Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 09:45 1 644 1

Ирландия регистрира рекордните 1012 новозаразени с коронавирус за 24 часа

  • ирландия-
  • ковид-19

Това е два пъти повече от средния брой инфектирани на ден през изминаващата седмица

Ирландия регистрира рекордните 1012 новозаразени с коронавирус за 24 часа  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ирландия отбеляза рекорд от началото на пандемията с 1012 новозаразени с коронавирус, което е два пъти повече от средния брой инфектирани на ден през изминаващата седмица.

Резкият скок на новозаразените беше предшестван от седмица, в която някои графства в съседната британска провинция Северна Ирландия регистрираха най-големия в Европа ръст на инфекциите, отбелязва Ройтерс.

В Обединеното кралство бяха обявени над 15 хиляди нови случая за 24 часа.

Ръст в броя на положителните проби бяха регистрирани и в други европейски държави - Франция, Чехия, Нидерландия и Полша.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я да уточнят

    2 0 Отговор
    Новозаразени или нови заразени.Разликата е огромна.Новозаразени са ако преди това им е правен тест и той е негативен,а при втория е позитивен.Това не е правено и си е жива манипулация.