11 Септември, 2020 19:23 27 775 121

Евродепутатът Клеър Дейли: Борисов и Гешев са бандити

  • клеър дейли-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • бандити-
  • ес-
  • еп-
  • евродепутат-
  • върховенство на закона-
  • протести-
  • ек

Малко се говореше за България в Европа, но сега всички говорят за вас, каза тя

Евродепутатът Клеър Дейли: Борисов и Гешев са бандити - 1
Снимка: БГНЕС

"Запознах се с България през опита на ирландци, които се сблъскаха с корупционни сделки в курортен комплекс, когато купуваха имот преди няколко години. Когато се присъединих към Европарламента, продължих да се информирам за страната".

Това каза ирландският евродепутат от Европейската обединена левица Клеър Дейли в интервю за bTV в отговор на въпроса защо е използвала думата "бандити" в изказването си. "Информирах се за редица скандали, в които са замесени Борисов и Гешев. По-специално миналия декември, когато Иван Гешев се изправи пред Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи. Направих задълбочено проучване - по онова време за неговата роля в българското общество. В този смисъл трябва да кажа, че съм убедена, че думата "бандити", която употребих, е напълно подходяща. От това, което съм чела и видяла, има неоспорими доказателства, че тези хора са нарушили върховенството на закона", обясни Дейли.

Тя остро критикува еврокомисаря за ценностите и прозрачността Вера Йоурова. Това се случи по време на дебат в Комисията по граждански права, правосъдие и вътрешни работи в Европарламента – LIBE. Йоурова представи доклад за състоянието на Механизма за сътрудничество и проверка за България и Румъния. В него беше разгледано върховенството на закона у нас. „Протестите показват, че в българското общество се водят оживени дебати. Те показват също така, че гражданите отдават голямо значение не независима и ефективна съдебна система. Конституционните реформи би трябвало да са предмет на широк дебат. Необходимо е време, за да се постигне широк консенсус и да се изработят механизми на проверка и възпиране“, коментира Йоурова.

Дейли от своя страна също критикува властта у нас, но и думите на еврокомисаря. „Скандалът „Апартаментгейт“ е един от примерите. Снимките на Борисов с парите и пистолета, както и всички скорошни случки, които разпалиха скандалите. Няма нужда да ви казвам какви са те. Вие живеете с тях“, подчерта тя. „Писна ми ЕС да не предприема действия срещу тях. Като депутат в Европарламента чувам за проблеми с върховенството на закона в Полша, в Унгария... България е най-бедната страна в ЕС. Милиони от данъци се наливат в страната, но те не достигат до хората“, допълни тя.

Според нея нито дума не се казва за това в Европа. Тя изтъкна, че или Европейската комисия не е сигурна какво се случва в България, или знае, но заради това, че премиерът Борисов е свързан с ЕНП, канцлера Ангела Меркел и председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен е готова да си затвори очите. По думите ѝ е вдъхновяващо, че хората са на улицата повече от 60 дни. Клеър Дейли смята, че само гражданите могат да решат проблемите и са тези, които оказват натиск върху ЕС. „Малко се говореше за България в Европа, но сега всички говорят за вас. Поздравявам хората на площада и им пожелавам всичко най-хубаво“, каза още тя.

Дейли отговори и на думите на българския евродепутат от ГЕРБ и член на ЕНП Андрей Новаков, който в предаването „Тази сутрин“ каза: „Тогава, когато кажем, че имаше депутати с много критики - евродепутати от Ирландия, членове на групата на комунистите, които не знам кога са идвали в България, които изразиха тревогата си от протестите у нас…“. По този повод Клеър Дейли обясни: „Никога не съм била член на комунистическа партия, но съм горд привърженик на лявата идея. Много от олигарсите и хората, които са облагодетелствани и с власт, са произлезли от бившата комунистическа партия в България“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 249 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Taka e

    352 42 Отговор
    Мафията ни управлява.

    Коментиран от #106

  • 2 Ето

    307 31 Отговор
    на ! В прав текст + чували доказателства !
  • 3 Сър

    310 34 Отговор
    Докато не дойде един солиден натиск и бой отвън , нищо няма да се оправи. Българина се е доказал като търпелив мазохист и си затваря очите вече над 10 години на тази простотия на ГЕРБ, а и от преди това.

    Коментиран от #51, #86

  • 4 Ерекция Кочева

    170 39 Отговор
    Таз Клеър Дейли е мноо красива ...,а е и турболева!Ше събори Бочко!
    😎😁😎😁😎

    Коментиран от #67

  • 5 Майна

    289 35 Отговор
    ИРЛАНДСКА КРЪВ!!! РЕСПЕКТ ЗА ДОСТОЙНОТО ОТНОШЕНИЕ!

    Коментиран от #7

  • 6 Сега разбирам

    54 242 Отговор
    Ахаа - ясно какво е гледала и къде е чела! То си и личи по вида и по татуировките , какви са и възгледите! Ако се разровим, най- вероятно ще излезе , че е ръкопляскала и на ИРА!

    Коментиран от #26, #32, #119

  • 7 Ерекция Кочева

    33 87 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    По кротко!Изясни си първо ,коя е тая!
    😎😁😎😁😎😁😎
  • 8 Клеър Дейли евродепутат

    59 228 Отговор
    Никога не съм била член на Комунистическата партия ,но съм горд привърженик на лявата идея ,на парите които идват от Москва ,на любимият ми др. Путин и на началника ми от КГБ . Любимите ми герои са Ленин ,Сталин и Берия , а в момента най много се възхищвам от др. Ким Чен Ун.

    Коментиран от #13, #14, #52, #95

  • 9 Ох депотатче

    156 19 Отговор
    То да бяха сама тиквата и каскета нямаше да има проблем. А то са стотици хиляди. Ако искаш ще ти пратя списък.
  • 10 Гост

    184 26 Отговор
    ''Бандити'' е комплимент за тия двамцата убавци
  • 11 Къде бил проблемът

    100 16 Отговор
    Къде и бил проблемът: 2019
    Но имаше един глас твърдо против, базиран на конкретен случай по нашето Черноморие, и той е на евродепутатката от групата Европейска обединена левица/Северна зелена левица Клеър Дейли

    Става дума за голям брой ирландци от моя избирателен район - стотици, които си купиха апартаменти в комплекс в Поморие преди около десетина години и все още срещат трудности, тъй като от тях се вземат огромни суми пари заради облагане с такса между 5 и 10 евро на ден за електричество, макар всеки апартамент да има свое снабдяване и то може да се наблюдава

    Коментиран от #29, #50

  • 12 Грейс

    166 30 Отговор
    Толкова отвратително правителство и присъдружители никога не е имало. Отвратителна проста лъжлива и крадлива власт.
  • 13 Грейс

    57 12 Отговор

    До коментар #8 от "Клеър Дейли евродепутат":

    Прост съм като гал.. ш.
  • 14 само питам

    100 19 Отговор

    До коментар #8 от "Клеър Дейли евродепутат":

    А на Борисов пачките десни ли са ?
  • 15 месара

    42 111 Отговор
    прочетох левица ...... и спрях да чета ! тая е първа приятелка на елена брюкселска .

    Коментиран от #108

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ПСР

    142 26 Отговор
    Най-после,един европеец,да го каже директно,в прав текст.
  • 18 Котака

    61 67 Отговор
    Какъв Герб,какъв Бойко....който и да дойде, ще е същото.ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ СЛЕД ГЕРБ, ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩО ,така че обикновения човек да го усети? Оо , няма да стане. Причината е една: липса на лустрация след 89та. Всичко друго е следствие.

    Коментиран от #61

  • 19 Нане

    53 5 Отговор
    а Цецко, маце?
  • 20 Андрюша Ковач контеса Месечкова

    77 17 Отговор
    Още по-точно би било, ако левичарката ги беше обозначила като "комунистичски бандити, приети в дясно-центриската ЕНП"!
  • 21 Инфо1

    37 85 Отговор
    Такаа - както се разбра тия двете
    Депутатката от Румъния Рамона Стругариу (от групата “Обнови Европа”, трета по големина в Европейския парламент, наследник на АЛДЕ)
    Депутатката от Ирландия Клеър Дейли (Европейска обединена левица
    Са си дружки и нападат Гешев още от избирането му - преди да е направил каквото и да било! Интересно жащо ли? Явно не е "правилният " прокерор за тях и тези, които стоят зад тях!

    Коментиран от #116

  • 22 Мутрата от сик

    62 16 Отговор
    Оттече като бушон !
  • 23 Ха ха

    105 25 Отговор
    Жалки сте, не измествайте темата. Не е важно дали е лява, дясна, татуирана и пр., а дали това което казва е истина. Ако има такива които си казват "когато синът ми порасне, искам да е като Гешев и Борисов, умен, образован, културен, честен и почтен" моля да ми цъкне (-)

    Коментиран от #64

  • 24 Перо

    104 22 Отговор
    Браво на ирландката! Без да е живяла в “държавата” на бандитите е разбрала кои са главатарите. Да е жива и здрава и дано окаже влияние на дебилите в ЕС срещу властващите бандити от ГРОБ!

    Коментиран от #114

  • 25 име

    25 63 Отговор
    комунистка , сър.

    Коментиран от #60, #66

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Туск също е против Борисов

    78 19 Отговор
    Има тук-там свестни мислещи хора в ЕС, които казват истините. Браво на тези дами!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Перо

    73 6 Отговор

    До коментар #11 от "Къде бил проблемът":

    Бандитите по морето трябва да са в Белене! Имаше списък на собствениците на хотели на слънчака. До един са местни и национални престъпници! За да се измете тая криминална сган,трябват арести,съд и затвор,а не манифестации със свирки,дудукания и прокламации. Ирландката ли трябва да ни каже,че имаме работа с бандити,а генералите ни са като балерини и ученички.

    Коментиран от #35

  • 30 Перо

    42 9 Отговор

    До коментар #28 от "на Пухлер пръв братовчед":

    Корумпе,ти ще си един от тези,които заслужават да му изпушат ушите на електрическия стол,рано или късно.Дейността на мутренските управници излиза от националните граници и са причина за външна намеса по подписани споразумения.
  • 31 истината

    57 11 Отговор
    Нищо ново - то цял свят знае, че леля бойка и ляля иванка са си мафиоти. Пък тук цяла България знае, че освен мафиоти са и тъмно червени дс-ченгесаро комунета. Докато дс комунетата (гроб) не се изметат от управлението на България нищо няма да се оправи.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Tутанкамон

    55 17 Отговор
    Права е жената,сегашните милиционери са по жестоки от полицията на царската власт преди девети,и всичко идва от мутрата Борисов

    Коментиран от #38, #40

  • 34 ал бънди

    64 13 Отговор
    Ирландката им каза истината право в очите!Чест и почитания за тази жена!Европа се ослушва, а да се говори за бандити, и да не се споменат имената на тия двамцата нашенски 'убавци, е все едно да говорим за литургия без свещеника.
  • 35 Защо ли не се учудвам?

    53 7 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    Защо само от морето - най - големите крадци всички знаем къде са! СИК имат паяжина навдякъде - повлекли са се като свински черва! Всички вкупом след съда в Белене!

    Коментиран от #36

  • 36 Перо

    42 7 Отговор

    До коментар #35 от "Защо ли не се учудвам?":

    Така е,прав си! Пиша Слънчев бряг,защото за там е даден пример,иначе има влакова композиция с доказателства за всеобхватната престъпна дейност на ГРОБ във всички сфери.
  • 37 Густу!

    12 6 Отговор
    Удоволствие!
  • 38 Цар Борис трети

    6 19 Отговор

    До коментар #33 от "Tутанкамон":

    Ти па много знаеш какво е било тогава. Супер си беше, живях си като цар и си веех чепа където си искам. Егаси кефа. Аре пак да станем една монархия. Всички селяни, под строй, веднага!
  • 39 Пипи Чорапчето

    28 6 Отговор
    А така - право, куме, в очите;)
  • 40 СТОП

    14 9 Отговор

    До коментар #33 от "Tутанкамон":

    Защо бе да са по лоши партизански глави срещу пари ли са рязали.Деца на 7 о 12 години ли са разстрелвали.С авияция ли ги гонят.Има живи свидетело и архиви за това.Спомнете си Луканова зима и 97г на Жан.Забравихте модела Янчулев и Софиянски в София .Като почнем да хулим или възхваляваме се забравяме.Малко по умерено
  • 41 пкп

    29 6 Отговор
    Властта е от легитимни бандити.
  • 42 Госあ

    27 11 Отговор
    "или знае, но заради това, че премиерът Борисов е свързан с ЕНП, канцлера Ангела Меркел и председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен е готова да си затвори очите" няма какво повече да се коментира. Може да се припомни вчерашната статия за Малта, които са нон стоп критикувани и със спирано финансиране, просто защото правителството е ляво. герб е просто едно от пипалата на енп. Ама когато жълтите жилетки палеха поршетата в Париж и Брюксел, ние си мълчахме. А сега помощ търсим. От кой ? От енп ? 😂
  • 43 Черепа

    22 10 Отговор
    Толкова съм богст че купих и евро парламента да плюят по бойко светеца... утре ще пратя и на тръмп кинт и той да го заплюе
  • 44 Бай Кольо

    11 26 Отговор
    Всички плюнки по България от (Еводепутатите) идват от левицата,много странно
  • 45 слаботоков

    31 12 Отговор
    Да така е! Борисов и Гешев СА БАНДИТИ! !!!!
  • 46 слаботоков

    22 10 Отговор
    Да така е! Борисов и Гешев СА БАНДИТИ! !!!!

    Коментиран от #48

  • 47 да се чудим и маем

    19 16 Отговор
    и как от една сделка в виналото, каквито впрочем се случват много често и в самата Ирландия, изведнъж прозря, че главният прокурор е мутра? Та по времето на сделката той изобщо не е на този пост и не е имал отношение към проблема й! Или и тая п-ла не си е пила навреме лекарствата?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Docenta

    18 32 Отговор
    Тази е дружка на червената бабичка Елена Йончева,която взима по 30 000 еврака на месец от Европа,а на нас обяснява колко е готино в Русия
  • 50 да бе

    17 24 Отговор

    До коментар #11 от "Къде бил проблемът":

    Какво се прави на ощипана? Я идете за известно време в Ирландия да поживеете - да разберете какво е престъпност и рекет!

    Коментиран от #72

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 МОЧА трябва да се разруши!

    18 21 Отговор

    До коментар #8 от "Клеър Дейли евродепутат":

    Бочко понеже ги мрази им строи Руски поток с наши пари, не закача 11 г. Лукойл, плаща двойна цена за газа, плати 1,2 милиарда да старо желязо за Белене, пропусна 2 милиарда неустойки от Газпром, навсякъде допусна руски анклави, на които се вее вражеското руско знаме, 55 000 руски фирми не плащат данъци ... Защото ги мрази ...
  • 53 Наблюдател

    32 12 Отговор
    " Евродепутатът Клеър Дейли: Борисов и Гешев са бандити"
    Точно такива са!

    Коментиран от #118

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 хаха

    15 26 Отговор
    Ако и тази пача се взима на сериозно да закриват държавата .
  • 56 Иво

    21 34 Отговор
    Щом според тази левичарка Гешев е бандит, какъв ли е тогава Божков?! Подобна глупост не бях чел. Поредната фалшива новина. Щом я съобщава Божков тв всичко е ясно.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ъхмм

    34 1 Отговор

    До коментар #18 от "Котака":

    Той Костов лустрира 5000 завода в РБ и затова сме тук!Румънците не си лустрираха всичко като нас и затова са два пъти по-напред!Ъхмм!
  • 62 В.В.П.

    34 7 Отговор
    ДРУГО СИ Е ДА ГО КАЖАТ ОТ ВЪН...НЯКАК ПО АВТЕНТИЧНО Е ,,.ТЪПАТА ТИКВА Е АУТ,ТОВА Е ВАЖНОТО....,,КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС,ГРАЖДАНИНО БОРИСОВ,,,
  • 63 микимаус

    8 20 Отговор
    Ма много им са иска да са върнат старите боклуци на власт
  • 64 Важно е!

    13 27 Отговор

    До коментар #23 от "Ха ха":

    Когато някой няма продуктивни
    мисли в главата и няма с какво да бъде забелязан му идва мисълта да се татуира. Както тази "джофра" има основание да квалифицира Гешев, Борисов и изобщо, аз бих казал със същото основание, че е к..ва, крадла и.т.н. Що не си гледа ирландските бъркотии!?
  • 65 mama

    12 4 Отговор
    ИРЛАНДСКАта мафия !!! РЕСПЕКТ ЗА ДОСТОЙНОТО ОТНОШЕНИЕ!
  • 66 Бивш пожарникар

    12 25 Отговор

    До коментар #25 от "име":

    И световно неизвестна клесла. Много добре таквиз да се изказват в едно с Дълбоката и Елена с бащата от ДС.
  • 67 Той е съборен

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ерекция Кочева":

    Агонизира в момента
  • 68 ГЕСТАПОТО

    13 23 Отговор
    Тази лява п_тка знаели нещо за България жив цървул

    Коментиран от #69

  • 69 цървул

    19 7 Отговор

    До коментар #68 от "ГЕСТАПОТО":

    явно знае повече от теб
  • 70 Ван дер Любе

    28 9 Отговор
    Предлагам Борисов и Гешев да я съдят за клевета. Да видим дали ще спечелят. Лесно е у дома, когато всички са ти подчинени. Да видим как е навън. Ако не я съдят, значи е права жената. Не е като тъпата кърджалийска ...

    Коментиран от #71

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Глей ти

    16 1 Отговор

    До коментар #50 от "да бе":

    Ти в Ирландия ходил ли си?
  • 73 Тихомир

    8 21 Отговор
    Много ама много заблуден женица.

    Коментиран от #80

  • 74 Subaru STI

    13 6 Отговор
    Затвор за мутрите боко и каскета и техните креатури джуджета, прости п***и и пр. Никаква милост! Този тумор ще бъде изрязан.
  • 75 ДЖОТО

    15 5 Отговор
    БРАВО НА ТАЗИ ЕВРО-ДЕПУТАТКА!ТОВА Е САМАТА ИСТИНА,ЧЕ ДЕЦАТА НА БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП-Д.С.-УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ПАРИТЕ,КОИТО ИДВАТ ОТ Е.С. СЕ РАЗДАВАТ И НА ЕВРО-ДЕПУТАТИ В ЛИЦЕТО НА БАБА МЕРКЕЛ И ОНАЗИ фон-фрау еди,коя си,А ЗА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ-СРЕДЕН ПРЪСТ!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Наблюдател

    12 7 Отговор
    В Словакия - Анкетата показва, че 53% гледат на САЩ като заплаха, а 35% смятат същото за ЕС. 🤔 В България още си живеем под ботуша на Саш и Турция. Още изобщо не мислим за ЕС.
  • 78 Ъъда

    8 12 Отговор
    Клеър меар никога Европа няма и с пръст да пипне бойко, защото не искат бсп комуняги да управляват, и да слугуват на Путин. Европа знае, че ще загуби влияние ако комуняги управляват.

    Коментиран от #91

  • 79 Гост

    13 4 Отговор
    Ами време е и Лаура Кьовеши и тя да се запознае!
  • 80 До Тихо

    7 10 Отговор

    До коментар #73 от "Тихомир":

    Няма как да не е при положение, че е дружка на Ленчето Йончева в ЕП. Ленчето и е написала кво да дрънка и да хване декиш. Ето и Европа е с/у Борисов. А то някаква социалистка от Ирландия. Ако разбере как и Ленчето е гребала с пълни шепи от Станишката. Абе сега Йончева яко рие с/у БГ в Европа и нанася страшни щети. И се гордее с това. Комуне работещо за чужди с/у свойте. Нещо нормално за тях в 100 годишната им история.
  • 81 102

    6 2 Отговор
    Едно време беше лесно, червени срещу сини. После когато парите се вляха и размътиха картината- червените се оказаха сини и обратно. Отвориха досиетата и всички станаха червени.Днес това вече е история, сега са бедни срещу богати, силни срещу слаби.Обикновеният човек си пълни главата с глупости, мислите на хората са заети с фундаментално глупави мисли за политика.Не разбрахте ли че , който няма иска да има, който има иска още. Това е.
  • 82 102

    2 0 Отговор
    И за това каквато и да е политиката вбъдеще, ще е за сметка на малкият човек. ВИНАГИ!
  • 83 Paralax

    5 3 Отговор
    Комунистическо - полицейската школа и спортните са люпилни за бандити. Като гласувате гледайте и мислете.
  • 84 Факти

    7 3 Отговор
    Като е толкова дейна и кадърна нека спте Ирландската мафия. А не да дрънка за "неопровержими" доказателства който така или иначе чакаме да ги представи. Знаем и доказателствата от вестници и списания тоя казал онова ония друго.Що не ги изнесе тези доказателства, когато Евро парламента я изслушваше, за да си защити твърденията, ами дрънка десетина минути плямпаници.
  • 85 Историк

    10 9 Отговор
    Депутатката с е леви разбирания, близка приятелка на крадливото Елена Йончева

    Коментиран от #89

  • 86 Чакай си

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сър":

    Да чакаме помощ от ЕС все едно от умрял писмо. Помощ от едни мафиоти срещу други мафиоти??? По- скоро камила ще мине през иглено ухо....
  • 87 българин

    7 8 Отговор
    Гешев да я осъди за недоказани обвинения ,изказани от тая пръдла .

    Коментиран от #90

  • 88 БашМайстора

    6 9 Отговор
    Левица, ирландци, пияни, високомерни. Каквото и да кажа ще е комплимет за тази нация. А и само думата "левица" е достатъчна да се разбере от къде е инфото и. Била чула, съседката и била казала, че нейна пеиятелка била на море в България и там чула от група пияни ирландци че техен съсед и тн и тн. Айде бегай пияна жено. Да не споменаваме техните накери, разбирай цигани. Как точат социалните със по 5-6 рижави деца със лунички, и цел живот са на помощи. Седнала България да оправя.

    Коментиран от #92, #104

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Човек от народа

    6 3 Отговор

    До коментар #87 от "българин":

    Гешев ко може да осъди оня пръдльо с жипката по-добре...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Хи их хи

    11 3 Отговор

    До коментар #88 от "БашМайстора":

    Кво против имаш за левицата? В ГЕРБ колко са левичарите? "Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%.
    Или по-простата математика показва, че
    Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо". Това как ти звучи герберче?
  • 93 фози

    0 4 Отговор
    Тая откри топлата вода в България
  • 94 Папаз комита

    6 4 Отговор
    А божков цветан василев братя галеви и президентчето са светци

    Коментиран от #96

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 шчембе въйвъйводъ

    5 0 Отговор

    До коментар #94 от "Папаз комита":

    президентчето плювню -мистър бийн ли имаш предвид?ами що каскета не е подгонил галеви и цвичко,като са предсъпници?
  • 97 Стефан

    6 7 Отговор
    Левите боклуци се сдушиха, съд за безотечественицижтр-комунисти, начело с крадливата Йончева,
  • 98 stan4o

    10 4 Отговор
    Госпожата е пряма и не се притеснява да нарече нещата с истинските им имена. Само простаците не могат, или не искат да разберат,че България е на прага на самоунищожението при тази корупция и простащина.
  • 99 Грую

    6 6 Отговор
    От изказванията на евродеПутатките разбрах, че са прости женици, които не се задълбочават в нещата а говорят ооорки и мантри.По лошоъо че нашите юди Йончева Кънев и другия Кънев заради персоналния си интерес така наплюха страната.,Нищо че и те са близали медец от пръстчетата а Йончева до към 700000 облизвания е направила.Тези ще си идат други ще дойдат но вредата ще е поне 20години.А като ги слушах се убедих че европарламента е оълен с некачествени хора да не кажа болни.Цензура в медиите има бТВ забраниха Преслава защито ги крикува за Канна Рачева и измислените новини и ето вече не я пускат.Това е цензура.

    Коментиран от #102

  • 100 този

    5 7 Отговор
    това ирланско недоразумение да си види първо скапаната ирландия пък тогава да говори за България аман от мислещи чужди олигофрени за България

    Коментиран от #103

  • 101 Шекс2

    5 6 Отговор
    Някой тук нарече смелата и достойна ирландка 'кикимора'. Може би защото не е със силиконови устни и със зашита коса, като неговата кифла...
  • 102 4287

    1 4 Отговор

    До коментар #99 от "Грую":

    Па ний разбрахме, че си платен тр... Пиши си, пиши, не ни пречиш.
  • 103 4287

    5 2 Отговор

    До коментар #100 от "този":

    Скапана била Ирландия, ама ходят българите да работят в Ирландия и то най- тежката работа. И остават там завинаги с децата си.
  • 104 Майсторе

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "БашМайстора":

    Аз съм единствения който ти сложи плюс. Може би защото съм ходил много пъти в Ирландия и знам че нещата са точно такива в тая е.ана страна. Както и в Англия . Това са най ши.баните държави и трябва да си мега мазохист да идеш да живееш и работиш там. Татуирани наркомани , алкохолици и сексуални извратеняци. А при тая госпожа всичко това е съчетано с комунистическо мислене което прави проблема нелечим
  • 105 БиБи кинг

    4 1 Отговор
    Заради такиви свежи не опраскани кроасанчета много от англо говорящите държави използват дясна вместо лява дирекция в автомобилите!
  • 106 ГОСТ 26

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Taka e":

    Само че не забравяй че и останалите партии са от тази мафия.Иначе никой няма да те допусне до тази система.
  • 107 ГОСТ 235746

    4 1 Отговор
    До коментар 92.Защото тази партия е най голямото зло и направи непоправими неща за България.Но понеже контролира повечето медии много умело изманипулира народа си ката отмести вниманието от себе като прави псевдо партии а народа хвърля цялата си омраза върху тях след като се провалят. Правилно си написал че ГЕРБ има повече бивши комунисти от БСП. Което си означава че са част от тях,но ти нямаш умствен капацитет да го осъзнаеш.
  • 108 КОЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    Щях да чета ако е приятелка на Ева Майделска.
  • 109 Аз съм си аз

    3 4 Отговор
    Само защото някой не споделя негативното мнение към герб и останалите индивиди най-вече бб в парламента веднага мислите, че той/те са комунисти... Леле колко умствено изостанали хора има от народа! Не е 1980г. А 2020, събудете се овци слепи! Ако мислите че гербаджиите са с демократическо мислене и са донесли много положителни неща в и за България сте много зле и може би трябва да спрете да пиете лекарствата от магарешки или просто трябва да си промените гледната точка по-далече от носа си! (Пиша с малки букви определените понеже нямам каквото и да е било уважение към тях). Както някои хора питат "ами предложи някой да заеме мястото" не мога понеже за сега няма кого, пък и не е само мое задължение да посочвам когото и да е било а на целия народ!"Протестите били платени... бу-ху голям праз, дори и да са платени не е това важното! Целта е важна! Тези хора там не са за концерт там, а за една по-добра и развита България за по- бъдеще. Тези които подкрепят сегашното правителство са продажници, изменници и заслужават психотерапия и затвор! #ОСТАВКА!
  • 110 Byg

    9 3 Отговор
    Тази червена мисирка нищо смислено не казва , никой не обръща внимание на такива лешени от смисъл приказки , как може да дава пример с измислените снимки , кой нормален човек ще повярва на такива манипулации за олигофрени. Апартаментите , доколкото знам цветанов за това го изритаха , ето ти закона в действие . Тая мисирка е тотално неадекватна горката , в напъните си да изкарат поне нещичко за ГЕРБ и Борисов , комунистите стават смешни , червени маймуни.

    Коментиран от #120

  • 111 pepi 52

    9 3 Отговор
    тая пишман евродепутатка да се запознае с изследванията за Великобритания,откъдето идва ,че това е най корумпираната страна в света,затова всички руски олигарси си влагат парите там и най открито канят и други такива да си вкарват мръсните пари с обяснение "ние ще ги изперем" факти що не и ги наврете тия Факти в мутрата и да млъкне,ама нали е от лево"
  • 112 Жоро

    2 0 Отговор
    Най сетне някой от вън да се осведоми за какви са тези двамката.
  • 113 Илия Троянов

    2 2 Отговор
    Бойко не окачествява шефът на парламента, ката "тъпа кърджалийска вагина". А, казва - че тя трябва да се престори на такваз. Както той се предстявя за такъв банкянси. Това е укоримото. И най, вече, че Гешев и той се правел на луд и прост, но Бойко бил отличник в това, се хвали Борисов. И така прекарва наивните евро-шефове, като ученички на магистралата.
  • 114 Инспектор

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Перо":

    Перо,защо ми крадеш името бе кондом сплескан, сестричка имаш ли
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гертруд

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Инфо1":

    Алоу, прислугата на герб- скрити комунисти, вие трябва да лъскате имиджа на вожда- другото е ясно и в Брюксел и в Ирландия.
  • 117 Ооо, клеър от левица и

    3 1 Отговор
    за бтв интервю, ТОВА КАЗВА ВСИЧКО...изпълнява поръчка на левите съпартийци..., забрави, ма КАКОУ
  • 118 Трябва да я съди,

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Наблюдател":

    Както и триото, доказателства да представи
  • 119 Доктор

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сега разбирам":

    Ти знаеш ли че си тиква
    Да те питам Бойко Борисов от къде идва,ще кажеш ли
    От СИК ИЛИ ОТ ЧЕШКИ ЗАТВОР ЗА КРАЖБИ НА КОЛИ
    Та си почнал да даваш ум,че ,който има татуси е разбойник
    Господи какви лумпени сте тези от ГРОБ
  • 120 Доктор

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Byg":

    Скоро и ти ще запееш друга песен,чакам това ГРОБАРИТЕ да прогледнат,лошото е че бавно згряват😀
  • 121 Мърки Найтли

    0 0 Отговор
    Много яко име си имам.