборите в в САЩ в началото на ноември, сочат резултати от проучване, проведено от "Уолстрийт джърнъл" и телевизия NBC News.

Анкетата показа, че 50% от регистрираните избиратели в национален мащаб ще гласуват за Байдън, докато Тръмп може да разчита на 41% от гласовете, ако изборите се проведат сега.

58% от хората, които подкрепят Байдън обаче, заявяват, че вотът им би бил продиктуван в по-голяма степен като опозиционен спрямо Тръмп, а не като конкретна подкрепа за бившия вицепрезидент.

"В едно отношение вотът за Байдън изглежда като този за Тръмп през предишните президентски избори през 2016 година: повече гласове срещу неговия опонент, отколкото в негова подкрепа", заяви Джеф Хорвит от Демократическата партия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 долу

    16 1 Отговор
    И Тръмп е зло, но по-малкото зло.

    Байдън е по-зле от Хилари, либерал с деменция в напреднал стадий.

    Великата "нация" се е докарала до там, да избира между двама неуравновесени старци.
  • 2 Сандал

    13 0 Отговор
    В сащ сега водят въоражени групи от роби чупят и крадът.
  • 3 глоги

    1 0 Отговор
    изборите в в САЩ в началото на ноември
  • 4 Breaking Bad

    13 1 Отговор
    Тя и Хилари според проучванията водеше много на предишните избори, пък после ревеше като хималайска мечка!
  • 5 Пещерен комунизъм

    1 1 Отговор
    В САЩ поне се сменят от време на време, за малко прах в очите. В Райха, СССР и КНР няма нужда от смяна. Да не забравяме, че това са древни, културни и свръхтехнологични цивилизации. Щом отборът играе добре няма нужда от смени. В САЩ не са имали свестен президент от Дж. Вашингтон досега. Представяте ли си ако се появи някой грамотен да ги "управлява"? Ааа, да там хората не обичат да ги управляват и гласуват по-скоро против единия от кандидатите. Те все пак са изостанали. Кога ли ще си изберат президент с 20 годишен мандат за да ги цивилизова?
  • 6 Байгънчи

    3 1 Отговор
    е набълбукан до темето с деменция.И два метра а отгоре- с бясно русофобство.Такава комбинация е адски взривоопасна смес.Сега играе на расова струна.Показател е избора му за Вицепрезидент.Глеждосаните, латиносите си внушават,че ще цъфнат и вържат.Влезе ли в бялата къща, при първите опити за бунтове ще ги размаже,като винарки.В геополитически план байгънчи е изключително опасен.Като всеки с напреднала деменция.Подобен типаж,като нищо може да запали светът за часове. Светът при наличие на тези две кандидатури ще бъде по балансиран и спокоен,ако Дончо бъде преизбран.Дано греши баба Ванга и Слава Севрюкова,че Дончо е последния президент. Това навежда на мисълта за сериозен военен конфликт,който да прерасне в световен. Тоест: и обора без Президент,и светът в пламъци!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 kjl

    0 1 Отговор
    Политическата върхушка в САЩ достигна дъното, след като се гласува за ПО-малкото зло, а то не се знае какво е. В случая Тръмп им изигра страхотен номер. Избираш някой да помогне да излезеш от дълговата дупка в която си изпаднал, а той те невира още по-дълбоко.
  • 9 Разликата

    0 1 Отговор
    май се топи... Ето какво написа Анатолий на 15 август:
    Публикувано във факти.бг: Лоши знаци за Тръмп! Преднината на Джо Байдън пред републиканеца вече е 11%
    Днес, 17 август -Публикувано във факти.бг: Байдън води с 9 пункта на Тръмп в предизборните нагласи в САЩ
    Така, заради прогнозите за едни проценти, авторитетният "Newsweek" се сдоби с един брой, който стана библиографска рядкост, след като трябваше спешно да бъде изтеглен от пазара...

    Коментиран от #10

  • 10 Разликата

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Разликата":

    -Имаме хубава българска поговорка - Не казвай хоп, преди да скочиш или още по- истинската мъдрост
    Човек предполага - Господ разполага !

    Коментиран от #11

  • 11 Разликата

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Разликата":

    До този с минуса - Щом и на мъдростта си писал минус - няма да те мисля Обречен си на вечно разочарование.