Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 12:50 2 056 14

Тръмп се появи на митинга в своя подкрепа

  • сащ-
  • митинг-
  • доналд тръмп

Той придружи демонстрацията

Тръмп се появи на митинга в своя подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп се появи на митинга в своя подкрепа във Вашингтон, съобщи Ню Йорк Пост.

Колата на държавния глава се е движела заедно с демонстриращите. Това е станало близо до Белия дом.

Преди той намекна, че е възможно да се появи на събитието. Демонстриращите подкрепиха президента.

Той настоява за повторни преброявания на вота в няколко щати. Подадени са и съдебни искове на места.

Тръмп продължава да е популярен сред републиканците. Негови съветници твърдят, че има шанс изборите да бъдат спечелени.

Разглежда се преброяването в различни щати.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    20 3 Отговор
    Давай бай Дони. Цирка е пълен
  • 2 Кирилов

    25 3 Отговор
    Успех, Тръмп! Ние сме с теб!
  • 3 Stéphanie 🎲

    25 7 Отговор
    Тръмп знаеше, че изборите по пощата са ненадеждни, той им позволи да го направят по-добре, за да ги хванат в капан и те се хвърлиха в капана (не по-умни Байдън и колеги 😉) Ще получат заслуженото!!!!Давай Тръм 👍👊🇺🇸Подкрепям Тръмп, защото той представлява Надежда за целия свят да живее САЩ, да живее Тръмп, да живее свободата

    Коментиран от #9

  • 4 Johansson

    9 18 Отговор
    Тоя още ли не си е изнесъл куфарите от белия пансион.
  • 5 Разглезено богаташче от бсп

    10 3 Отговор
    Борисов да призове, да се спазват човешките права в Америка. Изборите да бъдат проведени повторно ,като се изпратят международни наблюдатели,които да следят за манипулации. Също така, на САЩ да бъдат наложени санкции,както политически ,така и икономически .И не на последно място, България да въведе визи за американците. Вместо да купуваме хартиени самолети,да се въоръжим с С-400 а,а още по добре С -500.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Генерал от НАТО

    7 9 Отговор
    Това започва да прилича на ситуацията у нас където 30 постоянно протестиращи, умствено изостанали хора подлъгват президента, че има подкрепата ''на народа'' и да вдига юмрук, а той вече я няма!Явно нео-комунистите в САЩ и нашите са си от един ... правени...Нео-комунистът кредитен милиардер, финансов мошеник от класа, за когото истинските лидери на планетата бяха Ким Чен Ун и Путин загуби изборите! Миналия път ги спечели защото Кремъл успя да открадне гласове, но този път службите не им позволиха. В САЩ се разгаря истинска гражданска война където млатят жестоко комунистите привърженици на Тръмп! Те ще бъдат набити лошо и избити скоро, а Байдън ще влезе в Белия дом и ще стане страшно за вашата Русия, която отдавна е обградена отвсякъде от войските на НАТО и се чакат адекватни заповеди и започване своевременно и на тотално икономическо ембарго, като това което унищожи СССР! Физическото унищожение на Русия ще бъде започнато от жена и ще го довърши мъж!
    Ние българите също трябва да пометем комунистите както се прави в момента в САЩ и да забраниме комунистическите партии с гласуване в парламента, както са забранени в другите бивши соц държави!

    Коментиран от #8

  • 8 тръмп

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    Много си зле:))) "30 протестиращи..." :))) 70мил като цяло, а на предизборната кампания 25-40 хил. човека във всеки град срещу 7-8 човека на Байдън! От космоса се вижда за какво иде реч ама ти си слагай капаците. По-голяма измама на изборите в Америка не е имало. Без значение кой подкрепяш ако си малко с разум щеше да видиш смехотворните избори, които се проведоха. Предимството на Байдън от левите агенции уж беше между 7 и 17 пункта, а то се оказа на кантар и 2-3 "лъжливи" щата обърнаха вота. Тръмп водеше с 400К вота в единия и само за 24ч. се обърна срещу него... хахаха. Да не говорим в няколко щата как влезнаха между 100 и 150К гласа на 0 ( на 0!!) само за Байдън. В 4 сутринта... това трябва да си много зле за да го повярваш. Ей така 130К гласа на 0 за 1 час! Хаха... Наслади се сега на Байдън деменцията, крайно лявата Харис, ХиларитУ, и куп корумпирани политици!
  • 9 Тошо

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Стефке, Стефке ти хептен изкука. И теб те ухапа бясното куче. Пий си хапчетата редовно.
  • 10 Да ви светна

    1 0 Отговор
    че Тръмп ще спечели и скоро след това новата и популярна секта на стейхомовците ще се разпадне в небитието! На мен лично би ми било много интересно да видя очите на стейхомовците когато разберат, че любимото им вице камила харис спрягана, като първата жена президент на сащ всъщност е мъж със сменен пол...

    Коментиран от #11

  • 11 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Да ви светна":

    .... да не би Майкъл на Обамчо да беше жена?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анина

    0 0 Отговор
    Глобалистите му скроиха шапката.