Last news in Fakti

25 Септември, 2020 09:30 1 923 1

В Гърция глобиха 237 души за нарушение на мерките срещу коронавируса

  • гърция-
  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • пандемия

От налагането на по-строги мерки в края на август служителите на реда са регистрирали 16 242 нарушения за неизползването на маска за лице

В Гърция глобиха 237 души за нарушение на мерките срещу коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Като част от текущите усилия за гарантиране на спазването на протоколите за безопасност, гръцката полиция (ELAS) заяви, че е извършила общо 38 225 проверки в цялата страна за денонощие и е установила 237 нарушения, поради липса на маска или неспазване на физическо дистанциране.

Служителите са регистрирали и девет нарушения на правилата за безопасност от частни бизнесмени, предава БГНЕС.

От налагането на по-строги мерки в края на август служителите на реда са регистрирали 16 242 нарушения за неизползването на маска за лице, след като това стана задължително, като са издали 16 228 глоби на нарушителите.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефче

    5 0 Отговор
    А мислех гърците за умни, пресметливи и хитри хора! А те - ДЕБИЛИ!!!