Last news in Fakti

26 Септември, 2020 08:07 2 351 19

Русия се оплака, че Германия не ѝ сътрудничи

  • алексей навални-
  • русия-
  • германия-
  • новичок

Навални бе отровен с "Новичок" в Руската федерация

Русия се оплака, че Германия не ѝ сътрудничи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Русия обвини Германия, че "категорично отказва" да сътрудничи на разследванията на руските власти за предполагаемото отравяне на руския опозиционер Алексей Навални, предадоха руските медии.

"Получихме категоричен отказ от страна на германското правителство за съдействие за установяването на истината за ситуацията с Алексей Навални", обяви руското външно министерство. Берлин "започна огромна кампания, с която да обвини руските власти, че предполагаемо са отровили" Навални, се казва още в изявлението на ведомството.

Руската полиция и прокуратура твърдят, че са изпратили молби за съдействие до Германия, Франция и Швеция, които са останали без отговор. Именно лаборатории от тези три страни, независими една от друга, доказаха, че Навални е бил отровен с химическото оръжие "Новичок". Руският опозиционер бе изписан от берлинската клиника, в която бе настанен за лечение, но възстановяването му ще продължи дълго време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осман

    0 12 Отговор
    Велика Турция-Германия-Русия-Иран=оста на доброто!

    Коментиран от #7, #8, #18

  • 2 Гост

    13 3 Отговор
    Оплака се Русия на кого, на арменския поп ли? Просто върна реплика на немците, които и натякват да започне разследване. На човешки език, вместо на дипломатически това означава,, Гледайте си работата, никакво разследване няма да правим, след като не искате да сътрудничите! Или ще си го направим на вътрешни начала и няма да ви информираме. "
  • 3 Gehirnwäsche

    14 8 Отговор
    Нормално, иначе лъжата ке блесне като месечина. Германия иска да играе пред света като примера на ЕС и като водещата демокрация на Европа. А дадат ли изследванията.......балона им с лъжи ще се спука и последиците ще са жестоки. Казват ли истината, те самите ще се молят на Русия да им прати проби и да покаже на света те колко са честни и неопетнени, а Русия какво е чудовище.
  • 4 Zentramant

    12 6 Отговор
    Е как да сътрудничи, като всичко е измама, театър, дирижиран от кравария и изпълнен от васала. Целта им бе спиране на северен поток, но няма да успеят
  • 5 БПФ

    5 4 Отговор
    Да бе, как ще ви съдействат, та да им лъснат лъжите?
    Какъв е тоя, дето е със следи от Новичок и по тялото и в тялото, тоест хем се е нагълтал с него, хем се е омазал с него, а е жив?
    Че то и Чък Норис да беше, щеше да умре, бе !!!
  • 6 Германия

    1 5 Отговор
    пълни гушата на Кремъл.
  • 7 Witman

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Осман":

    Ашколсун, разбираш ги тези работи!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 099

    3 0 Отговор
    След навални, е кристално ясно кому сътруднича Германия. А и защо да има съмнения и преди това.
  • 10 ужас

    9 1 Отговор
    Лабораториите са доказали това, което са им наредили. След като не представят доказателства, значи не е имало отравяне. Вчера в САЩ побликуваха изследванията за един друг десидент, Владимир Кара-Мурза, уж отравян 2 пъти през 2015 и 2017 г. ФБР разсекрети 500 страници информация за химическите изследвания с извод , че не е имало отравяне. А тогава всички говореха , че е тровен. Нека автора да напише статия за лъжите относно отравянето на Владимир Кара-Мурза, който е бил личен съветник на сенатора Маккейн. Ако автора се има за олям демократ, нека коментира тази информация.
  • 11 един

    7 1 Отговор
    Според мен Русия трябва да спира търговията с ЕС и да търси други пазари, вероятно ще губи, но е унизително за такава огромна и богата държава, макар и олигархия, да ближе краката на когото и да е. Най-после може в световен план нещата така да се успокоят, пък и с обедняването, което неминуемо ще последва за Европа, тук ще спрат да се тъпчат всякакви........
  • 12 Знам знам🙄

    4 3 Отговор
    Ха ха бе много калпав тоз новичок бре. А разправяха че нямало спасение. И то точно немци и каубойците. Що ли ми се струва работата като едно време. Един англичанин клатеше една епруветка и разправяше че Садам имал химически оръжия. Ма така и никой не я видя повече тая епруветка камо ли кво има в нея.
  • 13 Това което

    3 0 Отговор
    е любопитно е далия тоя сладкиш направен с тиква разбира как го ползват западните страни
  • 14 Сандо

    3 0 Отговор
    Заглавие:Русия се оплака ....
    Първо изречение:Русия обвини ...
    Както се казва има една мъничка разлика,но пък каква!
    Ето така,господа и другари,всеки ден,непрекъснато и упорито,нас ни лъжат и манипулират.
  • 15 Вълко Червенков

    1 7 Отговор
    Санкции до дупка.Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина фалира окончателно.Няма "Патоци" има икономическа катастрофа.

    Коментиран от #16

  • 16 Рико

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Вълко Червенков":

    Ембарго!
  • 17 Иван

    0 0 Отговор
    Навални даде ли раэрешение на германците да иэпратят проби до Швеция и Франция?
  • 18 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Осман":

    Голяма каша ти е у главата мен
  • 19 Dr.mengele

    0 0 Отговор
    Как да сътрудничат швабите като те го отровиха с цел да хвърлят вината в/у руската държава.Абе не минава номера бе измислете нещо ново европейски комуноиди
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания