Last news in Fakti

18 Август, 2020 12:44 1 917 2

Нов американски президент няма да промени отношенията с Германия

  • германия-
  • президент-
  • сащ

Германското правителство очаква изборите

Нов американски президент няма да промени отношенията с Германия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изборът на нов американски президент няма да премахне споровете на страната с Германия. Това заяви координаторът на германското правителство за трансатлантическо сътрудничество Петер Байер, цитиран от Ди Велт.

Германската администрация очаква резултата от изборите. Очаква се евентуален нов президент да не реши всички спорни въпроси.

Припомнят се енергийните спорове между двете страни. Реално и в двете камари на американския парламент имат негативно отношения към руската роля в тях.

Очаква се да продължат и споровете за отделните средства за отбрана. Все пак нов президент вероятно ще смекчи тона по темата.

Посочва се и че все още няма сигурност за предстоящите избори в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Covid 20

    7 0 Отговор
    Окупирана страна до 2099 година няма как да бъде третирана различно! Същото правят и с нас.
  • 2 въпросче

    3 0 Отговор
    НовИЯТ американски президент няма да промени отношенията с Германия. И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ПРОМЕНЯ? На баба Ангела само това й трябва.
Новини по държави: