Last news in Fakti

18 Септември, 2020 09:44 2 497 24

Байдън за Тръмп: Трябва да си иде, пренебрегва коронавируса!

  • джо байдън-
  • сащ-
  • демократическа партия-
  • доналд тръмп

Никога не съм допускал, че може да имаме такова абсолютно безотговорно правителство, каза демократът

Байдън за Тръмп: Трябва да си иде, пренебрегва коронавируса! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът на американската Демократическа партия за предстоящите президентски избори Джо Байдън отправи остри нападки срещу президента Доналд Тръмп, че е пренебрегнал рисковете от коронавируса.

Той го обвини, че е отговорен за смъртта на хиляди американци, която е можело да бъде избегната, и обеща координирани действия на национално равнище срещу епидемията, ако бъде избран, предаде Ройтерс.

Този президент трябва да си иде, заяви Байдън. Говорейки за признанието на Тръмп, че публично е омаловажил последиците от вируса, въпреки че е знаел колко сериозни са те, Байдън заяви: "Той знаеше това и не направи нищо. Това граничи с престъпление", предава БТА.

Байдън говори на среща с избиратели, организирана от телевизия Си Ен Ен в град Музик, близо до родния град на демократа - Скрантън, щата Пенсилвания. Това бе първата проява от този род за Байдън след официалното му номиниране от партията миналия месец.

Зрителите имаха рядката възможност да проследят как Байдън отговаря на въпроси от хора, чиито гласове се надява да спечели през ноември. Събитието протече по необичаен начин. Участниците бяха спрели автомобилите си край сцена, на която стояха Байдън и водещият на събитието, и задаваха въпросите си оттам. Срещата се състоя на паркинг до бейзболен стадион, за да се осигури безопасна дистанция.

Кандидатът на демократите оспори категорично предположението на Тръмп, че до седмици ваксина срещу коронавируса ще е налице. Той предупреди американците да не вярват на думите на президента. Идеята, че ще се появи ваксина и утре всичко ще е наред, е просто безразсъдна, каза Байдън.

Отговаряйки на въпросите, той изрази възмущение, че американците са изгубили основни свои свободи по време на пандемията, като възможността да се разходят в квартала си. Никога не съм допускал, че може да имаме такова абсолютно безотговорно правителство, каза той.

Днес и Байдън, и Тръмп ще пътуват до Минесота в първия ден на предварителното гласуване там.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    47 9 Отговор
    Даа щото спря паричките на сзо, и не иска да участва в най голямата лъжа в историята на човечеството

    Коментиран от #21

  • 2 Междудругото

    7 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Байдън за Тръмп: Трябва да си иде, пренебрегва коронавируса!

    Страхотно изказване,и много показателно между другото.
  • 3 ТаУмВзе

    33 5 Отговор
    И тоя го друса деменцията яко!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Никога повече червена сган

    7 21 Отговор
    И нащия пишман пилот тогава трябва да се ходи
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван

    21 6 Отговор
    Това сатанинско ционистко иэч.адие нареди свалянето на пътническия самолет над Покрайна,при което эагинаха 298 души.
  • 10 мйл90о

    20 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бурканбанк":

    СКоро и той, самият, ще се завре там дето слънце не огрява.
    Изобщо не мога да разбера как може един старец, взел-дал, да бъде сложен на пост с който да определя бъдещето на една страна?! Ми той самият няма вече бъдеще поради природни закономерности, та да мисли за чуждото бъдеще!?
    Няма да говорим ,че с възрастта човек се променя, мозъкът му отслабва и т.н.
    Според мен на хора по-млади от 45 и по стари от 55 години, не бива да им се дават такива постове.

    Коментиран от #13

  • 11 Бурканбанк

    24 4 Отговор
    Колкото и този дементирал, сенилен старец да плюе по Тръмп, на 3-ти ноември ще загуби изборите и Тръмп ще изкара още 4 години като Президент.

    Коментиран от #12

  • 12 Иван

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "Бурканбанк":

    И двамата са боклуци.........а Порош се ценэурира тука.

    Коментиран от #16

  • 13 Бурканбанк

    16 4 Отговор

    До коментар #10 от "мйл90о":

    Не е така. Тръмп въпреки, че е на 74 години е енергичен и напълно с акъла си. Просто Байдън е дементирал. Това е факт. А ако вземе да умре за Вицепрезидент си избра жена-негър. Еми, съмнявам се, че американците ще гласуват за такава президентска двойка. Просто е обидно за собствената интелигентност да гласуваш за такива отрепки.

    Коментиран от #14

  • 14 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бурканбанк":

    Това решение се вэема от Иэраел.

    Коментиран от #17

  • 15 Иван

    4 0 Отговор
    Много хубаво коментарче бех написал,ама го иэтриха.
  • 16 Бурканбанк

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Тръмп, както и всички президенти на САЩ, са зависими от еврейските ционисти (които управляват САЩ и Западна Европа) иначе нямаше да са станали Президенти. Но когато вече станат президенти някои са се осмелявали да им се опълчат. Нещата не са черно-бели. Само си спомнете Джон Кенеди и кой го уби. Ако някой още вярва, че това е Лий Харви Осуалд да вземе да прочете малко повече по темата. Просто Кенеди се е готвел да отмени "Закона за федералния резерв" и по този начин е щял да разбие монопола на ционистите върху печатането и разпространението на доларите. И затова е бил убит. Същото важи и за брат му - Робърт Кенеди старши. И той е убит по поръчка на ционистите. Затова и Робърт Кенеди младши сега държи речи навсякъде по света, където има протести срещу коронаизмамата. Защото той знае много добре истината, за това кой уби баща му и чичо му и е наследил тяхната борбеност. И той се опълчва сега на ционистите и нищо чудно да се опитат и него да го убият, но да се надяваме, че няма да успеят.
  • 17 Бурканбанк

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Двете кандидатури винаги се излъчват от ционистите, да. Но резултатът от изборите е реален, защото на тях им е нужна легитимна власт. Ако си нагласят резултатите ще има огромно колиество недоволни хора а те не искат това.
    Не забравяйте, че всеки американец има хиляди пушкала вкъщи и ако се обединят може на евреите в САЩ да им се види тесен светът.Затова самите резултати са по-скоро реални. Защото този, за когото са гласували повече хора, ще има по-голяма стабилност на управлението, а това е най-важно за ционистите - спокойствие и никой да не се опитва да им разваля кефа.
  • 18 Анонимен

    8 4 Отговор
    ТРЪМП би следвало да победи, защото от 30 години либералите убиха българите и днес трябва да има българия ново име, защото българите са пръснаха по света, други не издържаха на глада и се поминаха и на ударите от либералите. Победа на ТРЪМП. Никой не им е нарушил правата, фори ги поддържат в социала. Плащат им, а си имат мъже навън. Правата са нарушени на много български граждани. Байдъне, анадънму... Поне кажете с кгб путин, с кого сте..
  • 19 XMAN

    9 2 Отговор
    ПРИРОДНО ГЛУПАВ Е БАЙДЪН. ТРЪМП ДА СИ ХОДИЛ ЩОТО НЕ ПЕЕЛ В ОБЩИЯ ХОР ЗА КОРОНАТА.ЩО ЗА ДОВОД Е ТОВА БЕ ТЪПУН?
  • 20 Gen Gurko

    8 1 Отговор
    Лошото е че Байдън може да се отърве от затвора заради семейните кражби и далавери в Украйна. Възрастта и деменцията ще го спасят, но за сина му -не знам.Дано да изберат Тръмп.
  • 21 Изглежда

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    че К19 е новото име на господ. Който не вярва е обявяван за еретик и безбожник !-
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 кочияша

    0 0 Отговор
    Тоя Бай-дън,сам се дъни,излага,гюбрето
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.