Last news in Fakti

28 Септември, 2020 07:21 4 070 9

Тръмп е плащал по 750 долара подоходен данък

  • данъци-
  • данък-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • президент

Тръмп ревниво пази информацията за данъчните си декларации

Тръмп е плащал по 750 долара подоходен данък - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп не е плащал подоходен данък през 10 от последните 15 години, според публикувана вчера статия на вестник "Ню Йорк таймс", цитиран от AP.

Тръмп, който ревниво пази информацията за данъчните си декларации и е единственият американски президент в съвременната история, който не ги е правил публично достояние, е платил 750 долара данъци на федералните власти през 2016 г., която е годината на избирането му, и още 750 долара през първата си година като президент.

Това разкритие, което според изданието е направено въз основа на данъчните му декларации през последните две десетилетия, идва в ключов момент преди първия предизборен дебат утре, само няколко седмици преди решаващите президентски избори, предаде БТА. Един от адвокатите на "Организацията Тръмп" Алън Гартън заяви пред вестника, че "по-голяма част, ако не всички изнесени факти изглежда са неточни".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    11 1 Отговор
    Ха-ха-ха, изсмя се графът на развален испански.
    Американският еквивалент на вестник Правда се произнесе...

    Коментиран от #4

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    27 3 Отговор
    А дебелият с чекмеджето сигурно плаща...
  • 3 Вий пък

    22 3 Отговор
    Защо се хващате за Тръмп. Питайте гражданинът-мераклия С.Трифонов колко данъци плаща с офшорката си 7/8.
  • 4 Харесвам 🎃, само сготвени

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    За американския еквивалент на тулупа с чекмеджетата.
  • 5 Амчи

    9 1 Отговор
    Правилно. Милиардерите трябва да плащат малко за да може простолюдната маса да плаща останалото.
  • 6 куку руку ку

    12 3 Отговор
    Да, ама нашият тулуп влезе гол и бос в политиката и за десет години нартупа пачките...
    А чичо Дони си влезе с милиарди в президентстването си.
  • 7 2020

    3 1 Отговор
    И това подставено лице ще управлява разпадащите се сащ?!Кой ще го подкрепи.Ако евреите се дръпнат, как ще стане далаверата.Много си приличат с Бойко Борисов:знаят само един език-родния;не четат книги;не посещават концерти ,опери;появават само пред предварително поканените малко привърженици;говорят безмислици;не знаят колко сложен и противоречив е света/в настоящия момент/;заплашват /Тръмп-Русия-голям смях/,Борисов-болните и беззащитни българи;раздават рушвети на цигани/в сащ -на негри,които не искат да работят.Много тъжна картинка.И двамата будят отвращение и погнуса.Трябва да бъдат разследвани.И това ще се случи,макар и трудно.
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АЛ ДОНАЛД ТРЪМПОНЕ - ИЛИ АЛ ТРЪМПОНЕ - "НЕДОСЕГАЕМИЯ " !!!!!!!!!!
  • 9 Грую

    0 0 Отговор
    То и на мен не ми се плаща ама ми ги удържат и да не вземе да излезе, че съм по-голям данъкоплатец от американския президент, че сън няма да ме хване от яд на тези нашите управници скубачи и обирджии!