Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 16:02 2 352 16

Руските очаквания за САЩ

  • русия-
  • избори-
  • сащ

Страната няма очаквания от изборите

Руските очаквания за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Отношенията между Русия и САЩ няма да се повлияят от следващия американски президент. Това заяви руският депутат Антон Морзов, цитиран от РИА Новости.

Народният представител смята, че администрацията на Доналд Тръмп е показала, че трудно ще постигне приятелство с руската държава. Според него обещанията на президента за различно отношение са останали на думи.

Смята се, че евентуален нов президент едва ли ще промени двустранните отношения. Морсов предполага, че конкуренцията между двете страни е твърде голяма на много нива.

Американската външна политика се определя като прагматична. Докато Русия пречи на американците да печелят пари от външни пазари, всяка администрация ще провежда антируска политика.

Руското правителство твърди, че няма реална позиция към случващото се.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гъуи

    18 2 Отговор
    Боли ги, проблема е американски и на подлогите им по света, време е за промяна

    Коментиран от #2

  • 2 Българин

    6 23 Отговор

    До коментар #1 от "гъуи":

    Промяна ще има!Русия ще престане да съществува!

    Коментиран от #3, #9

  • 3 коло

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    А България?
  • 4 Ханс

    15 5 Отговор
    И двете страни ги боли.сащ защото русия има по добро въоръжение,и има много природни богатсва и е независима.русия от постояните санкции на сащ коити не могат да я бутнат,но дразнят и изолират от европа.и т.н.
  • 5 СССРБарета

    12 3 Отговор
    Много ясно и точно казано! Ако сащ се конкурираха нормално и честно нямаше да могат да се класират никъде! Затова водят нелоялна конкуренция която вече започна да минава всякакви граници и стана БЕЗОЧЛИВА!
  • 6 2020

    15 5 Отговор
    С Русия сащ не може нищо да постигне ,ако не води преговори при равни условия .Русия винаги е и ще бъде най- силната страна в света във всяко едно отношение.Русия от Царско време е независима.Тя имаше смелостта да признае своите грешки и пропуски в управлението.За да признаеш грешките трябва да си смел и да промениш начина на съществуване,в днешния не много удобен свят.Русия/Съветският съюз/сама без помощ победи през ВСВ.Жертвите са 32 милиона.Когато Хитлер нападна Русия на 22.06.1941 г.всички се изпокриха като мишки /включително сащ, българските комунисти,силни и смели само на думи/.Русия победи /а Хитлер не беше за подценяване/,защото те се бият до паследно и за всяка педя руска земя.Сащ като първи страхливци /и сега са пъзльовци/,се включиха във ВСВ,когато Червената Армия влизаше в Берлин.Сащ ,като подли страхливци бомбандираха заедно с англичаните София и убиха хиляди невинни столичани.Затова Русия няма да промени нито на йота поведението си ,независимо кой от двамата дядовци бъде избран за Президент.А Европа ще има все по-тесни връзки с Русия,а не обратното.
  • 7 Русофил

    10 2 Отговор
    Г-на под комвнтар " 2" едва ли ще дочака когато Русия няма да съществува.

    Коментиран от #8

  • 8 Рико

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Тя и сега не съществува. Държава с име "русия"няма в правния свят на планетата Земя. Повече от сто години са минали, а вие още не сте разбрали,че държава Русия не съществува.

    Коментиран от #11

  • 9 Рико

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Сега е Руска федерация, после ще стане Руска федерацийка, след това Руска федерацийчица .. докато изчезне. А може и изведнъж-не възразявам!
  • 10 1944

    3 8 Отговор
    на янките не им пука за руското блато. с пет туита ги фалират.

    Коментиран от #12

  • 11 Антитрол

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Рико":

    Че си неграмотен соросоиден троол е ясно - държава Русия съществува и сега и никога не е преставала да съществува - тя е част от руската федерация а преди беше част от СССР ако знаеш какво означава това съкращение.

    Коментиран от #15

  • 12 Антитрол

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "1944":

    Ще ви се те американците ако мажеха да ги фалират отдавна щяха да го направят - те със санкции не могат а туити щели да ги фалират - ех соросоидни мечтиии...
  • 13 ЧОКИ

    4 1 Отговор
    РУСИЯ ОСТАНА ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА НЕ КОЛОНИЯ НА ЗАПАД ОМРАЗАТА Е ГОЛЯМА

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Рико

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Антитрол":

    Купувам се един самолет и на него с големи букви пиша Шопландия. Колкото Шопландия е държава,толкова и РОССССИИИИЯ. Сега е ЧАСТ от държава, при СССР също беше ЧАСТ,а и преди 1917 пак беше ЧАСТ, защото се казваше Руска империя. Вие не знаете как ви се казва държавата ,света искате да поучавате.
  • 16 разума

    1 0 Отговор
    А американската политика пречи ли на руснаците да печелят от външни пазари? Капитализъм е и в двете държави, с тази разлика че в Русия той е по социален както е и в Китай / кой печати парите в тези държави/
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания