Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 19:05 4 054 40

Тръмп: Нищо не признавам

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Той отхвърли честността на изборите

Тръмп: Нищо не признавам - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че не признава загуба на изборите, съобщи FOX News.

Държавният глава пусна няколко съобщения в социалните платформи. Те разглеждаха изборите.

В едно съобщение, той заяви, че Джо Байдън е спечелил вота, защото изборите са били фалшифицирани. Съобщението беше под публикация на репортаж на FOX.

Медиите разгадаха това, като признаване на победата на демократа. Сега Тръмп обяви, че няма да признае своята загуба.

Отново повтори, че изборите са проведени нечестно. Според него има дълъг път по темата.

Продължава оспорването на вота в няколко щата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генерал от НАТО

    23 50 Отговор
    Глупости пак от червенокожия иднианец! Руcия дa ce гoтви зa тeжкo ''ceизмичнo клaтeнe'' oт Бaрaк Oбaмa! Дa ce cвeти трeтият му мaндaт:) ЩE БЪДE ''КЛAТEНA'' oт вcички cтрaни кaтo млaдa руcкa булкa нa кooпeрaтивeн пaзaр ДOКAТO CE РAЗКЛAТИ НAПЪЛНO:)

    Коментиран от #8

  • 2 Борисов

    31 3 Отговор
    Браво, братиньо и аз нищо не признавам 🎃
  • 3 4&4

    42 12 Отговор
    Всеки нормален на тази планета не ги признава

    Коментиран от #10, #16, #35, #36

  • 4 МОЖЕ ПАК

    14 5 Отговор
    НЯКОЙ ТЕБЕ ДА ТЕ КЛАТИ! !!
  • 5 Искаме нови избори

    12 4 Отговор
    Само с машинно гласуване
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Курило

    19 0 Отговор
    Ало дежурната сестра да увеличи хахоперидола на "генерала",и да премести оня Моню Паси ли му беше фамилията в 3та първо,че като са заедно и буйстват и ще се наложи санитарите да хвърчат напред назад цяла нощ.Утре на визитацията ще видим,как са.
  • 8 898

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Генерал от НАТО":

    И един лаф не можеш да докараш както трябва!
  • 9 ха ха

    6 5 Отговор
    Казах ли ви. Фалшива новина!
  • 10 Хаха

    8 21 Отговор

    До коментар #3 от "4&4":

    Не ги признават само русофили те фашисти и комунистите безродници, хаха

    Коментиран от #21, #26, #28

  • 11 хъхъ

    11 6 Отговор
    Рижко, измамиха те.
    Милиони мъртъвци гласуваха за БайДън по пощата. Не трябваше да го позволяваш. Късно е.
  • 12 ужас

    28 3 Отговор
    Станаха за смях, нали точно ФАЩ твърдяха, че изборите в другите страни били нечестни...Русия, Венецуела, Беларус...а то се оказа че техните избори са най-манипулирани и престъпни.
  • 13 Анти жълур

    5 10 Отговор
    Тръмп най-вероятно няма да спечели сега въпроса е как да спрем китайските нещастници.

    Коментиран от #30

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    Светът се управлява от психопати и убиици.
  • 15 Кирилов

    22 5 Отговор
    Точно така, бори се докрай Тръмп! Ние сме с теб!

    Коментиран от #17

  • 16 гост

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "4&4":

    Я вари даму даржиш топките на тоя палячо тогава
  • 17 гост

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "Кирилов":

    Абе мунчо кои та знае че си жив бе

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Стефан Заев от Никопол

    6 1 Отговор
    Давай Тръмп не бой се, цял Никопол в тебе гледа, както и към братовчед ми Заев от българския град Струмица.
  • 20 стоян георгиев

    5 16 Отговор
    тръмп много прилича на нашия борисов.пълен измамник с тази разлика че сащ не са българия и четири години му стигат.дали ако борисов загуби изборите ще се държи като тръмп ,а другари?иначе ревете против тиквата ама само на ужким .сакате си такъв да ви управлява!американците обаче са друга порода.надигна се целия народ и го сгъна тоя лъжец.сега плачка че някои му фалшифицирал изборите.не е ясно как ама ги фалшифицирали.как па не излезе един служител на фбр,цру,министерството на правосъдието и т.н. доминирани от тръмп служби и не каза че изборите са фалшифицирани?тоя баидън явно е много страшен ,а уж не знае на внука си името!сега местните соцносталгици с памперсите ще ни сцепят от коментари как изборите били фалшифицирани и как тръмп бил техния човек.на всеки е ясно че памерсите сакат путин и знаеики че тръмп е руска марионетка ще пишат тук щуротии.та другарии пенсии двеста евро след 30 години.просто тиквата ви знае че и без пара пак за него ще си гласувате!
  • 21 абг

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Колко заблуден трябва да си при положение, че жо проповядва марксистки "ценности" и целта на неговите господари е осъществяването на диктатура в САЩ и по света пред, която СССР, ще изглежда като детски лагер. А от друга страна Тръмп за 5 години върна средната класа, която господарите на жо баден почти бяха успели да унищожат.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 един от многото

    3 3 Отговор
    Нищо не признавай без бой!
  • 24 Ходи си

    4 7 Отговор
    Тръмп е спечелил изборите както лекува ковид с дезифектант! Смешна история
  • 25 В.В.П.

    0 0 Отговор
    Втори тур,машинно гласуване..Мадуро дава машини под наем...Чавез,ги купи по,,, молба ,,,на сащ
  • 26 Джон ,Смит.

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    И някои в САЩ ,не ги признаваме..без да сме русофили или безродници..Кавал ,смотан..!!Само Русия тие в голямата ,празна глава...
  • 27 Последни Дни

    2 4 Отговор
    Нищо не признава и отхвърли честността на изборите, НО ако беше спечелил Тръмп, щяха да бъдат най честните и демократични избори!!! Интересно защо се мисли че само демократите могат да фалшифицират изборите, а републиканците не се включват или че не могат...??? НО Тръмп обяви, че няма да признае своята загуба и след като се cбъднa ce прeдcкaзaниeтo нa извecтнa яcнoвидкa,чe Тръмп нямa дa бъдe пoвтoрнo прeизбрaн... Ceгa започва дa ce cбъдва и останалата част и прoдължeниeтo нa прeдcкaзaниeтo, чe cлeд избoритe нa 3-ти нoeмври в CAЩ, Дoнaлд Тръмп пo вcякaкъв нaчин щe ocпoрвa пoрaжeниeтo cи и щe oткaзвa caм дa cи тръгнe дoбрoвoлнo oт Бeлия дoм,кoeтo щe дoвeдe дo ecкaлaция нa coциaлнoтo нaпрeжeниe и САЩ ще зaприличaт нa ЮAР oт бунтoвe, cтрeлби, хaoc и бeзрeдици и щe зaпoчнaт дa ce рaзпaдaт и дoлaрът бързo щe ce oбeзцeни и дeвaлвирa, а бялoтo нaceлeниe дo 1-2 гoдини само щe зaпoчнe дa нaпуcкa CAЩ зaщoтo тaм щe cтaвa мнoгo "гoрeщo" за дa eмигрирa в други cтрaни или дa ce зaвръщa oтнoвo в Eврoпa... и бългaритe живeeщи в щaтитe щe трябвa дa пoбързaт дa ce прибeрaт най късно до 2023г пo вcякaкъв възмoжeн нaчин, защото там ще става вce пo страшно и cлeд тoвa прибирaнeтo им щe e нeвъзмoжнo...!!!

    Коментиран от #29, #31

  • 28 Манги

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Пълен кукомицин си. Хахахахаха
  • 29 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "Последни Дни":

    аз съм ясновидец другар и гледаики в стъкленото кълбо ти казвам че нищо няма да се случи.тръмп ще бъде махнат като мръсно коте от белия дом.след три месеца даже няма да се сещат в сащ за него освен за да го вкарат в затвора.тръмп няма дори един доверен човек.дори един.всички които бяха с него един по един си тръгнаха разочаровани.първо си тръгнаха големите инвеститори,после експертите накрая си тръгнаха и обикновените служители.тръмп е абсолютно сам предвид умствените му възможности.зарязаха го дори републиканските сенатори ,които имат някакво собствено мнение.

    Коментиран от #32

  • 30 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Анти жълур":

    Вероятно няма Тръмп да спечели? Нищо не се знае, всичко е възможно. Запасявам се с добра марка червено вино и зимно мезе и ще гледам цирка до края. Много още интересни неща има да се случват. Днес на митинг в подкрепа на Тръмп във Вашингтон са излязли над милион негови поддръжници. Като ги гледах, весели, приятни лица, ей, имало и нормални хора в тая Америка. Омръзна ми иначе да гледам тъмнокожите начумерени и агресивни протестиращи на демократите с винкели в ръце и винаги готови да атакуват поредния магазин.
  • 31 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Последни Дни":

    Тук не става въпрос кой каквото мисли. А има конкретни факти. Изборни списъци с вече над стотици хиляди над стогодишни избиратели. Досега знаехме, че има ходещи мъртъвци от филмите за зомби. Но в САЩ се оказва и че съществуват и гласуващи мъртъвци. Камера в Пенсилвания е хванала как в течение на една минута 20 000 гласа За Тръмп се прехвърлят За Байден. Само за една минута Тръмп губи 40 000 гласове. Все още намират изхвърлени бюлетини за Тръмп на хора, гласували по пощата. Ами
    120 процентното участие в изборите, регистрирано в няколко щати? И познай кой е спечелил в тях-Байден. Несъмнено има и нарушения от страна на републиканците, но ако те бяха значителни, Тръмп щеше да спечели още при първоначалното броене.

    Коментиран от #33, #34

  • 32 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    А на боб гледаш ли?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 3676

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    И къде ги тези "доказателства", дай да ги видим и ние... Всичките жалки тролчета тук и къде ли не още дето ревете "измама, манипулация" и т.н. в тоя смисъл дори и не осъзнавате, че ако се докаже само 1 случай на измама (УМИШЛЕНА, не техн. грешка) от страна на демократите това дори и в Зимбабве ще означава опит за държавен преврат. Това навсякъде по света означава дълги години затвор за преките изпълнители + зрелищно политическо самоубийство за съответната партия- в случая демократите би следвало да забравят за всякаква власт (дори и на местно ниво) за близките поне 30 години. Нали не очаквате хората управляващи реално света да са толкова некадърни манипулатори, а?

    Коментиран от #37, #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "3676":

    Пич има една страна където това е възможно (не е Зимбабве, но стремително се приближава като стандарт на живот до Зимбабве). Там може лелката от комисията да пъха пачки бюлетини в урната и накрая уволнен за случая беше !?!? журналиста имал наглостта да я снима. В същата страна можеш да отидеш да гласуваш и са се окаже че вече си гласувал и не само ти, но и децата ти които са на почивка. И на справедливия ти въпрос ЗАЩО Е ТАКА? Единствения отговор е ти лъжеш. Там можеш да скалъпиш обвинение срещу опонента си да го арестуваш и след седмица да го пуснеш щото обвинението било грешка, но след това да го спреш от участие в изборите щото бил арестуван (кво да се прави закона казва че човек бил в ареста няма право да се кандидатира за президент). Но там изборите са честни
  • 38 Един

    1 0 Отговор
    Ще , ще! Те ти го "набият" до февруари, а после ще го "набием" и на ББ!
  • 39 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "3676":

    Доказателства за измамите на демократите на изборите има достатъчно в Интернет. И всеки, който се интересува ще ги намери лесно.Стига да формулира добре на английски например на you tube какво иска да види. Ако напишеш на български, няма да стане. А ако не можеш да се справиш, изчакай върховния съд в Америка да проговори няколкото вида извършени машинации. А за сега като по-лека задача - погледни милионния митинг, състоял се вчера в поддръжка на Тръмп. Има в Twitter качен материал. Ако онези с цензурата не са го блокирали.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.