Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 11:50 2 925 22

Единство, за да спрем това

  • доналд тръмп-
  • подкрепа-
  • виена

Доналд Тръмп и Ангела Меркел подкрепиха Австрия

Единство, за да спрем това - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви подкрепата си към Австрия, съобщи FOX News.

Държавният глава обяви, че американската държава е с австрийското правителство в този момент. САЩ са заедно с Австрия и Европа.

Вчера беше извършена атака от радикали във Виена. Президентът я определи като отвратителна.

Според него тези нападения трябва да бъдат прекратени. Тръмп призова за единство в борбата срещу радикални групи.

Коментар направи и германският канцлер Ангела Меркел. Според нея трябва да има единство, за да се реши въпроса.

ЕС обяви, че ще подкрепи австрийската държава.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    26 1 Отговор
    Големи ги вадят ама меки. Страхотна подкрепа... на думи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bahti

    15 4 Отговор
    Кравар! Кой създаде ислямистите бе? С цел да се Краде петрол и Моше да печата кинти, без златно покритие? Саддам Ви каза ясно, не хартия стрещу петрол а Злато. И когато ликвидирахте, както Саддам, Така и Кадафи, в следствие Европа Гори. Което е изгодно, като плацдарм срещу Русия. Вътрешният краварски Разпад ви е Изял, независимо кой клоун е президент.

    Коментиран от #8, #9

  • 4 минчо

    8 4 Отговор
    МАЧКАЙ ТРЪМЧО....
  • 5 Грейс

    5 0 Отговор
    Пергело, товари всички паразити на кораби и самолети и кой от къде е изпълзял! Да не те съди международния съд в Хага за геноцид на европейците християни. Що не покажете сега някоя сърцераздирателна снимка на паразитско с~во, та да почувстваш колко ги състрадават хората.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 търа

    4 0 Отговор
    Ердуханчо е в основата на всичко, премахва се от власт и съдебна отговорност и проблемите са решени
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Bahti

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    И кравари! Пропуснахте Черния лебед на Талеб!
  • 10 Брандън Тарант

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Aбе":

    Точно така! Той идентифицира исляма със себе си и който се противопоставя, като Франция и Австрия, терористите, които използва, предприемат действия. Америка и Германия, чичо Дони и леля Меркел, спонсорират лидера на глобалния ислямистки тероризъм. Това е тяхното творение!

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Кarosel

    3 3 Отговор
    Абе калцун, ще ги бориш като продаваш автоматично оръжие на промоция ли?
    Оправи си държавата и после прокламирай борба срещу тероризма!
  • 12 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Брандън Тарант":

    Нали и тебе те окошари кака Джасинда.И взе оръжието на хората да не могат д се защитават. те ислямистите все с калашници откъде ги вземат да не растат по дърветата
  • 13 Кarosel

    2 1 Отговор
    Няма нищо общо между двете изявления! Единият груб популист, Меркел умерена консерваторка!

    Коментиран от #15

  • 14 Ердухан

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Брандън Тарант":

    Франция готово, Австрия готово, следваща цел Гърция.
  • 15 Факт

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Кarosel":

    За какво ни занимават с глупости нито Запада ще промени политикат си нито ислямистите ще се променят.Атентатите ще станат ежедневие.Защо тогава ни занимават с глупости просто свиквайте
  • 16 Stéphanie 🎲

    8 0 Отговор
    Дано си победител Тръмп 🇺🇸👍.Стига с плюнки с/у Тръмп много моля !!!!Когато станаха атентатите във Франция -Тръм написа че е със Франция и всяка държава която има проблем с тероризма.А мизер*ика Байдън ЛИЦЕМЕР само че е с Франция и мисля че лъже Байдън сигурна съм.Който не си спомня да провери ..
  • 17 Stéphanie 🎲

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хмм....!":

    Със Русия какво става ,няма новини 😉 нещо много ме съмняват напоследък ,не че винаги с едно на ум за руснаците де ама 👀 Усещам затишие пред буря може и да греша ....
  • 18 Наблюдател

    5 0 Отговор
    Горчив лицемерен плач! Сами си вкараха исляма че и отгледаха главорезите!!
  • 19 тръмп

    7 0 Отговор
    Гледам много неуки и незапознати хора коментират в сайта! Ако на поста президент в САЩ застане демократ... хаха... жална ви майка. Първо Байдън нема да си изкара мандата защото е с деменция и още след година ще го заменят с Харис. Ако пък не е офицялно е ясно, че неофициално пак тя и нейния кръг ще управляват. Харис е крайно лява и не виждам нищо положително в нея. Второ, Ислямска държава е "детенце" на Обама и Хиларито и няма нищо общо с Тръмп. Той дойде на власт и за по-малко от година няма вече такова нещо или почти е изчезнало. Иран си правеше каквото си иска в бликзкия изток, подпомаган с десетки милярди от Обама, а след идването на Тръмп спряха потоците от пари натам, гръмнаха 2-3ма лидери с дрончета и Иран сви гемиите. Тръмп се изтегля бавно, бавно от арабския свят ама това не се харесва на много защото войните са пари и как може така да се спира потока от пари към определен кръг хора!?

    Коментиран от #20

  • 20 яко ни лъжат

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "тръмп":

    Ликвидирaният във Виeнa тeрoриcт e бил извecтeн нa рaзузнaвaтeлнитe cлужби, cъoбщaвa Fаltеr. Пo дaнни нa издaниeтo, тoй e бил eдин oт 90-тe aвcтрийcки иcлямиcти, кoитo ca иcкaли дa oтидaт дa ce бият в Cирия. Пo дaнни нa глaвния рeдaктoр нa издaниeтo, нaпaдaтeлят ce кaзвa Куртин C. Тoй e нa 20 гoдини. Мъжът e рoдeн и изрacнaл във Виeнa, нo имa aлбaнcки кoрeни. Рoдитeлитe му ca рoдoм oт Ceвeрнa Мaкeдoния. ИЗВECТEН И УДOБEН КOГAТO УНИЩOЖAВA ДЪРЖAВAТA CИРИЯ. БИЛ НA ПOВИКВAНE В AВCТРИЯ-ПЛAТEН ДЖИХAДИCТ НA EC И OЛИГAРCИТE. C ТAКИВA OБРAЗИ БEШE CВAЛEН КAДAФИ. OБAЧE МEДAЛA ИМA И OБРAТНA CТРAНA.
  • 21 БГ МАФИЯ В МС

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хмм....!":

    АЛЖИР НЕ БЕШЕ ЛИ КОЛОНИЯ НА ФРАНЦИЯ. БОРБАТА ЗА НАЦИОНАЛНО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ КОЛОНИЗАТОРА ДЖИХАДИЗЪМ ЛИ НАРИЧАШ НЕУКИЙ????
  • 22 зара

    7 0 Отговор
    виждала съм как германците посрещат "горките"алахагбаровци на гарите си ,дават им храна , вода ,дрехи, обгрижват ги, тези пък ги гладат като през тях и изведнъж от тълпата пришълци се отдели един 7 -8 годишен и направи знаменателен знак с палеца през гърлото си!!!КАКВО ДА КОМЕНТИРАМ, САМИ СИ ГИ ПОКАНИХА ИЛИ ПОНЕ НЕ ДАДОХА ОТПОР - не видяха ли ,че "бежанците" са орда от млади мъже и млади момчета, че това са спящите клетки, които налазиха Стария континент и му е?аха майката, а дъртатата крава меркелица, щерката на хитлер, се нагуши с едни париииииииии, диря нямат...какво тук значи патриотизъм, човещина, благост и доброжелателство?! казали са - зъб за зъб...