11 Октомври, 2020 15:38 1 918 10

Втора вълна! В Албания задължително с маска и на открито

  • албания-
  • ковид-19

Глобата за нарушаване на разпоредбата ще бъде добавяна към сметката за електричеството, така че никой няма да може да избегне плащането ѝ

Втора вълна! В Албания задължително с маска и на открито  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Носенето на маска на открито ще стане задължително от следващата седмица в цяла Албания, предаде албанският информационен сайт Екзит.

Новината беше оповестена от премиера Еди Рама на пресконференция заедно с министъра на здравеопазването Огерта Манастирлиу.

Рама заяви още, че глобата за нарушаване на разпоредбата ще бъде добавяна към сметката за електричеството, така че никой няма да може да избегне плащането ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    5 2 Отговор
    ами да вземаме примери от тях че са много умни.

    Коментиран от #7

  • 2 00000014

    7 1 Отговор
    Наследник на диктатора Енвер ходжа. Явно и там има протести.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БАЙ Х@Й

    14 0 Отговор
    ПЛАНдемията върви по план! Някой помни ли ЛИНЕЙНА епидемия ? Осем месеца положителните тестове праволинейно показваха 5% положителни !
  • 6 Али Раза

    4 3 Отговор
    Скоро и в България

    Коментиран от #10

  • 7 2846

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    В сравнение с нас, всички са много умни, просто ние сме блажени, че не знаем колко сме зле.
  • 8 сила

    2 1 Отговор
    албанската мафия много ще се зарадва вече няма нужда да се крият
  • 9 Дон Чико

    3 0 Отговор
    Ох, Анатоли, уплаши ме с това гръмко заглавие, от довечера ще го правя с жена си с маска. На нея ще и нахлузя чувал на главата. Толи, искам гръмко заглавие - Един прави любов с жена си с маска!!!!! И да не забравиш удивителните!!!!!!
  • 10 Ами ако ги въведат в цяла Европа

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Али Раза":

    без изключения ще има и в България... Не казвам, че сега е нужно и се надявам да не става. Ама колкото по-малко хора си носят маските на закрито, толкова по реална ще изглежда перспективата да се случи. И после рев, че затваряли ресторанти, молове, предприятия, училища и т. н. Днес нахално нагла особа на около 25 години от женски пол без маска на ескалатора в мола се изкашля здраво отгоре ми и когато и направих забележка ми каза"Кво бе, нали си сложих ръка на устата!" И после със същата тази ръчица се хвана за перилата на ескалатора.А след нея майка с детенце, което хубаво опипа оставените от госпожицата пръски и лиги. Дано не го гледа обичайно баба му. Или поне да няма болести жената, ако е така. Не казвам, че тази особа е непременно заразена или болна. Но кашляше здраво. И въпреки всичко-без маска.После заради такива измират и лекари. И пак заради такива ще въведат най-вероятно по-строги мерки. И да се опъва Бойко ако му го заповядат от Брюксел ще е принуден да го стори. Каквито и да ги плещи Мангъра или който и да е тук и по протестите.