Last news in Fakti

30 Септември, 2020 12:05 2 251 11

Мигранти на лобното място на Наполеон - нереализираната идея на британското правителство

  • мигранти-
  • великобритания-
  • света елена-
  • наполеон

Плановете са включвали и изграждане на хотели на парчето земя в Атлантическия океан

Мигранти на лобното място на Наполеон - нереализираната идея на британското правителство - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Британското правителство е имало план да изпрати мигранти, пристигнали в Обединеното кралство, на отдалечени острови, пише ''Таймс''.

Предвиждало се е вътрешното министерство да разсели няколко хиляди нелегално пребиваващи в страната азиатци и африканци на остров Света Елена.

На въпросното островче, което е разположено по югозападните брегове на Африка, през 1821 г. е починал първият френски император Наполеон.

Плановете са включвали и изграждане на хотели на парчето земя в Атлантическия океан.

Проектът обаче е останал на хартия. Срещу плана са възроптали представители на финансовото и външното министерства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупак

    20 1 Отговор
    А наш Баце ги настани на пъпа на София, вместо да ги прати да чукат камъни у Белене. Само да подпишем антибългарската ЕС програма за 10000 EUR за камилар и България я пишете изпята песен.

    Коментиран от #3

  • 2 решено

    12 1 Отговор
    Така както взимаме боклуците за горене на Европа, така ще им оберем и мангасарчетата. Условие Баце да запази властта, ще приема и разписва, кото мунаредят кукловодите, иначе Рубльовка.
  • 3 Stéphanie 🎲

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "глупак":

    В България няма да седят много 😂.Първо има много маф*я ,второ в наше село няма помощи както в Германия и Франция.Баце си знае работата София леле 😁 как пък не,даваха интервю с мигранти дошли тук от България хората си казаха -пари няма там ,мизерно 😅😂

    Коментиран от #4

  • 4 глупак

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Стефке, май не вдеваш, че с въвеждането на дигиталното евро ще има за камиларите толкова, колкото за теб и безусловния базов доход ще се зарежда през чипа. Та в БГ ще е рай за талибаните.

    Коментиран от #5

  • 5 Stéphanie 🎲

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "глупак":

    Не лъжа бе 100€ им давал на месец само ,не искат България и на картичка да видят.За другото не си много прав.Талиб**и,афроараби и сега е в рая в Франция и Германия,спи по цял ден,на работа ,училище не ходи,краде ,цял ден по баровете и пари им за това .😠Някой ден това трябва да спре .
  • 6 Грейс

    6 0 Отговор
    Как се настаняват паразити, незаконно пребиваващи, вместо да се върнат откъдето са изпълзя ли! Главата не ми го побира, не вярвам ни един от тези дето ги настаняват да толкова глупав! Явно им се цакат пари, обещава им се вечно на власт и т н. То бива хуманизъм, бива ама това е извращвние!
  • 7 Анонимен

    0 5 Отговор
    Нима в България няма всякаква измет. И от тях има всякакви. Не трябва всички под общ знак или как беше знаменател. Подредени държави са, а тук е много плахо по рускаму на амет
  • 8 Анонимен

    0 5 Отговор
    Тук е кгб, отровата

    Коментиран от #9

  • 9 Грейс

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    Че ходи при ЦРУ конфитюра! Някой да те е спрял?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БЕЛИЯ БОГ

    0 0 Отговор
    Всички раси различни от бялата, наистина трябва да се засели на този остров така ще сме толерантни без да им навредим
Новини по държави: