Last news in Fakti

10 Септември, 2020 12:31 97 296 107

Звучен шамар за Бойко Борисов от Доналд Туск

  • доналд туск-
  • шамар-
  • бойко борисов-
  • ес-
  • ек-
  • европейска народна партия-
  • подкрепа

Туск не е убеден, че трябва да има колективна подкрепа към Борисов от страна на ЕНП

Звучен шамар за Бойко Борисов от Доналд Туск - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Председателят на Европейската народна партия Доналд Туск не е приел предложението за оказване на колективна подкрепа на Бойко Борисов, пише “Политико”, предаде агенция БГНЕС.

На среща на Европейската народна партия (ЕНП) в сряда евродепутатът от управляващата в Унгария партия Фидес Тамаш Дойч изрази солидарност с партията ГЕРБ на българския премиер Бойко Борисов, която също е от семейството на ЕНП.

Дойч призовал останалите членове на групата да бъдат по-убедителни и ангажирани в оказване подкрепа на ГЕРБ. Критиката към Борисов според унгарския евродепутат трябва да предизвика колективна защита. Подтекстът на изявлението му е почти прозрачен – същото е трябвало да се случи и в случая с Унгария, която е критикувана за редица политики на премиера си Виктор Орбан. Любопитното от вчерашната среща обаче е, че, според „Политико“ Доналд Туск не се е съгласил с доводите на Дойч. Туск стана председател на ЕНП в края на миналата година.

Обсъжданията в ЕНП на кризата в България бяха в навечерието на днешната среща на еврокомисаря по ценностите и прозрачността Вера Йоурова с комисията на Европарламента по гражданските свободи, правосъдието и вътрешните работи. На срещата ще бъде обсъден мониторингът на ЕС върху съдебната система в Румъния и България. Миналия месец над 50 евродепутати, главно от групата на социалистите и демократите и Зелените, изпратиха въпроси до комисията, в които изразиха опасения относно „непосредствена заплаха за върховенството на закона и демокрацията в България“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 312 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    506 34 Отговор
    . Малииий, гарван гарван око не вади! Навсякъде са едни и същи. Нищо не очаквам от лицемери!

    Коментиран от #67, #103

  • 2 1618

    539 42 Отговор
    Полицията е толкова корумпирана и компроментирана под властта на Борисов,изобщо няма да е учудващо, ако техни провокатори не са сложили камъните, железните колове и запалителните течности в храстите! Цялата власт начело с диктаторските маниери на Борисов действат на принципа „ Крадеца вика- дръжте крадеца”!

    Коментиран от #21, #25, #27, #38, #87, #90, #96

  • 3 Майна

    364 30 Отговор
    ЗВУЧЕН ШАМАР И ОТ БРЮКСЕЛ . ПОМОЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДИРЕКТНО ОБВЪРЗАНИ СЪС СПАЗВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА

    Коментиран от #62

  • 4 АГЕНЦИЯ ПИК

    241 27 Отговор
    БОЙКО ЗАШЛЕВИ ТУСК И ГО НАРЕЧЕ КОНТРАБАНДИСТ
  • 5 1618

    334 38 Отговор
    В прoдължeниe пoвeчe oт двa мeceцa хoрa в Бългaрия и чужбинa ce cъбирaт пo плoщaдитe вcякa вeчeр в знaк нa прoтecт cрeщу зaвлaдявaнeтo нa cтрaнaтa oт oлигaрхичнaтa мaфия и рaзширявaнeтo нa нeйния oбхвaт дълбoкo в инcтитуции кaтo cъдeбнaтa влacт, мeдиитe и cлужбитe зa cигурнocт. Cпoрeд пocлeднитe прoучвaния, 80% oт бългaритe cмятaт кoрупциятa зa ширoкo рaзпрocтрaнeнa, a нaд 70% пoдкрeпят ширoкo прoтecтитe. Мaфиoтитe нaчeлo c Бoриcoв зaдушaвaт икoнoмикaтa, мaлкия и cрeдeн бизнec чрeз рeкeти, изнудвaния, пoдкупи, зaплaхи, мaфиoтcкият eлит дeйcтвa извън зaкoнa. Кoрупциoннa кризa имa във вcички инcтитуции , кoитo ce изпoлзвaт кaтo щит oт Бoриcoв cрeщу прoтecтирaщитe бългaри! Крaят нa Бoриcoвoтo упрaвлeниe e нeизбeжeн!

    Коментиран от #64

  • 6 3333

    286 30 Отговор
    Цитирам Дойче Веле : Какво да кажем за десетките корупционни скандали, които през годините съпътстваха управлението на г-н Борисов? Скандали, които, като правило, не бяха истински разследвани от българската прокуратура, а бяха замазвани, неглижирани, омаловажавани по престъпен начин. Същата образцова прокуратура, която днес чевръсто се втурва да "проверява" хора, които подкрепят протеста, като шефа на "Хиполенд".Ами "Барселонската схема" за пране на пари, в която бе замесено и името на премиера? А снимката на голия премиер с пищова, пачките и кюлчетата в нощното шкафче? Докъде стигна българската прокуратура по тези теми? А защо бе преустановено разследването на отравянето на оръжейника Гебрев? Или съдбата на руско-българските енергийни проекти и комисионните, които ще вземат нашите държавници, са по-важни от съдбата на българската демокрация? Ето какво е мнението на чуждите медии за правителството на Борисов! За това преднамерено полицията биеше и чупеше техниката на чуждите журналисти пак по поръчка на Борисов , защото както той казва нищо в България не се случва без неговото одобрение!

    Коментиран от #55

  • 7 Просто банкянски ....

    306 30 Отговор
    Тепърва ще се отдръпват от него. Навсякъде е мразен и му се присмиват, което е напълно логично.

    Коментиран от #91

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Майна

    199 21 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ПОД НАБЛЮДЕНИЕ С ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ....ЩЕ Е ПОДРОБНО РАЗГЛЕДАН ДОКЛАДА ПРЕДСТАВЕН ЗА БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА ДО 27,09...ГЕШЕВ, НЕЩО....??????

    Коментиран от #52

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не ама

    64 161 Отговор
    Просто ще припомня плеядата от фалшиви новини тук, включително вчерашната че днес Бойко щял да подаде оставка. При положение че, ЕНП официално заяви че подкрепя Борисов всякакви писания от този род по темата са ми крайно съмнителни.

    Коментиран от #50, #53

  • 12 az #МУТРИ, ВЪН!

    182 29 Отговор
    Почна се!
  • 13 Айде

    180 24 Отговор
    И тия го наритаха
  • 14 Майна

    191 17 Отговор
    ,,ДУНАРИТ,,...,,ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА,,. С ДУБАЙСКИ ПОЛЪХ ..НЕЩО И, И ОЩЕ , И ОЩЕ...., С, ГЕШЕВ...????? ЗАПИСИТЕ , БАРСЕЛОНА....???А...??)
  • 15 лека по лека

    188 18 Отговор
    ЕС е сложна машинария, затова бавно, но сигурно ще изрине мафиота от шофьорската седалка на управлението ни. ЕС не се управлява махленски от джипка. Ще трябва малко време, но изходът е ясен.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТаУмВзе

    164 19 Отговор
    Мутропитек Тиняк! Няма да ти се вярва колко си Приключил! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 18 Уж беше международник, а?

    151 22 Отговор
    Бойче, що те напускат един по един и тези в чужбина?
    нЪл' ти бяха големи приятели? ;) Или са дочули като им каза, че си ги @@@@ с 200? И к'во ШЪ пра'йш сЯ сам-самин на света?
  • 19 Смешно

    35 106 Отговор

    До коментар #10 от "4346":

    Ми като разполагате с тия данни ми покажете ги бе.ама всичките ви данни всичките ви документи всичките ви неща са само на приказки на приказки и пак на приказки.никакви данни не сте предоставили до момента нито на Европейския парламент нито на европейската комисия. Всичко Вие само общи приказки и прочие.

    Коментиран от #92

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Много си прав

    119 22 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Ще кажат че нищо не са видяли на записите и ще обвинят протестиращите. Тъпи ченгеджииски хватки. А унгареца да си наляга Гулаша и да не се прави на мъдрец! И той ще отлети.
  • 22 Чоканчев

    106 13 Отговор
    Бербенди го подкараха с гегата към изхода. Колкото и да са от един отбор има приципи и норми който нарушат ли се- повече вредят. Лошия пример е опасен за разкрачена Европа и такивя тарикати каращи на пряко през ливадата просто ще бъдат санкционирани.

    Коментиран от #24

  • 23 1234

    133 16 Отговор
    Ама срещу Орбан няма снимки записи, свидетели като Божков за 65!млн, Ало Ваньо, изчезнали тефтерчета и убити свидетели. БМБ си бандит от класа от клана на ЕНП. Тия явно не разбират, че БМБ може да повлече цялото ЕНП към дъното за протекция на корупцията.
  • 24 Е да де

    17 62 Отговор

    До коментар #22 от "Чоканчев":

    Ми то вчера писаха че вече трябваше да си е подал оставката, и то точно тук, ама не си я подаде. Пак от абсолютно надеждни източници. Като гледам това писание е дошло от същите източници.
  • 25 То е ясно

    38 19 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Това са стари милиционерски номера !
  • 26 гост

    31 92 Отговор
    Факти ,защо не цитирате Туск:" "Защо България иска избори сега,а не след 6 месеца ,когато са редовните избори?".Все някой е обяснил на Туск ,кои са хората искащи избори и при това платени хора.

    Коментиран от #57

  • 27 Eistee

    27 94 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Осъзнай се, пич и стига си бръщолевил безумия. Провери в речника какво значи думата "диктатор". Това не е изборна длъжност. А Борисов напролет може съвсем легитимно да бъде свален от власт. Относно Полицията - пак не си в час. Точно в последните години Полицията се попрочисти малко. Нужно е още много, разбира се, но Полицията никога не била толкова гладко, прецизно и честно работеща. Излишно е да се заблуждаваме, разбира се. Във всяко общество - от Сев. Корея до САЩ в полицията работят както хора, които честно си вършат работата, така и садисти, крадци и корумпирани личности. Въпросът е съотношението да е в полза на честните, за да функционира Полицията, а и Обществото.

    Коментиран от #33

  • 28 Българина

    95 9 Отговор

    До коментар #10 от "4346":

    В Унгария и Полша нямат етнически партии пазещи малцинствата още по малко американски фондации съсипващи етническите поляци и унгарци за сметка на малцинствата

    Коментиран от #46

  • 29 Каквото беше, беше

    85 16 Отговор
    Пеят му в чужбина и у нас: "Сбогом, дано си щастлив! Утре далече от нас!"
  • 30 един

    94 16 Отговор
    иде времето когато всички мишки от ГЕРБ панически ще се разбягат от потъващият кораб. да видим с какъв друг _проект_ ще ни онодят ....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Рап

    19 60 Отговор
    Пълни глупости,много тъпа статия,а шамара не го чух....

    Коментиран от #49, #77

  • 33 тъй ли?

    50 6 Отговор

    До коментар #27 от "Eistee":

    Явно по история си имал 3,ама си бил за слаб 2-седни!Адолф Хитлер е бил избран с избори,бре!
  • 34 Кой68

    54 13 Отговор
    Туск е поляк.Той се умилкваше около ГЕРБ докато минат изборите.Двуличието е характерно за EU.Политика!!!!!!!
  • 35 Аве Адолф Хайллллл

    19 40 Отговор
    Поредната дезинформационна статия и нищо повече .......
  • 36 ПЕНКО

    13 24 Отговор
    ВГЛЕДАЙТЕ СЕ И РЕШЕТЕ - ГЕЙ ЛИ Е ТУСК !?!?!?

    Коментиран от #48

  • 37 007

    15 51 Отговор
    РАЗВРАЩАВАТЕ с фалшиви, изопачени новини ! ПО-ДОБРЕ НАУЧЕТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ да са активни в работа, а не по цели дни да се дървят на фалшификатите ви ! ИДВАТ ИЗБОРИ, там е мястото да се види кой кое и къде го е поставил суверена, в противен случай ще си останете по клоните в джунглата !!!

    Коментиран от #39, #85

  • 38 Дельо Хайдутин

    48 9 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Снощи полицаите провериха градинките и останаха цяла нощ да градят отбрана.Никой нямаше друг освен тях.
  • 39 нещо да ти се струва не така

    44 5 Отговор

    До коментар #37 от "007":

    Да де , ама защо има една приказка , ако от изборите зависеше нещо , щяха да ги забранят. От къде се е породила тази закачка.
  • 40 АНОНИМЕН

    4 20 Отговор
    Денис - грабвай метлата и почвай да премахваш коментари!
  • 41 пройчо

    46 12 Отговор
    Него три папи са го галИли по кухата кратуна--кво значи некъв си Туск..?
  • 42 chi

    29 8 Отговор
    Фидес Тамаш Дойч е унгарска мутра!
  • 43 Фффффф

    49 11 Отговор
    Българската мафия в лицето на Боко има подкрепа от европейската мафия в лицето на ЕНП..честито ви евромафия...
  • 44 ДЖОТО

    39 10 Отговор
    ДО 1618-МНОГО СТЕ ПРАВ,ТОВА СА НОМЕРАТА НА БКП-Д.С.!А ББ Е БИЛ ЧЛЕН И НА ДВЕТЕ ФРАКЦИИ,КАКТО И РОДИТЕЛИТЕ МУ!!!
  • 45 Потърсете

    33 7 Отговор
    Вера Йоурова е осъдена за кьорупция Перез 2006 в родната си Чехия.
    Не случайно защитава корумпираните.
  • 46 АНОНИМЕН

    30 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българина":

    Етнически партии в Унгария и Полша няма как да имат след Хитлер! Освен евреите е прочистил и един друг етнос, за което не се говори : затова там нямат организации с имена завършващи на РОМА! НПО - цял университет си имат унгарците/Дьод Шорош е унгарски евреин - това не е тайна/! А при поляците няма нужда от НПО, защото те са си англо-американо ориентирани! Те са твърдо против Русия и не чак толкова твърдо против Германия, но все пак против! И едното и другото против си имат история от миналото : по-близко или по- далечно!
  • 47 Бурканбанк

    40 10 Отговор
    Какво стана, бе?
    Първият приятел на Борисов, Юнкер още е в изтрезвителното след пиянските си изцепки преди няколко години и вече водещите фигури в Европа не искат да му търпят глупостите и тъпите лафове.
  • 48 няма как

    19 5 Отговор

    До коментар #36 от "ПЕНКО":

    Няма как от една снимка да кажем дали е или не, не ни и интересува какъв е интересът ти към него. От значение за нас е само факта, че другия на снимката е п...ст, третото значение на която дума е "човек, на когото не може да се разчита" и че ни е натресен за генерал-губернатор.
  • 49 Ххгг

    42 7 Отговор

    До коментар #32 от "Рап":

    Туск е председател на ЕП, не на ЕНП. Вебер е председател на ЕНП. Туск е много над него. Пишеше, че страшно много българи са писали до Туск относно ситуацията в БГ. Така че ЕС не може до безкрай да гледа на другата страна. Трябва да реагира и то веднага. Все пак безумно е да даваш милиарди евро на една държава и да не знаеш къде отиват и за какво.
  • 50 факти заприличва на ПИК

    29 9 Отговор

    До коментар #11 от "Не ама":

    Подкрепям протеста, защото е очевадна корупцията и лъжите на това управление, което считам че вече заличи България като държавност и стъпка всички морални ценности.
    Но , именно защото ужасно много мразя манипулациите и лъжите , напълно ви подкрепям за посочените от вас манипулации и лъжи на "Факти" . Журнаистите трябва да се научат да имат хигиена и морал при поднасяне на информацията, в противен случай работят във вреда на читателите си.
    Вчера "Факти" ужасно ме разочарова с фалшивата си новина за оставката на Борисов, днес наистина повтаря същото, като изкривява информацията за ЕНП, криейки се зад гърба на чужди издания.
    Искам да чета наистина проверени и безпристрастни факти, а не такива, каквито биха ми се харесали.
  • 51 факти заприличва на ПИК

    29 10 Отговор
    "ФАКТИ " , доброжелателно ви предлагам да се хигиенизирате малко с информацията , която поднасяте на читателите.
    Въпреки личното ми убеждение , че имата много поръчкови статии тук , все пак е добре да не стигате дъното като ПИК.
    Отвратителна е вчерашната ви пикаджийска измишльотица за подаване на оставка днес от Борисов, часове след като той заяви обратното.
    ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА И ЖЕЛАЯ ПОБЕДА НА НАРОДА, но изключително ме обиждат медийните манипулации, подчертавайки ни, че сме прости и могат да ни лъжат.

    Коментиран от #70

  • 52 Спас

    25 10 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    Достатъчно е да видят как беше избран каскета...единствен кандидат!

    Коментиран от #69

  • 53 никой

    19 29 Отговор

    До коментар #11 от "Не ама":

    Не се хаби излишно. Аз не съм гербаджия,гербераст, герберски трол и т.н. , но почвам да се замислям що за ,,удоволствие,, ли е ,омраза ли е, ...да пишеш денонощно фалшиви новини срещу правителството и Борисов. Кой откъде завърне,неуспели политици,нови кадидати за власт и кокал ,всякакви бивши министри и пр. , им се дава трибуна да храчат ежедневно.Много от тях ги помним добре и какво свършиха докато бяха в управлението на държавата,прикрити зад колективната политическа отговорностНе изключвам и сегашните .Ако бяха свестни,тая държава нямаше да затъне толкова през тия 30 години.

    Коментиран от #76

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Стоянов

    21 31 Отговор

    До коментар #6 от "3333":

    Ти се правиш че не разбираш ли наистина ти е труден процеса на осмисляне?!!!!
    В ДойчеВеле, има българи журналисти, които са потомствени КОМУНИСТИ, подкрепящи Румен Радев и Корнелия в стремежът им да оплюят България, да ни извадят от Европа и да ни върнат впод мрачното крило на Русия!!!!!!!!!!!!!!
    Вреден си и за себе си и за близките си, труден ти е мисловния процес!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #60

  • 56 Бочето

    18 11 Отговор
    Тускчо, и ти ли братиньо ме предаваш?
  • 57 Бългaрин

    23 14 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Защото не може да има честни избори със СЕМ назначен от Борисов и основни медии в ръцете на неговите олигарси : Домусчиев, Прокопиее, Пеевски ! Затова !

    Коментиран от #79

  • 58 чиба на мършоядите от енп

    6 15 Отговор
    туск е фашага и така ще си остане !
  • 59 FLAT EARTH

    15 13 Отговор
    Ужас ! Доналд Туск е кръстник на българската мафия?
  • 60 Мутри ни управляват

    29 20 Отговор

    До коментар #55 от "Стоянов":

    На крадливите мафиоти от ГЕРБ Дойче веле им пречи, и Свободна Европа им пречи.Оставка и съд за шайката ГЕРБ и мафиота мутри ББ

    Коментиран от #61

  • 61 България ЕС Нато

    27 16 Отговор

    До коментар #60 от "Мутри ни управляват":

    Мутри и Шайки сте Вие Кремълските Кенефи

    Коментиран от #94

  • 62 ТАКА Е

    16 16 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    ЕЛЕНКА ''ЛОБИРА'' ЗА БЪЛГАРИЯ, КАТО ПРЪСКА НАСАМ И НАТАМ
    ЗМИЙСКА ОТРОВА..
  • 63 Чук и Гек

    20 4 Отговор
    Запомнете! Когато опраскате някого с 200, той се привързва към вас право пропорционално на скоростта и масата /импулса/ с който сте го разклатили физически и душевно, тоест - щом така ме наляга, значи ме обича, а и е прекалено приятно! Та, не очаквайте европейските лидери да са зле настроени към Премиерът Борисов! По старите знаят вица как една шведка била на Созопол през 1960 година и 15 години след това още пишела писма на някакъв рибар! Той признал, че брат му е още по велик по скоростен секс от него - преди 25 години опнал една мечка в планината и тя още му носила мед....!
  • 64 Йо Несбьо

    18 19 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Е, като подкрепят широко протестите, защо в Чехия протестиращите са само 0,2% от пребиваващите там български граждани?! Може ли да бъде мащабен протест с 30-80 души?! Може би българските в Чехия нямат 10 лв за транспорт до Прага и право на платен отпуск, че не се присъединяват към протестите?! Не ме карайте да се смея! В момента се цели демонизиране на Борисов като единствен виновник за беззаконието от 30 години насам. Причината в показаното чекмедже. Преди това основната маса избиратели го подкрепяше. И пак протестиращите са съвсем нищожен брой. А може би българските власти крият действителният брой протестиращи в Чехия?! О, нима и там имат възможност?!

    Коментиран от #82

  • 65 Минувач

    18 15 Отговор
    Не това не е шамар,той тепърва предстои но за Б.Борисов е необходимо нещо много по-сериозно като раиран костюм!
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 6 Отговор
    ПОЛИТИКО - МЕДИЯПОЛ.БГ....Всичко е ясно.
  • 67 Защо БКП създаде групировки а, Радев-мут

    16 20 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Неуважаеми Радев, отговорност за ексцесиите на протестите носи, който ги е НАСЪСКАЛ срещу полицаите. Тяхното задължение е, за ред и опазване държавното имущество . А, ти си като щраус. Е, крайно време е ,,да си извадиш главата от пясъка" и да си прибереш мутрите от улиците.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Абре , дебре.

    6 7 Отговор

    До коментар #52 от "Спас":

    Ти Спасе, за болшинство чувал ли си ? За беше и човека на преЦидента.
  • 70 Протеста е платен от Божков !

    10 9 Отговор

    До коментар #51 от "факти заприличва на ПИК":

    Затвор за Божков !
  • 71 ЕС обслужва ли Борисов

    18 6 Отговор
    МАФИЯТА НИ НАРИЧА МАФИЯ
  • 72 Болшевик е моя татко

    8 9 Отговор
    Поредния фейк нюз на таварищите Бабикянци
  • 73 СМЪРТ НА КОМУНИЗМА

    13 5 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ ЗА НАРОДА
  • 74 Reptile

    10 9 Отговор
    Фейкопейковци, има Бог и ще получите заслкуженото!
    Туск подкрепи ГЕРБ на 100%, като ЕДИНСТВЕНА политическа възможност за България в момента!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Напротив,

    4 7 Отговор

    До коментар #53 от "никой":

    точно ти си класически герберастки трол, миришеш от километри.
  • 77 Няма да го чуеш,

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Рап":

    ще го усетиш, после ще ти пищят ушите.
  • 78 АНОНИМЕН

    7 4 Отговор
    Ако ФАКТИ пуснат какво точно Туск /без свободните съчинения/ е казал - би следвало Денис за изяде жабето за това заглавие! Ама нали ФАКТИ са анти Бойко?! Не, че аз съм за бойко ама....!
  • 79 Здрав разум

    6 14 Отговор

    До коментар #57 от "Бългaрин":

    Ако си забравил: това правителство се избра по време на служебен кабинет назначен от Радев! Следващите избори, независимо от това кой ги провежда пак ще бъдат спечелени от ББ. Големият напън е за служебен кабинет и еднолично управление на Радев. Между другото: кабинета Герджиков престъпно превиши правомощията си- провали реформата на Москов и почти финализира сделката за грипените. Нищо не е забравено!

    Коментиран от #86, #95

  • 80 Туск -чичо му Фашист

    6 3 Отговор
    Точно тоя трябва да си трайка

    Коментиран от #88

  • 81 Тръмп

    8 3 Отговор
    Оставка на корумпираната власт!
  • 82 Боцо

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Йо Несбьо":

    Напиши сега от ...найсти ник още нещо и ще си повярваш сам на себе си.КякС боб ли брои колко и какви са българите в Чехия троб банкянски?Хахахах
  • 83 Васил

    8 3 Отговор
    И във Европа разбраха що за диктатор е селянина от Банкя?
  • 84 баба Меркел Ангела

    5 1 Отговор
    Ще заредя едни пари за мафиота ей сега на Евро-банкомата. Като ги насочи към шкафчетата си Тупаня, ще си ходи. На Балканите казват за такива мършояди-изедници: "След мен и потоп!"
  • 85 Бих се съгласил с тебе,

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "007":

    ако нямахме достатъчно основания да смятаме, че изборите у нас не са избори. Дали например Фъндъкова щеше да бъде кметица, ако не беше едноцветното правилно гласуване НА един цветен квартал след 17 часа? А какви щяха да са резултатите, ако тези 600 000 /!/ невалидни бюлетини бяха отразени? И кой може да купува гласове с държавни пари - и го прави - някому със 150 лв за три месеца, другиму - с 30% увеличение на заплатите... Впрочем - най-жалкото не са тези номера - могли - направили го - а че ни управлява човек прост като интелект и простак и лъжец като манталитет.
  • 86 Герджиков е професор

    9 1 Отговор

    До коментар #79 от "Здрав разум":

    по право и не би допуснал превишаване на правомощията на служебното правителство. А защо му е на Президента да " управлява"? Явно е, че за герберастите комплексарщината стига до желанието за власт - видно и от изказванията и действията на Борисов. На този свят има и други ценности, но ограничените себелюбци явно не ги знаят.

    Коментиран от #93

  • 87 goodgood

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Не Вее, камъните и железните пръти са от Луната. Още, когато американците стъпиха там ги донесоха, защото знаеха за този протест!
  • 88 Фашист е и дядото

    7 1 Отговор

    До коментар #80 от "Туск -чичо му Фашист":

    на Сашко Гъбата ,/ Александър Йорданов/, ама Бойко Борисов го направи евродепутат. Така че ровенето в миналото би довело до прелюбопитни връзки.
  • 89 ТОЧКАТА

    6 0 Отговор
    май емнаха толупбашията!!!!!
  • 90 Чарли

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Забрави да споменеш, господин 1618, че малко преди да се роди Бойко Борисов е изревал от клетката на лъва - "Ще запалим мустаците на всички сурикати!"
  • 91 koko

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Просто банкянски ....":

    не е истинавсички знаят че Бойко е работохолик ичестен и му завиждати САМУ ГЕРП

    Коментиран от #104, #105

  • 92 яяохох

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Смешно":

    Ще ти дам данни от първо лице...момченце младо,с което Бойко рита топката,имат приятелски отношения,тиквата като разбира че има някаква си дипломка за висше ,веднага го издига на отговорна длъжност...що не каза че имаш диплома бе приятел...мутренски маниери...
  • 93 Здрав разум

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Герджиков е професор":

    Ало, имаш ли връзка с главния мозък? Посочих факти . Министър Семерджиев сведе до нула реформите на Москов( между другото Христо Иванов му беше съпартиец).Болничната мафия си отдъхна. А за грипените? Смяташ ли, че служебно правителство има правомощия да преговаря по тази сделка? А нещо по въпроса за изборите? Всички лостове бяха в тях . ББ пак ги отнесе! Писна ми от празнодумци!
  • 94 яяохох

    10 3 Отговор

    До коментар #61 от "България ЕС Нато":

    Гербаджийско тарикатче,може ли да обясниш защо магистралите се скапват след 2-3 години и почват ремонти..щото не са направени както е трябвало,спестени са сантиметри дебелина на асфалта и други материали,за да има парици и за одобрилия поръчката гербераст подкупен..а..

    Коментиран от #97

  • 95 доктора

    7 1 Отговор

    До коментар #79 от "Здрав разум":

    Ама верваш ли си ..въпроса е не дали ще си иде,а дали ще успеят да го осъдят,заедно цьлата шайка,,недоразуменията лъчо тъпото.,атанасова,злобната очиларка.,караянчева,тъпа..п...
  • 96 Свещенник

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Комунистите бомба в църква /св неделя/ сложила та тук Камени и павета няма да хвърлят много от тези с промити мозъци мислят че втората св воина не е завършила Каткова кауна се декизира като хитлер
  • 97 Защото ги има

    4 6 Отговор

    До коментар #94 от "яяохох":

    Защото ги има ! Ако преди това имаше магистрали ...30 години номенклатурата симулираше дейност и папкаше. Да си спомняш аферата,, батко и братко" ? Заради нея при Станишев ни спряха еврофондовете. А проектите на НЦВ за магистралите? Ако бяха се сбъднали още 20 години щяхме да плащаме по 8 МИЛИАРДА на година на един португалски консорциум.
  • 98 Бойко каубойко

    3 11 Отговор
    Таз статия кой я писа бе? Бабикян,Минекян или Хаджилян? Нищо подобно, на Льона хомофобната днеска у комисията и казаха да върне мильоните и да не се обажда другаде освен на водещия си офицер Решетко Ушев Фърчифатмаков!
  • 99 ВИНКЕЛ

    5 2 Отговор
    Бойкошенко е изперкал съвсем и за да остане на власт нираздава бютжета като салфетки,само да го подкрепят.Колко е жалък с нашите пари индулгенции раздава.Раздавай за подкупи твоите -пак наши пари от офшорките си тарикатска мутро.Имаш 4 млрд. в офшорки.Той Тръммп е по-беден от теб.И кой е МАФИЯТА??????
  • 100 Електра

    2 6 Отговор
    Звучен шамар на Кауна от народа... С Кауна Радеф начело, както и с Костинбродската воняща барсала, заедно с Гнусното отровно трио на Черепа, и 2я опит на Импексовата мафия да се докопа до държавната хазна и власта, е обречена на провал, защото всички са близали сладоледа на Бойко.!! Ще по пърдят, ще се по плюнчат, ще се надрусат, и ще се приберат в луксозните си имоти, като нъсрани. Народа помъдря, и на Импексовата БСПдирастия и производните мафиотски сдружения, власт повече няма да им даде...
  • 101 И на вас да ви

    3 2 Отговор
    Ало смешниците от факти/не заслужавате да ви изписвам името ви с голяма буква/от каде си ги вадите тези новини?
    Нека да позная
    ами от някой продажен задник такъв като всички вас които сте се събрали в факти засрамете се.
  • 102 Лора

    3 0 Отговор
    Не е,, шамар,, това, Туск е постъпил правилно, защо трябва да има и,, тоталитаризъм,, в ЕС, снощи късно видях момиче, което се прибираше със знаме, явно тези хора в БГ най много го отричат, подкрепени са и от мен, ако решението им е тяхно....!
  • 103 Антон

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Това е грозната истина.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Млъквай бе мангал неграмотен

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "koko":

    .......
  • 106 Урко

    2 1 Отговор
    Миниcтър-прeдceдaтeлят Бoйкo Бoриcoв бeшe удocтoeн c пoчeтeн знaк зa принoc към бългaриcтикaтa и рaзвитиeтo нa двуcтрaннитe oтнoшeния oт вицeпрeзидeнтa нa Унивeрcитeтa зa чужди eзици „Хaнкук“ в Ceул Чу Ки-coнг. Тoвa e втoри нeвъoбрaзим вeчe aбcурд, cлeд пoлучaвaнeтo нa 9-ти дaн пo тaeкуoндo oт чoвeк, кoйтo ce e cтрaхувaл дa излeзe нa нитo eдин турнир. Нo c eзицитe вeчe тoтaлнo ce избивa “рибaтa”. Вcички тук знaeм, чe в нeгoвият рeчникoв зaпac нямa пoвeчe oт 10-15 бългaрcки думи, при тoвa нa хeрaкoвcки
    диaлeкт. Глaвaнaкът нe знae никaкви чужди eзици, ocвeн някoлкo думи нa индиaнcки, нaучeни oт “Винeту”…и двe-три думи oт пeceнтa „Тримaтa тaнкиcти”. При нeгo e cилнo изрaзeнa липcaтa нa миcлoвeн кaпaцитeт. Нaй дoбрe e д-р Никoлaй Михaйлoв дa гo лeкувa , вмecтo дa гo нaричa „ пoлитичecкият тaшaк нa Eврoпa”.
  • 107 мнение

    0 0 Отговор
    Вече са му били шута....