Last news in Fakti

29 Септември, 2020 14:49 15 260 68

Путин каза тежката си дума за ситуацията в Беларус

  • беларус-
  • владимир путин-
  • александър лукашенко-
  • протести-
  • политическа криза

Беларус се намира в "трудна ситуация" и е изправен пред "безпрецедентен външен натиск", смята руският президент

Путин каза тежката си дума за ситуацията в Беларус - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Руската федерация - Владимир Путин, изрази позиция, че Беларус е под безпрецедентен външен натиск, след като бившата съветска република е изправена пред дълбока политическа криза заради спорните президентски избори, проведени през изминалия месец август, съобщава "Франс прес".

Беларус се намира в "трудна ситуация" и е изправен пред "безпрецедентен външен натиск", каза Путин в коментари, излъчвани по телевизията, след като президентските избори предизвикаха продължаващи и до днес протести срещу авторитарния президент - Александър Лукашенко, традиционно се ползва с подкрепата на режима в Москва.

Протестиращите излязоха по улиците на беларуските градове, след като Лукашенко претендира за спечелването на шести мандат с 80% от гласовете на изборите на 9 август.

Путин обеща да предостави на колегата си военна помощ, ако политическата криза се влоши, и даде на Беларус заем в размер на 1,5 млрд. долара.

Лукашенко обвини различни западни страни и НАТО в опит да дестабилизират страната му или че подкрепят протестното движение.

В обръщение към форум за беларуските и руските региони шефът в Кремъл изтъкна, че Москва е готова да застане на страната на Минск, определяйки отношенията като "вечни и всеобхватни".

Отношенията на Лукашенко с Путин бяха напрегнати преди изборите миналия месец, а Минск обвини Москва в изпращане на наемници, за да организира бунтове с опозицията.

Путин отдавна настоява за още по-тясна интеграция между двете страни, чийто алианс "Съюзна държава" гарантира тесни военни и икономически връзки.

Европейските лидери отказаха да признаят преизбирането на Лукашенко и обещаха санкции срещу Беларус заради фалшифициране на изборите и репресиите срещу протестите след изборите.

Опозиционният лидер в изгнание - Светлана Тихановска, която претендира за победа над Лукашенко на изборите през август, събра подкрепата на Запада за демонстрантите, след като избяга в съседна Литва.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 братишките идат

    44 70 Отговор
    Каубоите заградиха мечката, а когато мечката е притисната избушва най-близката барлога, в случая Кочинката.
  • 2 Последния Софиянец

    34 61 Отговор
    Лукашенко да направи веднага нови избори и готово.Нали е сигурен че мачка на изборите?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Айсотир

    26 87 Отговор
    На диктаторите все друг е виновен
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Среден Пол

    19 77 Отговор
    Путин пак се е изпуснал

    Коментиран от #54

  • 8 АСАК

    91 13 Отговор
    Гузен не гонен бяга.Тихановска избягала в изгнание.Хахаха и не я прибраха в чужда държава да и набият американските възгледи и морал.Не европейските нито руските,а проамериканските.
  • 9 Русороб

    27 96 Отговор
    Мацква капитулира, за тях вътрешният протест е външен натиск. Е няма такива идиоти ;)

    Коментиран от #14

  • 10 Борето Попов

    99 18 Отговор
    Всички се вслушват в думите на най-великия управник и стратег на Руската Федерация - Вова Путин! Слава на Путин!

    Коментиран от #41

  • 11 1234

    102 9 Отговор
    Това, което Путин не може вече 20 г да направи, Европа му помогна да го направи за броени дни. 20 г Лукашенко шикалкави и шантажира Русия за съюзната държава. 20 г Луката изнудва като плаши, че ще смени вектора на развитие на запад. Сега, когато европа му закри векторите на развитие на запад, на юг и на север, на таракана му остана 1 изход, ако иска да съществува. И това е съюзната държава с Русия. Както се казва хитрата сврака с двата крака.

    Коментиран от #67

  • 12 БОЖЕ

    90 8 Отговор
    ТАМ ИМА ДИКТАТУРА,ТУК ПРИ ТИКВУН Е ЦВЕТЯ И РОЗИ.
  • 13 Говорить Москва

    15 37 Отговор
    Ще се скрие ли като Янукович в Просия?
  • 14 Огледалото

    33 2 Отговор

    До коментар #9 от "Русороб":

    Има, има и по-големи идиоти има!
  • 15 С две думи

    71 9 Отговор
    Каквото каже Путин-това ще бъде...харесва ли им на някои това или не...-това е реалито...
  • 16 ПЕНКО

    29 15 Отговор
    НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ "ВЪНШНИЯ НАТИСК" -ТРЯБВА ДА БАДЕ ОКАЗАН ОЩЕ ПО ГОЛЯМ " НАТИСК " !!!!.... ПОВЕЧЕ -ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ ; ПОВЕЧЕ УБИТИ ЧЕРНОКОЖИ; ПОВЕЧЕ БУНТОВЕ НА АРАБИ -МЮСЮЛМАНИ В ЕВРОПА ; ПОБЕЧЕ БРИТАНСКИ - "КОВИД -19 " ; ПОВЕЧЕ САНКЦИИ ЗА ЕС ; ПОВЕЧЕ КИТАЙСКА НАМЕСА ; ДОЛАРИ НА ПАЗАРА ; РАКЕТИ ЗА ХИЗБУЛЛА ; И Т. Н. ....!!!!!!!!!!

    Коментиран от #17, #42

  • 17 Среден Пол

    3 21 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНКО":

    Трябва, ама милиционерът е бавноразвиващ.
  • 18 Бурека

    4 12 Отговор
    Тежката дума липсва!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 пппппппппп

    18 45 Отговор
    Путин говори глупости.
    Единственото, което се иска е Лукашенко да повтори изборите. И тогава ще се разбере истината. Фактът, че Лукашенко бяга от втори избор означава, че той се съмнява, ча народът ще гласува за него.
    "Диктаторът" Борисов на два пъти подава оставка и печели изборите демоккратично, Ципрас на два пъти подава оставка и печели изборите. Само в комунистическите тоталитарни режими се плашат от избори като дявол от тамян.

    Коментиран от #24, #37, #59

  • 21 Бесен Язовец

    40 11 Отговор
    По не кратко президента на Руската Федерация, а именно Владимир Владимирович Путин е казал соросите да не търсят майка си в Беларус за да не открия силата на РУСКАТА ВООЕННА МОЩ!
  • 22 Yamaha

    31 5 Отговор
    Памперси от Запад да си знаят гьола да не се нала Руската Армия да им го посочва!
  • 23 западни гниди

    43 6 Отговор
    Западните прошляци са изгубили тотално всякаква връзка с главния мозък,щом са си вярвали,че ще влязат в Беларус и Путин ще стои ей така и безучастно ще ги гледа как се навличат до границите му и то точно в държава,населена с 80% етнически руснаци.Та практически евроатлантическата сганн успешно възстановява границите на СССР.След майдана в Украйна Крим стана руски,а Донбас само на книга е в Украйна.А сега след тая чутовна гламавщина в Беларус,следващите избори там ще са не за президент,а за губернатор на тази нова стара руска провинция.

    Коментиран от #45

  • 24 Наблюдател

    23 2 Отговор

    До коментар #20 от "пппппппппп":

    80% за Лукашенко, 10% за дамата .И аше и чужди наблюдатели. Колко по-различни очакяаш да е ново гласуване? 🤔 В интересна Лукашенко е да повтори изборите.
  • 25 лорд Минчев

    34 4 Отговор
    Аууу,започна еврпатлантическото риване за БеларусНе е лошо да се съсредоточите на два въпроса!Лъскачите искате Беларус да заприлича на България-най-бедната страна в ЕС!Разрушена промишленост,унищожено селско стопанство,корумпирана и мафиотизирана съдебна система с фашизирани спецсъдилища,нефункионираща здравна система,престъпност,наркомания,проституция!Второто-иде 03.11.2020-изборите в империята на античовечността -САЩ!За там мислете,кой ще признае изборите,които вече са опорочени с гласовете по пощата!Ще има зрелища и кръв!Батка дали ще признае изборите....хи.хи.хи.

    Коментиран от #26

  • 26 И за тях ще се чуе

    4 18 Отговор

    До коментар #25 от "лорд Минчев":

    Нали се сещаш как свършват диктаторите

    Коментиран от #27

  • 27 Ще видиш

    12 5 Отговор

    До коментар #26 от "И за тях ще се чуе":

    как ще свърши Боко....
  • 28 антипут

    7 21 Отговор
    ами като си тъп Лукашенко.да беше спечелил с 51 процента
    сега нямаше да имаш ядове.ама каде акъл от комунист /диктатор/
  • 29 сайт на англ

    10 3 Отговор
    Турските сили бомбардират Армения, карайки много арменци да избягат в Русия, а останалите да се бият и да се бият, дори до последната капка кръв. Руското правителство изпраща подкрепления в Армения. Българските военни, усетили предателството на НАТО, свалят Румен Радев и Бойко Борисов във военен преврат, като в крайна сметка се борят с турското нашествие, но са победени и се оттеглят на запад в Сърбия. Грузия застава на страната на Турция, като през 2008 г. презрението към Русия, НАТО подкрепя Грузия и Турция.
    Войната на Турция срещу Русия обаче се възприема смесено в Турция, поради икономическите ползи от търговската търговия с Русия, много турци се противопоставят на войната на Анкара срещу Русия и помагат на Русия.

    Това засажда семената за повторното обединение на Югославия. Въпреки че Турция се опитва най-добре, Турция е победена решително през 2021 г., като руските сили влизат в Турция. Тъй като Тръмп знае за GOAB, той отхвърля исканията на НАТО за обявяване на война срещу Русия и твърди, че Турция е била агресор. Грузия е сериозно
    Сърбия bulgariatroops
    Войници от Балканската федерация при Беране, Сърбия преди настъплението да отнемат България от турските сили

    наказан от победителите руснаци, които поставят проруски лидер. Армения, тъй като застана на страната на Русия, не е анексирана и остава независима нация.
    Турция е бомбардирана от силите на Съюзната държава и Балканската федерация, както и от турските бунтовници, които изтласкват целия
  • 30 Вовка

    7 2 Отговор
    В свободното си време правя рап парчета

  • 31 Бузов

    6 13 Отговор
    Какво може да каже един отровител и убиец.
  • 32 MC Вовка след 10 години

    8 1 Отговор
    Същия стил, само че със съвсем лекички носталгически моменти

  • 33 Иван

    7 22 Отговор
    Още малко и ще прогледнат и в Буларус кой им крои шапка ама засега са 50 на 50. После на Путин империята ще се спихне с още една държава. Карабах падна, рублата гони 100 за евро, ред е на смелите беларусци да им просветне...следва Донбас, Крим, Осетия и т.н. все където има руский мир докаран с оръжие в ръка за да цари хаос за дълго време.
  • 34 бъдеще

    2 18 Отговор
    В Русия Владимир Путин е изправен пред гражданска война. Руските военни са затруднени в битките с временните революционери, водени от Михаил Буряков, съюзник на Алексей Навални, който беше подкрепен от Америка. Освен това Путин също фалшифицира атаки срещу руските и белоруските сили в Източна Полша, за да изглежда Русия като че губи. В крайна сметка, тъй като и Русия, и Китай са абсолютно затруднени от боеве (добре поне Русия, както изглежда), президентът на САЩ Майк Пенс-младши решава, че е „време“ да обяви война и на двете страни, като първо се насочи към Русия, основния поддръжник на Китайската народна република. Американският флот започва да разполага военни кораби и самолети, а САЩ обединява силите на НАТО срещу двете нации, като НАТО насочва ядрените си сили към Русия.
  • 35 бъдеще

    5 8 Отговор
    Когато руските сили са заети да се бият, НАТО започва да се придвижва към Русия, изпращайки масивни въздушни флоти в Източна Европа, за да започне инвазията в Русия. Силите на НАТО успешно пробиват руските и беларуските сили в Източна Полша и бомбардират Беларус. Беларус е завладян от НАТО. В Турция НАТО отново е победител, заедно с Грузия и Азербайджан. С напълно обкръжена Русия, Майк Пенс-младши кани Мария Путина да съди за мир.

    Бившият президент Доналд Тръмп моли Майк Пенс-младши да не продължава да влиза в Русия, предупреждавайки, че това ще бъде краят на Съединените щати, но президентът Пенс-младши не го е послушал и е наредил силите на НАТО да влязат в Москва.

    На 9 май 2028 г. руснаците в крайна сметка детонират GOAB на неприсъединена територия в САЩ, Калифорния, изпращайки взривна вълна от 5 400 км и изстрелват още непознати космически оръжия по НАТО, напълно заличавайки Хари С. Труман . Друг изстрел унищожи USS Джералд Форд , HMS Queen Elizabeth и 4 204 самолета на НАТО с натискането на един бутон, при което НАТО прекрати войната си срещу Русия и НАТО и Европейският съюз сега започват да треперят срещу Русия.

    Военните радари на САЩ откриха още неизвестни обекти, насочени към Съединените щати, които биха били известни като военни кораби Korolev Ko-24 , проектирани от късния съветски инженер Сергей Королев, големи НЛО-подобни руски военни кораби, способни да детонират цели градове. В този момент НАТО е в пълен безпорядък и неговите държави

    Коментиран от #38, #44, #47

  • 36 гост

    5 13 Отговор

    До коментар #3 от "...":

    Тежката си дума - хаха хаха - че кой го бръсне вече за слива пyткин :)

    Коментиран от #55

  • 37 барчо

    16 2 Отговор

    До коментар #20 от "пппппппппп":

    Изборите са направени по всички правила, с наблюдатели, тъмни стаички, комисии и т.н. Ще бъдат повторени когато им дойде времето след като изтече мандата на сегашния президент. По време на провеждането и не се чу и една думичка за порочно провеждане, нарушения и т.н. Загубилите винаги ще са недоволни и ще вадят кладенчова вода през 9 планини, та от десетата. А тая Тихановская е толкова измислена, че се учудвам, че има и 10%. Първо се кандидатира мъжът и, но ЦИК не му приема документите, защото е подследствен за измами. В последния момент се кандидатира жена му Тихановская, която няма нито един ден присъствие в политическия живот. Единствено е работила няколко години като преводачка на некви фондации. Съвсем естествено е да загуби. Все едно в България да се кандидатира Бойко и срещу него Иванка Пенева от Горно Нанадолнище, никому неизвестна даже и там.
  • 38 барчо

    17 1 Отговор

    До коментар #35 от "бъдеще":

    В този сценарий няма как НАТО да прекрати войната преди Русия да забучи знамената си в съответните столици. Силно се надявам такова нещо да не се случи. САЩ знаят много добре, че ако поискат НАТО да нападне Русия, ще се окажат сам самички в това си начинание. Русия не е някаква изпаднала камиларска държава с която да се заиграваш. Президента Вл. Путин много ясно очерта стратегията на Русия с думите: "За какво ни е такъв свят в който я няма Русия".
  • 39 един от многото

    19 5 Отговор
    Говорите за диктатор като папагали. Бях там зимата и знам какво е- доходите им са като нашите,да не говорим , че данъците са просто символични, а за чистотата нямам думи, един фас не видях на улицата,кочината е тука в България, когато видиш с очите си можеш да сравниш...
  • 40 БиБи кинг

    5 9 Отговор
    Тупин управи Русия, сега ше управи и Беларус.......със санкции за по добро развитие на икономиката
  • 41 Такаааа

    3 11 Отговор

    До коментар #10 от "Борето Попов":

    Слава на САЩ и Британия, Беларус вече падна, да се готви Кочината! Вината не е в държавите, а в народите им - каквито те такива и управниците им! Едни държави еволюират , а други революционират! Съдбааа!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 да бреее

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Борето Попов":

    Абе в случая СТРАХ ТРЕСЕ и Двете кочини! А станат ли чукчите - сбогом Бурингов пролив!!!
  • 44 Марш

    8 1 Отговор

    До коментар #35 от "бъдеще":

    Марш обратно в Карлуково за успокоителни!!
  • 45 може би

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "западни гниди":

    Те не влизат никъде физически брееее! Само посочват как стават нещата народите сами си ги правят бъднините! Отърване нема, кочините се пукат по шевовете!
  • 46 Провидението

    4 7 Отговор
    Путин се изказва редовно за протестите в Беларус, но не обели и дума за протестите в България никога??Защо протестиращите не получиха никаква подкрепа от Русия и нямаше нито едно изказване в тяхна защита? Много малко известен факт е, че руският президент просто не започва работния си ден без да е изпил няколко сурови пъдпъдъчи яйца сас закуската си, а протестиращите още в първите дни започнаха обстрел с пъдпъдъчи яйца срещу полицаите с което загубиха всякакви симпатии от страна на Кремъл!!!!Това се дължи на лошо и глупаво ръководство!
  • 47 Абе

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "бъдеще":

    Смени си оракула, явно тоя дето питаш е някакъв шарлатанин или мошеник на който янките са платили 5 долара за да те излъже хахахаха

    Коментиран от #48

  • 48 бъдеще

    0 2 Отговор

    До коментар #47 от "Абе":

    От преди години е писано.
    22nd Century and On. 22nd century and on map.png. The world in this future timeline In this timeline, there are some things people ... Fantasy Forest Story Wiki.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 бъдеще

    0 6 Отговор
    Югославия е възникнала по време на Третата световна война, когато Турция нахлува в България. Когато българските сили се оттеглят в Сърбия, една по една, други бивши югославски републики започват да укрепват усилията си да помагат на България и Сърбия във военните им усилия срещу Турция.

    С свалянето на пронатовските правителства в Хърватия, Македония и Босна и Херцеговина, страната беше узряла за обединение. Русия подсили военните сили на новата обединена Югославия и достави ядрено оръжие на Югославия.

    Югославия се счита за регионална сила, най-голямата сила в Южна Европа и средна горна сила на световната сцена. Член е на Съюзната държава и Балканската федерация.
    История

    Импулсът за повторното обединение на Югославия е нашествието на Турция в Сърбия, Хърватия и България. Към този момент президентът Василий Косарев прекрати всички военни отношения с Турция и спря всички доставки на въоръжение за Турция.

    Това предизвика революции в България и Хърватия, депозиране на техните пронатовски правителства. Владимир Найденов, ръководителят на българските революционери, свали пронатовското правителство на президента Радослав Лисов и премиера Иво Миронов.
  • 51 бъдеще

    2 3 Отговор
    Президентът Найденов събра българските сили за борба с турското нашествие и призова Русия за помощ. Както обикновено, както и в миналото, президентът Косарев изпрати оръжие и военни офицери в България, ход, срещу който се противопоставиха някои руски националисти, поради миналите действия на България срещу Русия.

    Благодарение на превъзходната си военна сила Турция успя да възпрепятства българските сили и турските сили достигнаха чак до Сърбия.

    Турските сили обаче бяха затънали благодарение на упоритата воля на сръбските паравоенни групировки. Когато турците успяха да достигнат Северна Сърбия, те се опитаха да убедят Хърватия да помогне да „довърши” своите сръбски врагове, но Хърватската революция, водена от Казимир Йелачич, известен панславист, свали от властта на Хърватия про-НАТО.

    Турция обяви война срещу президента Йелачич и изпрати въздушни атаки в Хърватия от завладени сръбски провинции на север, при което хърватски F-35 се биха срещу турските Су-35, както турските, така и хърватските военновъздушни сили успяха да нанесат нови удари.

    В крайна сметка хърватското правителство отмени членството си в НАТО и президентът Йелачич помоли Русия за помощ, обещавайки, че Хърватия ще влезе в политическата сфера на влияние на Русия.

    Коментиран от #58

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Шекспир 1

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "Борето Попов":

    Браво Боре,само Тиквата не го разбира,понеже перманентно си мени вектора на задника-Меркел,Дончо,Ердоган.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пенчо

    7 1 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Цял свят на Путин се кланя, слава на Русия!
  • 56 Рико

    3 2 Отговор
    26 ГОДИНИ СИ ГО ИЗБИРАТ и света мълчи,може да мърмори,но нищо официално и нищо конкретно не предприема. Сега народът му го нарече лъжец. Не може да се допускат съмнения за един държавен глава,че е лъжец,това разединява, това вреди на държавата. Дори да е прав,трябва да се оттегли - в интерес на консолидацията на страната си. Голямата власт носи несъразмерни с тези на другите привилегии,но носи и несързмерни отговорности. Такава е цената!
  • 57 угз

    3 2 Отговор
    а за Армения каза ли си тежката дума ...или там не му изнася да се скарва с Турците
  • 58 Рико

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "бъдеще":

    БЪЛГАРИЯ ЗНАЕМ къде е , Турция също, също и Сърбия и Хърватия,ама това чудо Русия на коя планета се намира? Защото в Слънчевата система държава Русия няма.
  • 59 Обикновен човек

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "пппппппппп":

    Ти не си наред с главата!!!
  • 60 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    2 1 Отговор
    Путин дава на Беларус заем,а Булгаристан и Мафията дава на Краварите пари понеже изнемогват.
  • 61 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    1 0 Отговор
    То бива дупедавци ама тези са ненадминати, нещо като достоинство,в този Булгаристан няма.
  • 62 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    0 1 Отговор
    Още 30години ще живуркат Краварите пък после каквото стане.Няма нищо още две поколения Българи ще им работят .Нали сме васали.Ние няма да нахраним Краварите , но със сигурност ще останем гладни.
  • 63 ORCATA

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Борето Попов":

    ГАЩИТЕ ГИ ПЪЛНИШ ТО РУСОРОБЕ
  • 64 ORCATA

    1 0 Отговор
    ДО ВСИЧКИ РУСОРОБИ ЗНАЙТЕ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО БОКЛУКА НА КОЙТО СЕ КЛАНЯТЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕН
  • 65 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    0 1 Отговор
    Русия е велика, преставети си само на Краварите да се наложат санкци сомо за една седмица. Няма да остане и спомен от Кравария.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Няма спор, брилянтно изпълнено мероприятие от руснаците....Явно са си взели поука от санкциите заради "КРИМ НАШ".
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания