Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 13:36 1 979 25

COVID-19: Русия регистрира нов рекорд

  • русия-
  • москва-
  • рекорд-
  • коронавирус-
  • заразени

Само в Москва новозаразените са 6902

COVID-19: Русия регистрира нов рекорд - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Русия за последното денонощие нарасна с 24 318, което е рекорд от началото на пандемията, съобщи агенция ТАСС.

Само в Москва новозаразените са 6902. През последното денонощие в страната са починали 461 човека с COVID-19. От началото на епидемията в Русия са били регистрирани 2 039 926 заразени с коронавирус, от които 35 311 са починали.

По данни на национални щаб за борба с разпространението на вируса смъртността от заболяването продължава да е на равнище 1,73 на сто. В световен мащаб броят на заразените от началото на пандемията е близо 57 милиона. Най-много са потвърдените случаи в Съединените щати, Индия, Бразилия, Франция и Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    16 6 Отговор
    Добре де ако инфото е истина ЗАЩО?Нали направиха ваксина даже и в Латинска Америка ще ги ваксинарат с руската Путник 5 😳Каква е логиката не намирам отговор за себе си и с кои мозък главният и костен УЖ се е одобрила ваксината и ще подлагат и други хора на това ???

    Коментиран от #4, #5, #7

  • 2 Karosel

    14 6 Отговор
    Руските блядчики могат още да носят, на бой и....Covid-19!

    Коментиран от #3

  • 3 Stéphanie 🎲

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Karosel":

    Някой на спирт и одеколон Т***й правят си коктейл 😂пропусна- в случая с Covid-19 и това не помага -дезинфекцията вътрешно 😉
  • 4 Karosel

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Stéphanie 🎲":

    Да, те за себе си не могат да произведат и да редуцират заразените, тръгнали да я предлагат на цивилизованите държави.
  • 5 Ддддд

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "Stéphanie 🎲":

    Тъп въпрос задаваш-ваксината им е качествена-днес даже Унгария и Ю.Корея са закупили от нея...Друг е въпроса тук който трябва да си зададеш-лесно ли се ваксинират 150 мил...а и не всички искат да се ваксинират.Аз също не бих се ваксинирал-и не само с руска ами и с каквато и да е ваксина...Та тъпо ти троленето-елементарно бих казал

    Коментиран от #10

  • 6 !!!?

    11 8 Отговор
    Какво става бре ? Откакто Путин извади "ваксината" мужика започна да гине "как на фронте" - добре че Путин му осигури "рай" в Отвъдното !!!?
  • 7 Доцент Лангъров

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Stéphanie 🎲":

    Ами нали изтече информация, че е за бяс.Затова и рублоидите под подобна тема никакви ги няма.
    Т.е действа си и не се пенят видно е, че 100 процента ефективна
  • 8 МИШ

    9 7 Отговор
    Абе,само пишете дивотии,къде е тук рекорда?Вие,знаете ли Русия колко човека е първо,а второ сравнете с милата ни Родина,па тогава се потете,понятно.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Stéphanie 🎲

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ддддд":

    Не знам кой от двамата аз или ти в случая на практика ваксината не действа факт болните които се множят всеки ден.Може би всеки трянва да мине този грип така си мисля няма спасение рядко се регистрира повторно или диагнозата теста не е бил верен.Въпрос на оцеляване на видовете тръгна и по животните ,по някога си мисля че лъжат хората за ваксина няма такава поне за Covid-19 няма и да има .Ще има и четвърта и пета вълна докато си го преболедуваме всички това е моята хипотеза.

    Коментиран от #15

  • 11 да питам

    2 2 Отговор
    Абе каква е тая руска мания все да са на челното място...даже бо мизерия и простотия. Някой знае ли отговорът на тоя въпрос,а?

    Коментиран от #14

  • 12 Реалист

    1 3 Отговор
    Абе нали имахте ваксина с ефективност около 92%, бе водки ниедни? Или тия случай ги пишете на останалите 8%

    Коментиран от #13

  • 13 Антитрол

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Хайде пак тролене - трябва да се плюе по Русия на всяка цена. Първо като я изкараха тролехте че не е тествана и трябвало време - ами тестват я сега а масовата ваксинация ще започне след тестването - трябва време.

    Второ в САЩ също имат ваксина с 95% ефективност но и те поставят рекорди по новозаразени - ама за там се мълчи че никой не плаща за тролене.

    Коментиран от #16

  • 14 Антитрол

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "да питам":

    Ти гледай България и дали пък ние не сме на челното място по мизерия и простотия и тролове на глава от населението
  • 15 Антитрол

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Stéphanie 🎲":

    Наистина ти е тъпо троленето както каза колегата - за да няма новозаразени ваксината трябва да се приложи на поне 70% от населението (или 70% да придобият имунитет). Руснаците имат ваксина но не е започнало масово ваксиниране защото все още текът тестове а и производството на 150 милиона ваксини и ваксинирането на толкова хора няма да стане за ден - даже и за месец няма да стане. И не само в Русия няма да стане а и в Германия и САЩ няма да стане бързо.

    Но някои хора с промити мозъци не могат да го осъзнаят

    Коментиран от #18

  • 16 Stéphanie 🎲

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Антитрол":

    Не си прав някой когато направи нещо качествено и полезно за хората защо да е оплют ?Във всяка държава има добри специалисти ,друг е въпрос къде и какво създават в коя държава ? Може и американската да е направена с руско,българско участие например ...?Технологично са по развити в тази сфера Америка има руски специалисти прогресирали там ,изучили се в Америка които ако бяха останали в Русия нямаше да имат този прогрес-ако си поне малко обективен ще се съгласиш с мен така мисля

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Антитрол

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Stéphanie 🎲":

    Ами защото точно с това се занимавате - да плюете по Русия независимо от всичко - дали е в наш интерес или не. Казваш че руската ваксина не действала - как да действа като почти няма ваксинирани с нея. По твоята логика и американската не действа - ама нищо такова.

    Редно е правителството да внесе и руска ваксина например - който иска да се ваксинира с нея - нали сме ужким демокрация и пазарна икономика. Ама нищо такова няма да има.
  • 18 Stéphanie 🎲

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    Не съм вирусолог но има нещо гнило което не казват на хората.Няма отговор на всички въпрси ,много неясноти ???Която и ваксина да кажат перфектна защо да им се има доверие ?И защо всеки преболедувал повечето имат по голям имунитет -тогава защо е нужна ваксина ?Лъжат че правят ваксина за короната това е отговора ми ,нещо като надежда за хората до няколко месеца сигурна съм почти всеки ще е минал този грип ,а докато излезе подходящата такава ваксина няма да има нужда от нея .Така мисля не налагам мнение на никой .

    Коментиран от #20

  • 19 Антитрол

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Stéphanie 🎲":

    Пък руски специалисти заминали за Америка са например Александър Бел и Игор Сикорски (ако знаеш кои са и какво са направили за Америка) но и двамата са учили в Русия - така че и това ти убеждение не е вярно.

    Америка е била нищо до двете световни войни които им помагат да стане световна сила и естествено е специалисти да отидат там в неразрушената икономика за да се реализират - не само руснаци са избягали а много германци (Вернер фон Браун). Почти нищо не е сътворено от американци - Никола Тесла не е американец, нито пък Мъск сега - това за обучението.

    Коментиран от #24

  • 20 Антитрол

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Stéphanie 🎲":

    Имунитета от ваксината и преболедуването на вируса е един и същ - там няма разлика как ще го придобиеш но голямата разлика е че от ваксината ще го придобиеш без да боледуваш и без опасност за живота ти - така е поне на теория.

    Иначе без ваксина пак ще го придобием щем или не щем (както е било милиони години) но някои хора ще отпаднат от играта. Такъв е живота - Европа се е преборила с чумата или испанския грип без ваксини с цената на много загинали.
  • 21 Хахаха

    1 1 Отговор
    Ужас, паника, страх, хаос, лелеее какво ще се прави сега.
  • 22 Японеца

    2 1 Отговор
    Ще похарчим парите за прословутата съхранена на -70⁰ С!
    После търговците ще купят руска от Унгария, вместо директно от Русия!
  • 23 РУСИЯ-СУРОВИНЕН ПРИДАТЪК НА ЕВРОСЪЮЗА

    0 2 Отговор
    ТИЯ СКРИХА ЧЕРНОБИЛ, ТА ЕДНИ ТРУПОВЕ ОТ КОВИТО ЛИ НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 САЩ намбър 1

    1 3 Отговор
    Е Русия нали имала ваксина от няколко месеца а пък не я прилагат. Май са наясно че излъгаха за да са "пак първи". Американските ваксини едва излязоха и до месец почва масова ваксинация.