3 Ноември, 2020 08:15 15 461 101

Професионалисти донесоха ужаса във Виена

  • австрия-
  • полиция-
  • виена

Джихадисти определят атаката като отмъщение

Професионалисти донесоха ужаса във Виена - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Нападателите, които осъществиха нападението във Виена са били професионално подготвени. Това обяви канцлерът на Австрия Себастиан Курц, цитиран от ORF.

Към момента полицията издирва част от нападателите. Курц обяви, че австрийците няма да оставят да бъдат сплашени от подобни нападения.

Той разкри, че нападателите са били въоръжени с автоматично оръжие. Все още не са ясни мотивите за атаката.

Загинали са 3 души, сред които един от нападателите и един минувач. Пострадали са 15 души.

Нападателите са атакували шест различни места. Американска група обяви, че джихадисти са нарекли нападението отмъщение за австрийското участие в групата срещу ДАЕШ.

Съобщава се, че заплахи е имало през последните дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    141 6 Отговор
    Австрийските полицаи трябва да стрелят безпощадно. Няма друг начин.Иначе убийствата ще продължат.

    Коментиран от #14, #21, #59

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    85 3 Отговор
    добре обучени терористи психопати от ДАЕШ ИДИЛ

    Коментиран от #11, #30, #93

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    78 2 Отговор
    терористите не са ХОРА а чудовища в ЧОВЕШКИ ОБЛИК

    Коментиран от #49

  • 4 ристю

    115 7 Отговор
    ДАЕШ И ИДИЛ Е ВСЕ "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА",РОЖБА НА ОТВЪДОКЕАНЦИТЕ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 зелен хайвер

    42 16 Отговор
    ИДИЛ Ковид, все Пунтамари
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дългият

    89 1 Отговор
    Трябва да бъде създадена специална група,която да ги елиминира още в зародиш...Затворите били пълни с терористи...ГРЕШКА.Щом е доказано присъда на място...хуманност до време,хуманност за човешки индивиди,тези не мога да ги причисля към хората.За това трябват и твърди,крайни мерки
  • 9 куку руку ку

    67 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Курц обяви, че австрийците няма да оставят да бъдат сплашени от подобни нападения."
    Не, само докато го казва се оглежда като гърмен заек, че и останалите така по улиците... каквото и да приказва, страхът е настанен!
  • 10 честен ционист

    65 3 Отговор
    Ако атентатът беше станал до някоя църква щеше да мине покрай редовните хроники от деня, но понеже е до синагога ще трябва сериозно да се обърне внимание на Дъблинското споразумение и да се върнат всички камилари в първа страна на регистрация. В БГ се очакват около 2 млн върнати по 10 хил евро на калпак.
  • 11 Историк

    74 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кой ги създаде - трима американски конгресмени + цру с цел унищожаване на Сирия. Мисля си, че и ковида произлиза от там някъде.

    Коментиран от #13, #16

  • 12 Професия

    14 0 Отговор
    да видиш !
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 17 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    господине АЛ КАЙДА ли взривиха преди години кулите близнаци в САЩ

    Коментиран от #32

  • 14 По кого да стрелят?

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    По всички ли?
  • 15 кой играе с картите на терора

    18 1 Отговор
    Професионалисти донесоха уж аса във Виена.
  • 16 берия

    12 24 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    Главореза от Париж май беше чеченец,при това роден в москва.

    Коментиран от #35

  • 17 Софиянец

    25 42 Отговор
    А представете си комунистите 25-а година взривяват Св. Георги за идеалите на чужда държава и избиват сънародници и генерали сражавали се за България в няколко войни.

    Коментиран от #23, #72

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 pbdan

    51 3 Отговор
    Тoзи пocт публикувaх прeди 2 гoдини:

    Плaн зa oкoнчaтeлнo рeшeниe нa бeжaнcкия прoблeм: Oт 500млн. eврoпeйци щe ce нaмeрят 5млн. зa eднa oбщoeврoпeйcкa жaндaрмeрия cъc cлeднитe зaдaчи: Кoнцeнтрирaнe нa пoдхoдящи мecтa близo дo гoлeми лeтищa нa пришълци извършили прecтъплeния, бeз дoкумeнти, oт cтрaни в кoитo нямa вoйнa или вoйнaтa e нa приключвaнe - тoвa нa първo врeмe. 10 брoя 747 извършвaт пo eдин чaртърeн пoлeт c дecтинaции Кaбул, Тeхeрaн, Дaмacк, Aлжир,Нигeрия и др. пoдoбни. 747 пoбирa 660 души - 600 пришълци и 60 пoлицaи зa oхрaнa. Пo 6000 нa дeн, зa 100 дни 0,6млн. , зa гoдинa 2млн. и тaкa дo oкoнчaтeлнo рeшaвaнe нa бeжaнcкия прoблeм. Цeнaтa нa извoзвaнe нa 1 пришълeц дa я cмeтнeм 500eврo. - 2млн. пo 500eврo - 1млрд. гoдишнo. Издръжкaтa нa жaндaрмeриятa e мaлкa зaщoтo щe бъдaт включeни вcички нacтoящи cтруктури - пoлиция, вoйcкa, жaндaрмeрия и дoбрoвoлци oт вcички cтрaни oт EC. Кaквo нямa в тoя плaн - вoля! Дoри дa ce дaдaт пo 10000eврo нa глaвa зa cбoгoм - тoвa ca 200млрд. зa 20млн. пришълци. Cумaтa нe e тoлкoвa гoлямa зa EC и e пo-мaлкa oт гръцкия дълг. Плaнът мoжe дa ce уcкoри дeceтoкрaтнo cъc 100 бр. 747 или A-380. Aлтeрнaтивaтa нa тoзи плaн e грaждaнcкa вoйнa cлeд 10-15 гoдини.

    Коментиран от #80

  • 20 европеец

    19 5 Отговор
    С любов ще ги победим!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българина

    54 3 Отговор
    Професионалисти са Брайвик и Тарант, по 50 на калпак, фесовете само се ежат, но нишо не могат да свършат като хората... Те ако ставаха за нешо, нямаше държавите им да изглеждат като битаци
  • 23 Гроб за ГЕРБ

    17 3 Отговор

    До коментар #17 от "Софиянец":

    Бегай на прайда..
  • 24 Евем ти

    17 3 Отговор
    Професионалустите! Простотии! Няколко души с автоматично, един взривил се, три жертви....Във Виена безсмъртни ли само живеят? Трима, повтарям трима загинали. Айде представете си про-та с дълго оръжие и едно камилафзе. Не им излиза на тез сметката.
  • 25 Barovec

    45 2 Отговор
    Меркел е за затвора. Тя ги пусна в Европа.

    Коментиран от #40

  • 26 Анарх

    35 0 Отговор
    Политиците на запад си имат избиратели. Няма ли кой да ги пита, що за демокрация е да ти настанят някой в къщата?

    Коментиран от #42

  • 27 ПиПи

    31 0 Отговор
    Българските полицаи не стрелят,защото законът не ги пази и ако гръмнат някой от тези бандити,ще бъдат арестувани и съдени. Но в Аустрията всичко е ток и жици,затова полицаите могат да стрелят на месо при терористични нападения.

    Коментиран от #50

  • 28 Сливи за смет

    33 2 Отговор

    До коментар #5 от "др Гей Билтс":

    Първо вкараха хъхрещите в европейските държави, въпреки нежеланието на местните. Но те бяха добре дресирани и скимтяха само, за да не изглеждат нетолерастни, въпреки изцепките. Окуражени от положителния резултат, въведоха и "пандемията". Дресираното население послушно реагира и този път. Треперейки от ужас изпълняваха безумните наредби на продажните си политици. И тези полЮтици като видяха добрите резултати явно решиха подобно на алкохолика Чърчил : -Щом "лекарството" действа, нека продължаваме! И ето ти комбинацията ; "пандемия" + терористични атаки. Паниката сред скотонаделението ибуява. Лекарството е : "Не излизайте, стойте си в къщи." Вярвайки, че полЮтиците са "много загрижени" за драгоценните им особи, стадото послушно изпълнява. Още една крачка от плана на дълбокота държава е изпълнена. Следва неистово, панически желания за масова ваксинация, ограничаване и отнемане на права и свобода в името на здравето и сигурността на хората. Резултатът е Нов Световен Ред - заветна мечта на престъпниците от "дийп стейт". На стадото честито робство.

    Коментиран от #47, #48

  • 29 pbdan

    24 1 Отговор
    Трябва първо да им се спрат социалните помощи и като огладнеят и почнат да крадат - както съм описал в 19. Държавите от които идват са със силно корумпирани правителства и могат да бъдат убедени, че ще получат помощи от ЕС за развитие на икономиките. Тогава тия държави ще си ги приемат с удоволствие, ако инвестициите са на калпак бежанец.
  • 30 Град Козлодуй педала

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А така
  • 31 Приемаха ги на тумби, нали?

    43 1 Отговор
    Нас и румънците не искаха, били сме лоши или нещо други. Приемаха амуджи на които даваха помощи и пари. Не знам какво очакваха, разбиране, приемане на културата и социализиране? Колко невинни хора трябва да загинат за да разберат премиерите на Западна Европа, че трябват крути мерки към всеки заподозрян и изселване на цялата фамилия! Доживотни присъди или разстрел на всеки отнел живот на невинни. Затваряне на всички джсмии и клубове на муслимани!!! При протест, изселване. Живеят на чисто и уредено, дава им се работа, но живеят в 10 век. Жената е добиче, безправна и обезличена. Искат Шерият. Само един жест или дума в защита на исляма, изселване в Пскистан, Афганистан и Бангладеш. Там в мръсотията о преплела да се гъзурчат колкото си искат. Не го ли направят ще бъдат превзети!
  • 32 Град Козлодуй амбриажа

    0 5 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да тъй е
  • 33 Брайвик Тарант

    14 5 Отговор
    ...трябват ни такива като Брайвик и Тарант... поне стотина във всяка държава... и да се командироват от време на време... де що е измет да я помитат...
  • 34 луд доц

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Марио Ангелов":

    Свободен си да излезеш по улиците на Виена
  • 35 Гост

    40 1 Отговор

    До коментар #16 от "берия":

    Чеченецът не е бил роден в Москва, но му е дано европейско убежище, за да се бил спасил от режима на Путин. Европа приюти много чеченци терористи, преследвани в Русия. Защото и терористите били хора, особено, ако се борят против Кремъл.

    Коментиран от #71

  • 36 До 19 и 29

    8 1 Отговор
    Боже, колко сте прави!!!!
  • 37 1122

    30 3 Отговор
    Сега е момента всички нелегални емигранти които са от арабски,африкански произход да бъдат изгонени от ЕС.Покрай сухото гори и мокрото......айде....

    Коментиран от #41, #45

  • 38 алино

    23 2 Отговор
    Това са "спящите клетки" на ИДИЛ които ги внесоха Меркел и Ердоган навремето и сега със заключването и празните улици и ръководени от Хазарската мафия се развихрят. Докога драги ми много прости ще търпите целия този цирк с короната.
  • 39 Щерев

    28 3 Отговор
    Хубави градове,обаче вече опасни.Западна Европа я провалиха левичари и либерали.
    Обратно,централна европа осигури безопасност на своите граждани.Хорара са по сигурни и спокойни във Варшава Краков Прага Братислава Будапеща.
  • 40 Сливи за смет

    22 0 Отговор

    До коментар #25 от "Barovec":

    Баба шмеркел е само машата, но ита е за доживотен затвор.
  • 41 Чочо

    25 1 Отговор

    До коментар #37 от "1122":

    Повечето са родени там,3 то и 4 то поколение французи белгийци германци и т.н.западноевропейци.
    Нали си виждал националния отбор по футбол на Франция.
  • 42 Гост

    29 0 Отговор

    До коментар #26 от "Анарх":

    На Западните граждани още от детските ясли почва да им се промива мозъка с толерастни лигавни. Малко от тях се замислят дали да вярват на телевизора или на очите си, виждащи какво се случва в държавата им и по света. В Германия например има тотална цензура в медиите и теми табу, които не могат да се повдигат на обсъждане. Една от тях е съмнение в интеграцията на азиатските и африкански емигранти.

    Коментиран от #53

  • 43 ФАКТ

    16 3 Отговор
    ..ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ В ФРАНЦИЯ ГИ РАЗБИРАМ...ОТНОСНО ГНУСНИТЕ КАРИКАТУРИ..ОБАЧЕ СРЕЩУ АВСТРИЯ...НЕЩО МИ СЕ ГУБИ ИДЕЯТА...И ВСЕ ПАК СТОИ НА ОСНОВЕН РЕД..ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК ЩЕ ХОДИ ДА ИЗБИВА ХОРА..И ЩЕ ИЗРИЧА..АЛАХ АКБАР.....НИКАКВА ЛОГИКА..А И КАТО ПИШЕТЕ ДОБРЕ ОБУЧЕНИ ТЕРОРИСТИ...НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ДА СТРЕЛЯШ ПО СЛУЧАЙНИ ХОРА ПО ПЪТЯ ТИ ТРЯБВА ПРОФЕСИОНАЛНО ИЛИ СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ ..:)ПРОСТО НАПИШЕТЕ РАЗНИ ОТКАЧАЛКИ ПАК СА ПРЕКАЛИЛИ С ДРОГАТА....ДА ХОДИШ ДА СТРЕЛЯШ ПО СЛУЧАЙНО ХОРА..НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ А ЛУДОСТ.....А ЛУДИТЕ ПО СВЕТА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ..ДОРИ НЯКОИ ГИ ИЗБИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ..И ДРУГИ ТЕМ ПОДОБНИ..ТАКА ЧЕ КАКВО УЧУДВАЩО ИМА ,,,ЛУДИ БОЛ..ДАВАШ ИМ НЯКОЙ ЛЕВ МАЛКО ДРОГИЦА..И ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ.....

    Коментиран от #52, #55

  • 44 алепу

    16 0 Отговор
    А СЗО се финансира неофициално от Ротшилдови а Бил Гейтс финансира фармацевтични компании за ваксини. ...Да ви е честита светлата демокрация и финикийците дето ви напечатиха хартийките и се кланят на божеството Молох.
  • 45 Гост

    14 1 Отговор

    До коментар #37 от "1122":

    За съжаление целта е въвеждането на военно положение, вечерен час и орязване на социалните придобивки. Сплашване на населението. Пълна забрана на всякакъв вид протести.
  • 46 време е

    27 1 Отговор
    През 8 век българският хан Тервел разгроми ислямистките пълчища по пътя им към европейския континент и затова навсякъде е известен като спасителят на Европа. Днес Меркел съсипа и унищожи Европа, като тази тотално грешна и неадекватна политика ще я плащат европейците десетилетия, ако даже вече не е късно. Всеки средно грамотен човек, който познава исляма и тези хора, знае, че те идват в Европа не да се интегрират и да станат част от европейското общество, а за да наложат и тук техните обичаи, вяра, власт - включително с терор и убийства. Това не е изключение-това е тяхната същност и смисъл на живота. И Европа продължава да спи, като единствено се занимава с лигави слогани от рода на "ние сме с вас..." , "Аз съм....", слагане на розички и мечета и прочие тъпанарщини. Единственият изход е пълно затваряне на джамиите, незабавна депортация на всички мигранти ислямисти откъдето са дошли, а тези, които остават, да са под 100% наблюдение и при най-малко съмнение - и тях депортация. Всяко проповядване на насилие, джихад и други дивотии - доживотен затвор и т.н. В момента във Франция има 150 джамии, които проповядват радикален ислям. Представяте ли си на какво обучават и към какво насъскват хилядите хора, които ги посещават. Иначе утре ще е късно. Европа ще е новата рая.
  • 47 Доктор

    4 17 Отговор

    До коментар #28 от "Сливи за смет":

    Приятел, аз съм хуманен. Слред като прочетох написаното от теб не можах да се удържа и реших да ти предложа квалифицирана медицинска помощ.
    Психиатрична Болница - Карлуково, ул. Княз Ал.Батенберг 1, община Луковит. Ето ти и сайта:www.dpbkarlukovo.bg. Търсиш Д-р Л.Андреева, психиатър, началник отделение. Ето и телефона и. 0882/809045.
    Възползвай се, въприки Ковит 19, защото процесът е в развитие и крайния резултат може да е страшен.

    Коментиран от #56, #84

  • 48 Луд ли си!

    3 12 Отговор

    До коментар #28 от "Сливи за смет":

    Не знаеш ли, че ти следят IP-Адреса и знаят с точност до 2 метра откъде пишеш! Бързо изчезвай я гората и си счупи телефона на части. Всеки момент ще ти потропат на вратата!
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Светът се управлява от психопати от психопати от психопати и убиици
  • 50 Мисля, че и в БГ

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "ПиПи":

    полицаите имат право да стрелят срещу въоръжени хора, особено при тер. нападения.
  • 51 Балабан

    9 1 Отговор
    "нямало да ги уплашат"........ Да слагат значки те "аз съм Виена"
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Анарх

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Тогава да приемат, че това, което се случва е част от ценностната им система, защото ако не беше така тези елементи нямаше да са част от тази система.

    Коментиран от #54

  • 54 Джагуар

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Анарх":

    Тогава да не ги жалим тези.
  • 55 Не знам, и аз се чудя за Австрия

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "ФАКТ":

    Единственото ми обяснение е, че са контра на исляма. Човек, който е нелегален в дадена държава, а не може, или не иска да се върне в родината си, няма какво да губи. И става "луд".

    Коментиран от #97

  • 56 Характерно за

    7 0 Отговор

    До коментар #47 от "Доктор":

    психически увредените индивиди е да се представят за лекари. Инак похвално е, че знаеш при криза на личността къкм кого и къде да се обърнеш. Побързай. На лице е паник отака в начален стадий.
  • 57 До Доктор

    11 0 Отговор
    Този Сливи за смет е напълно прав! Ти трябва да се лекуваш или да помислиш върху това което Сливи за смет е писал. Т.н. Пандемия е част от заговора срещу човечеството. Целта е хората да бъдат максимално ограничавани и държани в страх и напрежение. Нашия БиБиткин умрЕ да се бетонира на власт и да дреме там до памперси. Дреме ми за българите като и управниците в цял свят за народите им! Важното е пари, много псри, които няма да похарчат изобщо.

    Коментиран от #60

  • 58 Не знам, и аз се чудя за Австрия

    6 1 Отговор
    Под "контра" имам предвид, че им орязват възможностите да останат легално в страната. Имам лични впечатления отпреди няколко години за това, как всеки ден се карат пълни автобуси с такива хора към летището, за екстрадация. Махнаха и възможността бежанците да могат да започнат някакво обучение, както и курсове за научаване на езика, докато са пребиваващи без постоянен статут на бежанец в държавата, т.е., и работа не могат да си намерят. А владеене на официалния в държавата език и легална работа/работодател са два от основните критерии за оставане легално.
  • 59 Късно е вече!

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    Евролиберастията започва да дава резултат! И това е само началото.
  • 60 Не само пари.

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "До Доктор":

    Те водят до ВЛАСТ, а това е най - силният и страшен наркотик. Хората се самозабравят и губят връзка с действителността. Не случайно в древен Рим, триумфиращият е със специален човек - жрец в колесницата. Задачата му е била да държи затен венец над главата му и непрекъснато нашепвал в ухото му : - Недей забравя, че си смъртен.
  • 61 Ерекция Кочева

    7 1 Отговор
    Да отговорим твърдо на ислямският тероризъм ,като организираме един Прайд с пъстроцветни знамена!
    👩‍⚖️🦢👩‍⚖️🦢👩‍⚖️🦢👩‍⚖️🦢👩‍⚖️🦢👩‍⚖️
  • 62 Чакала

    7 1 Отговор
    Време е за сериозни мерки !
    Избиване до крак на тъй наречените
    "спящи клетки" ! И прогонването им от
    Европа!Ясен ли съм ?!.....
  • 63 ДЖОТО

    9 0 Отговор
    АВСТРИЙЦИТЕ ДА"БЛАГОДАРЯТ"НА БАБА МЕРКЕЛ И МАКАРОНА,ЧЕ ДОКАРАХА ТЕЗИ ИЗРОДИ!ЕХ,КОЛКО ХУБАВО БЕШЕ В ЕВРОПА ДО 1999г.!
  • 64 Монгола

    8 0 Отговор
    Големите ,,професионалисти" убили двама и ранили 15 с авт.оръжие!!??? Това са някакви асб аматьори!
  • 65 Пример

    8 3 Отговор
    При нас тероризма е от друго естество.
    То ни управлява вече 11 години.....

    Коментиран от #70

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Арджуна

    1 1 Отговор
    Нищо не може да смути и заблуди мъдреца, израснал в двореца на ведите,установил се в лоното на абсолютната истина.
  • 68 Рицар без броня

    3 0 Отговор
    Изпуснахме 🏇 коня.....
  • 69 Ягуар

    3 4 Отговор
    Не вярвам нито дума на тези приказки за джихадисти и убити. Толкова много протеворечива информация има. Това е акт за сплашване на собственото население да си седи по къщите, все пак от днес австрийците официално са затворници в новия електронен концлагер.

    Коментиран от #74

  • 70 Ерекция Кочева

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Пример":

    Кой тва,отровното трио?
    🐖🐮🐖🐮🐖🐮🐖🐮🐖
  • 71 Гавраил

    0 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Защо тук няма смешни емотикони?
  • 72 Фридман

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "Софиянец":

    В,, Света Недля " беше избита хунтата която 1923г Септември кла българския народ?

    Коментиран от #81

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ако приемем, че има нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ягуар":

    вярно е теорията ти... Каква е ползата да го правят часове, преди карантината да е влязла в сила, а не след 2-3 седмици, когато на народа е по-вероятно да му е "писнало"? Не мислиш ли, че тогава би имало по-добър ефект?

    Коментиран от #79

  • 75 БПФ

    4 1 Отговор
    Проблемът на Европа е в толерастията и хуманизма, дори към твари, у които няма нищо човешко. Докато не се скъса с това безумие - все по-страшно ще става. Когато се сблъскат толерантни идиоти с нетолерантни зверове, дори многократно по-малобройни да са те, това никога не свършва добре за толерантните.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Дедо ви

    7 1 Отговор
    Фидел Кастро много лесно решаваше въпроса с кубинците престъпници в други страни. Товареше ги на самолет и на път за Куба отваряше вратите над океана и ги освобождаваше. Пускаше ги на свобода, който може да лети да си отлети, който може да плува - да си плува в океана. За кратко време буйните кубинци станаха като агънца. Ето това е свободата.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ягуар

    6 0 Отговор

    До коментар #74 от "Ако приемем, че има нещо":

    Целта е допълнително сплашване на населението. Въпреки, че австрийците са добре дресирани и там се чуха гласове против тази карантина и в събота е имало митинг срещу ковид-лъжите на Хелденплац. Освен това, Австрия е неутрална държава по конституция и не участва във военни конфликти никъде по света. А ни обясняват, че това било отмъщение за участието на Австрия във войната срещу даеш?!? Те мъжете там пикаят седнали, те ги пратиха на война срещу даеш в Сирия. Пълни глупости.

    Коментиран от #86

  • 80 Шикългрубер

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "pbdan":

    Дойче, дойче, юбер алес.....

    Коментиран от #83, #87

  • 81 СПЕЦПИДARAZ

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Фридман":

    А как тогава пропуснаха Кимон Георгиев , едно от основните действащи лица , което след 44-та взе че стана министър председател и герой на труда ?
  • 82 гост

    1 0 Отговор
    Евроидиоти - шийте меченца!
  • 83 pbdan

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Шикългрубер":

    Да, да. Преди 80г. точно те със 60млн. население и 5млн. армия щяха да завладеят целия свят за малко. И то без ЯО. Вярвам в силата на белия човек, не ме плаши, че ония станали 3-4млрд. - щели да ни заколят. Жълтите ще бъдат на наша страна. След прочистването една хубава ограда кльон за ЕС и картечни гнезда на 200м.
  • 84 КОЧА

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Доктор":

    Докторе, тоя коментар е подкрепен от 25 човека, а твоето от много минуси. Явно сам трябва да идеш в Карлуково на преглед при колежката ти.
  • 85 Забравяш само, че, така или

    0 0 Отговор
    иначе в Австрия с влизането на карантината в сила, този път засилват автоматично и полицейския контрол. Заради частните партита. Повтарям, това със сплашването би било по-ефективно, ако се случи известно време след въвеждането на карантината, а не още в началото или пък преди. В момента полицията е концентрирана основно в центъра на града. И ще се получи, както се казва - когато котката я няма, мишките правят купон, т.е. в кварталите извън центъра няма да има толкова силен контрол след 8 ч. вечерта. Не знам ти какви австрийци познаваш, явно такива, които пикаят седнали (те хората са си казали: "С какъвто се събереш, такъв ставаш", така че е много вероятно и ти да покажеш седнал). Както знаеш, в Австрия личната свобода на човека е доста по-добре защитена законово, и, за разлика от България, австрийците си знаят правата. Не успееш ли да склониш един австриец да спазва карантината доброволно, нямаш никакви шансове със сила. Не можеш да убедиш австриец със сила, само с доводи. Със сила можеш евентуално да сплашиш чужденците, живеещи в Австрия, защото имат какво да губят. Поне така мисля аз. Преди също мислех австрийците за мекошави, ама на...Не е така. Показват го и в политиката...Сопнаха се както на Франция и Германия, така и на Турция., а са по-малка държава и от България, ако щеш.
  • 86 Погледни

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Ягуар":

    ком. 85.
  • 87 Ако искаш хората да разберат

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Шикългрубер":

    идеята на коментара ти, трябва да им обясниш кой е Alois.
  • 88 Истината

    3 1 Отговор
    [Джихадисти определят атаката като отмъщение] „Никой европейски гражданин няма да се чувства в безопасност на пътя“ беше казал техният лидер Реджеп Тайип Ердоган ...

    Коментиран от #95

  • 89 Георги

    1 2 Отговор
    Канцлерът е много смел в изказванията си за обикновенните хора. Само че него го пазят службите, а другите не. Като почнат политиците така да се превъзнасят и да говорят за себе си като за обикновен човек и ти става ясно колко струва. Не са казали, не са решили проблема, ама пустите му пари са навсякъде.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пуйкоед

    3 0 Отговор
    Няма джихадист, няма проблем
  • 92 a bee

    0 0 Отговор
    Нещо как :свобода на словото ! ДАЕШ -наль беше ликвидиран !
    Групата на Америка обяви !Куртц -еднокнижник ,съобщил !
  • 93 a bee

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вие па ! ДАЕШ СЕ ЗАВЪРНА У ДОМА ???
  • 94 a bee

    0 0 Отговор
    Росен Станчев ! Подскачате от цвят на цвят (пиперудо )!
    Една лястовица пролет не делаеть !ДАЕШ или Джигатисти,
    отдавна победени или иде реч за слабоуни трикраки (пинсионери )
    -слушатели-читатели ?
  • 95 a bee

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "Истината":

    Истината е : задържа над 4-милона за ЕС (иДЛИБ-
    ПРИКАЗКА ЗА СЛОУМНИ ).Едно книжники от КПСС(БКП).
    Очаквайте тектонические перемени как от Белязания(Горбачов )!
    Нищо личное ,просто .... !
  • 96 Зоро

    0 0 Отговор
    дявола биде и с човешко лице,да го знайте,по делата им ще ги познайте
  • 97 ФАКТ

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Не знам, и аз се чудя за Австрия":

    ..KАКТО КАЗАХ ТОВА Е ВЪПРОС НА ЛУДОСТ..А НЕ НА РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ..ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ..ИСЛЯМА Е ЕДИН..НЯМА 100 ИСЛЯМА..ВСЯКА РЕЛИГИЯ УЧИ НА ДОБРО..И Е СТРОГО ЗАБРАНЕНО УБИЙСТВОТО......СЕГА АКО ИМА НЯКАКВИ СЕКТИ..КОИТО ВКАРВАТ НЯКАКВИ ЛУДИ ТАМ ДА ГИ ОБЕЖДАВАТ НА РАЗНИ ГЛУПОСТИ..ТОВА СЪВСЕМ НЕ Е СВЪРЗАНО С КАКЪВТО И ДА Е ИСЛЯМ..МЕЖДУ СЕКТА И РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ ИМА ОГРОООМНА РАЗЛИКА..А СЕКТИ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ Е ИМАЛО БОЛ..КОИТО СИ НАМИРАТ СВОИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ..И НАЙ ВЕЧЕ ТОВА СА ХОРА С ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ..НЕ НАМЕРИЛИ СМИСЪЛ В НИЧИЯ РЕЛИГИЯ,ХОРА КОИТО СА НЕОЦЕНЕНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН..И В ТЕЗИ СЕКТИ НАМИРАТ НЯКАКЪВ СМИСЪЛ..ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СЕКТАТА..РАБОТИ НА ПРИНЦИПА НА РЕЛИГИИТЕ САМО ДЕТО СИ ДОБАВЯТ РАЗБИРАНИЯ НА ЛИДЕРА НА ТАЗИ СЕКТА..КОЯТО ЗНАЧИТЕЛНО СЕ РАЗЛИЧАВА..ОТ РЕАЛНАТА РЕЛИГИЯ,,,А КАКТО КАЗАХ..ЛУДИ БОЛ..ЛЕСНО МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИШ ЛУДИ ЗА ВЪРШЕНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА МРЪСНА РАБОТА,....
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ФАКТ

    1 0 Отговор
    ,,,НЯМА НИЩО ЛОШО ЧОВЕК ДА ПРИЗНАЕ ЧЕ НЕЩО НЕ Е РЕДНО..ДОРИ И ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ......ТОЙ САМ СИ ПРЕДИЗВИКВА РАЗМИРИЦИ В СТРАНАТА СИ..ПОДКРЕПЯЙКИ ПОДИГРАВКИТЕ....А ПОСЛЕ СЕ ВИНОВНИ ЛУДИТЕ ТЕРОРИСТИ....НА КРИВ... УЙКРАТКО МУ Е ВИНОВЕН...НАЛИ..:),,А ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В АВСТРИЯ,,МИСЛЯ ЧЕ СЕРИОЗНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЪРНАТО ВНИМАНИЕ НА СЕКТИТЕ В ДЪРЖАВИТЕ..А СЕКТИ Е ПЪЛНО В ВСЯКА ДЪРЖАВА...А НЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИ ТЕРОРИСТИ..ТОВА СА СИ ЧИСТОКРЪВНИ СЕКТАНТИ..И ТО МЛАДИ МОМЧЕТА 18-25 ГОДИШНИ ИДИОТЧЕТА ДЕТО КОЙ КАКВОТО ИМ КАЖЕ..ВСИЧКО ПРИЕМАТ ЗА ОК.....И ОТНОВО СЕ ПИТАМ ЗАЩО ЩЕ СТРЕЛЯМ ПО НЕПОЗНАТИ ХОРА..И ЩЕ КАЗВАМ "АЛАХ АКБАР"...ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ АЛАХ ТИ ЗАБРАНИЛ ДА УБИВАШ НЕВИННИ ХОРА..ИЛИ Е УМИШЛЕНО ЗА ДА СЕ НАСАЖДА НЯКАКВА ОМРАЗА..ИЛИ ПРОСТО СЕКТАТА В КОЯТО ХОДЯТ ТЕЗИ ОТКАЧАЛКИ СИ НЯМАТ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВО ЗНАЧИ АЛАХ ИЛИ ,БОГ ...КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО..
  • 100 Ха на бас

    0 0 Отговор
    Чичко Путин е човека !
  • 101 Корана

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "И пратениците на аллаха ше стрелят":

    Ако тьлкуваш корабна по този начин значи нищо не разбираш и не тьлкувай корана погрешно. Неверници са всички включително и ти според корабна.
Новини по държави: