23 Октомври, 2020 13:26 2 611 6

Израел нанесе нов удар по позиции на "Хамас" в Газа

  • израел-
  • газа-
  • хамас

Вчера палестински екстремисти от Газа изстреляха две ракети по Израел

Израел нанесе нов удар по позиции на "Хамас" в Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израел нанесе въздушен удар по военни позиции на радикалното палестинско движение "Хамас" в ивицата Газа в отговор на изстрелването на две ракети към еврейската държава, съобщи днес пресслужбата на израелската армия в Туитър.

В отговор на две ракети, изстреляни от ивицата Газа по Израел, нашите ВВС поразиха военни позиции на "Хамас" в ивицата Газа, се казва в съобщението, предава БТА.

Вчера палестински екстремисти от Газа изстреляха две ракети по Израел. Едната беше прехваната от израелската система за ПВО "Железен купол", а втората падна в ненаселена местност.

Няма данни за пострадали и щети.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минчо

    1 3 Отговор
    ЕЕЕ ТИЯ САМО СИ СЕ БИЯТ .ЕДНО ПАРЧЕ ЗЕМЯ НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ
  • 2 no name no face no number

    1 5 Отговор
    То тия могат да правят квото си поискат тях закони не ги ловят само антисемизма бил опасен, а те се защитават с превантивни удари по независими държави и убиват ,но тяхното е за добро виж ако някой посегне на техен, тогава да му мисли цял западнал свят ще скочи да ги защитава начело с фащ
  • 3 Бацо Гацов

    3 5 Отговор
    Доколкото съм чел, евреите са нямали държава. Били скитащи племена - като циганите. Те са се внедрявали към всяко управление и от там са измъквали дивиденти, както е и сега, но малко по различно. Държавата Израел е създадена ИН-ВИТРО през 1948 от ООН, като за основа приема историята на Давидовото царство на територията на държавата Палестина. Израел не е призната като държава от редица държави. Факта, че се намира в Азия, а се брои за европейска държава, говори много за мислещите....

    Коментиран от #4

  • 4 напусни

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бацо Гацов":

    чел ли си Библията бе никаквецо ?

    Коментиран от #6

  • 5 Браво

    0 4 Отговор
    И в Нагорни Карабах те помагат на азерите
  • 6 Бацо Гацов

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "напусни":

    Чел съм и Стария и Новия Завет... Кабала също съм чел, както и Корана, за разлика от теб приятелю. Чел съм и История на изтока, по точно Средния изток. Ако те интересува нещо питай.