Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 15:45 2 262 12

Проучване: Американците все по-малко вярват на Тръмп след заразяването му с коронавирус

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Неотдавнашно проучване на NBC News/Wall Street Journal разкри, че съперникът на Тръмп на президентските избори през 2020 г. Джо Байдън го води с 11 пункта на национално ниво

Проучване: Американците все по-малко вярват на Тръмп след заразяването му с коронавирус  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След като наскоро президентът на САЩ Доналд Тръмп беше диагностициран с положителен тест за коронавирус, доверието на американските избиратели спрямо него по отношение на пандемията става все по-малко, разкрива ново проучване на Axios/Ipsos, публикувано във вторник.

Диагнозата Covid-19 повлия отрицателно на мненията на 62% от демократите, на 40 на сто от независимите избиратели и значително по-малко - на 11% от републиканците.

Като цяло, около 37 процента от участниците в анкетата посочват, че са по-малко склонни да се доверят на президента по въпросите, свързани с пандемията, след като той даде положителен тест за коронавирус.

Неотдавнашно проучване на NBC News/Wall Street Journal разкри, че съперникът на Тръмп на президентските избори през 2020 г. Джо Байдън го води с 11 пункта на национално ниво.

Друг национален на Opinium/Guardian US пък установи, че бившият вицепрезидент на Обама изпреварва Тръмп с цели 17 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bake Rolls

    3 3 Отговор
    Да пробва със спин следващия път !
  • 2 КОНТРАТА

    8 4 Отговор
    Те 50% от хамероканците си мислят още, че президент им е Джими Картър дори не са чували за Тръмп

    Коментиран от #12

  • 3 Бай Дончо

    1 1 Отговор
    Американците вярват само на това, което дават по телевизора.
  • 4 Анатолиий

    3 0 Отговор
    Верно ли само 11 пункта, нали беха 17 пункта преди няколко дена...

    Коментиран от #5

  • 5 Karosel

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анатолиий":

    Това червените тролове сте пълни...абуригени. Чете се цялата статия, а не само заглавието. В нея пише, че друга агенция е посочила, че Байдън изпреварва Тръмп с 17%!!!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Karosel

    2 6 Отговор
    А Тръмп е толкова нагъл вече, че всява страх у избирателите като казал, че ако не спечели той щяло да има гражданска война.
  • 7 АбОриген

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Karosel":

    ли съм или абУриген… Има правописни речници и те важат и за новоселците
  • 8 Дедовия

    3 1 Отговор
    Бла,бла...отговорът е 56% от американците казват че са по добре сега от колкото преди 4 години !

    Коментиран от #9

  • 9 Stéphanie 🎲

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дедовия":

    Много от инфото за Тръмп е пропаганда.Прав си ,във неделя даваха по телевизията на наш репортер говори с американците всеки дал интервю сподели вот за Тръмп 👊🇺🇸.Нека си пишат какво искат
  • 10 документите

    1 4 Отговор
    Баба Ванга предсказва атентата на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк Сити. През 1989 г. Пророчицата казва: „Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” През 2005 г. Пол Улфовиц работещ в американското Министерство на отбраната оглавява директорския пост в Световната банка което показва ясно характера на институциите от Бретън Уудс. Според Майкъл О’Донъл бретънуудските институции са се превърнали в инструменти на американската външна политика. Този вълк е от правителството на Буш-храст.
  • 11 Не религиозен

    3 0 Отговор
    Баба ти Ванга е "запитвач на мъртвите", което е мерзост пред Бог и в Библията, Бог предупреждава хората за това. Да се доверяваш на "пророчицата", означава, че пренебрегваш Божията мъдрост. Но, щом имаш нужда ,доверявай се, но не заблуждавай непросветените със суеверията си.
  • 12 Краварите са по тъпи

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОНТРАТА":

    и от бг. Уфцете, щом могат да пият белина и дезинфектанти, а и онова сухото измъчено старче ако стане Прецидент, яко ще ги клати на черешата от з@д