Last news in Fakti

21 Септември, 2020 14:42 1 968 8

Виктор Орбан: Искаме победа на Тръмп на изборите в САЩ!

  • сащ-
  • виктор орбан-
  • доналд тръмп

Унгарският премиер също ще се яви на парламентарни избори, но в началото на 2022 г. и на фона на икономическите и социални последици от втората вълна на пандемията от коронавируса

Виктор Орбан: Искаме победа на Тръмп на изборите в САЩ! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Унгарският премиер Виктор Орбан изрази днес подкрепа за Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, като каза, че представителите на Демократическата партия налагат на света "нравствен империализъм", на който се противопоставят нелиберални лидери като него, предаде Ройтерс.

"Ние искаме победа на Доналд Тръмп, защото ни е добре известна дипломацията на излъчените от демократите американски правителства, която се основава на нравствен империализъм. Познаваме я от миналото, не ни харесва и не искаме нейното завръщане", изтъква Орбан статия за проправителствения унгарски всекидневник "Модяр немзет".

Унгарският премиер националист ще се яви на парламентарни избори в началото на 2022 г. на фона на икономическите и социални последици от втората вълна на пандемията от коронавируса, отбелязват Ройтерс и БТА.

Вотът ще бъде решаващ, тъй като международният либерален елит цели унищожението на християнконсерваторите в Европа, пише Орбан в статията си. Унгария и останалите държави от Централна Европа поставят икономическия прагматизъм над политиките на Европейския съюз като "доведените до абсурд климатични цели, социална Европа, общ данъчен кодекс и мултикултурно общество", обобщава Орбан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О да

    16 6 Отговор
    И аз искам той да остане защото светът сега е малко по-спокоен.
  • 2 Кнаус 485

    18 5 Отговор
    Лидер с ясна позиция....
  • 3 Приятеля

    6 2 Отговор
    му от детинството (водопроводчик) , днес е милердер с над два милиарда € - от обществени поръчки !
  • 4 Сантана666

    8 0 Отговор
    Ами, ако спечели другия няма а го принаем, като Лукашенко,а?
  • 5 Сантана666

    5 0 Отговор
    Ами, ако спечели другия няма да го признаем, като Лукашенко,а?
  • 6 Наташа Винокурова

    2 4 Отговор
    Мултикултурно общество😁😂😂😂 А тоя да не е беседвал с нашия премиер, та е така скънчасял?
  • 7 Орбан

    13 3 Отговор
    е велик! Що не беше българин....
  • 8 Gen Gurko

    3 0 Отговор
    И аз искам същото.
Новини по държави: