Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 09:24 1 847 49

Съдия в Пенсилвания отхвърли обвиненията за изборна измама

  • пенсилвания-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън-
  • избори-
  • измама

Решението на съдията разчиства пътя за удостоверяването на победата на Байдън

Съдия в Пенсилвания отхвърли обвиненията за изборна измама - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Републиканецът Доналд Тръмп понесе ново поражение вчера, след като федерален окръжен съдия в Пенсилвания отхвърли иска на неговия изборен щаб да бъдат признати за недействителни милиони подадени по пощата бюлетини в щата, предаде "Ройтерс".

Съдия Матю Бран в Уилямспорт, Пенсилвания, заяви, че на съда са били представени пресилени аргументи, неподкрепени от доказателства, и спекулативни обвинения, по думите му, "безразборно съшити също като чудовището на Франкенщайн". Съдия Бран, номиниран от бившия президент Барак Обама, заяви, че "няма право да отнема правото на глас дори от една-единствена личност, още по-малко от милиони граждани", предаде Dariknews.bg.

Искът, внесен от личния адвокат на Тръмп Руди Джулиани, целеше да спре удостоверяването на победата на демократа Джо Байдън в щата с аргумента, че някои окръзи неправилно са позволили на избиратели да поправят грешки в пощенските си бюлетини. Джулиани заяви, че е разочарован от съдебното решение. Но "то ще помогне на нашата стратегия да отнесем случая до Върховния съд", добави той.

Решението на съдия Бран разчиства пътя за удостоверяването на победата на Байдън в Пенсилвания, което трябва да стане утре. Щабът на Тръмп ще поиска от Трети окръжен апелативен съд във Филаделфия да преразгледа решението в съкратен срок, добави Джулиани. Повечето от съдиите в този съд са номинирани от републикански президенти. Четирима са номинирани от Тръмп.

В Мичиган вчера републиканци поискаха от щатските власти да изчакат 14 дни с удостоверяването на победата на Байдън, което да позволи одит на бюлетините в окръг Уейн, включващ град Детройт, като се позоваха на "нередности", без да посочат конкретни доказателства. Байдън спечели 154 000 гласа повече от Тръмп в Мичиган. Говорител на изборния орган на щата заяви, че твърденията за изборна измама са неоснователни и че щатските закон не позволява одит преди сертифицирането на вота, което трябва да стане утре. Двама водещи републиканци от Законодателното събрание на Мичиган, които бяха повикани от Тръмп във Вашингтон, заявиха след срещата си с него в петък, че не разполагат с информация, която би променила резултата от вота в щата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корупцията

    7 7 Отговор
    Е на ниво.
  • 2 Логично

    23 9 Отговор
    Съдия избран от кенийския шебек,замазва измамите.Ще има варгал накрая !
  • 3 Драгунов

    15 7 Отговор
    Най ефективният начин за премахването на Байдън
  • 4 БРЦК

    13 10 Отговор
    Единството ще победи . Байдън е злото. . САЩ ще се къпят в кръв. И всеки ще казва че е прав накрая разпад на 4 или 5. Мизерия и глад ги чака докато не изкоренят злото а то е собствениците на ФЕД от тези собственици е и Ватикана

    Коментиран от #5

  • 5 Миленко Павлович

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "БРЦК":

    Злото е ДП е Сащ подкупно и под управлениеъо на Китай и Германия.
  • 6 Behemoth

    7 15 Отговор
    При истинското разделение на властите е така....тоя палячо си мисли ,че консервативното мнозинство във върховния съд ще е на негова страна ама ядец те да не са в България ,че да си плюят на името заради един нарцистичен мегаломан с личностно разтройство...
  • 7 Антигерб

    12 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Съдия Бран, номиниран от бившия президент Барак Обама

    Какво да говорим тя работата е ясна

    Публикувано във факти.бг: някои окръзи неправилно са позволили на избиратели да поправят грешки в пощенските си бюлетини

    а дали гражданите или някой друг е поправял "грешките" в бюлетините и щом е поправяна някоя бюлетина не трябва ли автоматично да се обяви за недействителна.

    Едни такива въпроси ме терзаят но явно в "най-голямата демокрация" това е нормално стига бюлетините да са за "правилния" човек пък бил той и дъртак с деменция.

    Казват че демокрацията се крепяла единствено на честни избори - сбогом демокрация - да живее новия световен ред.

    Коментиран от #9

  • 8 Тръмпи чао

    7 11 Отговор
    Чао..
  • 9 Ами

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Антигерб":

    Сигурно ти е ясна работата в САЩ!А я кажи как е у булгария!?идат избори кой ша спичели!??Боко ли, цвъки ли,славчу ли ,ниновата ли,!??Който и да е пеевски ли ще му дърпа конците!??Виждам че си много на ясну ,земи да кажеш как ще се развият нещата в коптора!??

    Коментиран от #14

  • 10 Трудовакъ

    13 3 Отговор
    "...безразборно съшити също като чудовището на Франкенщайн" - ако този цитат действително е част от мотивите на съдебното решение и останалите доводи на съда са подобни на него, то очевидно е че решението на практика е немотивирано и логично води до закономерен диспозитив. Въпросът не е в отнемането на гласове на който и да е гласоподавател и никой не твърди това, въпросът е дали всички бюлетини са редовно подадени, в смисъл да са подадени на принципа "един човек-една бюлетина-един отчетен глас". При положение, че вече има много доказателства за наличието на своеобразни "центрове", които са експедирали по пощата на конвейер стотици хиляди бюлетини, победата на Байдън е под въпрос и докато Върховния съд на САЩ не се произнесе по правната валидност на тези избори, сагата няма да приключи...

    Коментиран от #13

  • 11 барчо

    11 6 Отговор
    Тия дето презентираха Байдън и преди това Клинтъница имаха 4 години време да подготвят ГОЛЯМАТА ИЗБОРНА ИЗМАМА по всички параграфи. До сега не съм виждал измама по всички линии. Мъртви души, гласували по над 2 пъти, непреброени бюлетини на опонента, приети след срока за гласуване, недопускане на наблюдатели на опонента, фалшифициране на датата на прием по пощата, изцяло подменени бюлетини, за първи път гласуване по пощата, което е абсолютна простотия, даваща възможност за подмяна на вота, корумпиране на съдии и сигурно още други нарушения, които ние не знаем. Все е било чудо, но на такова все още не сме били свидетели. Значи на един от щатите имаше подготвени над 230 страници с нарушения, където се посочват точни имена и т.н., но иначе там съдията отсъжда, че всичко е точно и изборите са легитимни. Въобще, красота. Тръмп подцени и явно не е знаел мащаба на цялостната ситуация. На практика докато беше на хартия президент, той не можа да прекара почти нищо от това, което беше обещал в предизборните си обещания. През целия си мандат го занимаваха с измислени обвинения и не му дадоха да си изпълнява обязаностите.

    Коментиран от #15, #36

  • 12 Наблюдател

    4 9 Отговор
    Като чета постовете в този сайт, имам чувството, че голяма част от хората, не правят връзка с действителността.... За съжаление това се отразява и на ситуацията в Бг, избирайки неправилните управляващи.
    Хора опомнете се, Байдън води с 6 000 000 гласа, какви глупости пишете, какви манипулации, какви мъртви гласове...
    Мозъците са Ви промити!

    Коментиран от #16

  • 13 Наблюдател

    6 7 Отговор

    До коментар #10 от "Трудовакъ":

    Изумен съм, Вие, както и много други тук, приемате тезата, че републиканците са чисти (света вода ненапита), а демократите са манипулатори... В кой век живеем и това не е България!!!
    Слезте на земята...
    Би било смешно, ако не беше жалко....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 kkk

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "барчо":

    Туй "барчо" от де идва- сигурно щото обичаш да бараш чужди топки, а?

    Мноу мъ кефят клоуни като теб с голяма уста и никакъв мозък- набийте си у главите най-после ИСТИНАТА:

    Бай Дончо ЗАГУБИ ПОЗОРНО изборите и скоро ще му гледате рижата муцуна у съда като обвиняем поне по 5 дела, сред които и за УБИЙСТВА.

    И забравете, че резултатът от някаква жалба зависи от това кой е назначил съдията- точно в тази ситуация няма и 1 съдия който да отсъди нещо различно от полагаемото ПО ЗАКОН. Когато жалбите са несъстоятелни отиват директно в канала, когато са налице доказателства жабата ще бъде уважена- толкова е просто. Досега нито една от жалбите му не е уважена, а повечето дори не са допуснати за разглеждане поради откровената им глупост и ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

    С удоволствие чакам да стигнат жалбите му някак (че процедурата е сложна) до Върховният съд където републиканците имат мнозинство и цял свят да види как му се казва "НЯМА ИЗМАМИ- напускай белата барака веднага, псе миризливо!!!"

    Коментиран от #18

  • 16 kkk

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    А ти се образовай за избирателната система у ФАЩ- там абсолютно редовно президент става онзи с ПО-МАЛКО гласове от хората, включително и Тръмп на предните избори.

    Коментиран от #19

  • 17 Дори и при капчица сьмнение

    7 3 Отговор
    В честността на изборите Великия сьд на великата демокрация трябваше всичко да се провери Ноооооо сьдията си затвори очите по нашенски все едно 130 и 150 годиш ните гласували по пощата са му първи роднини....
  • 18 Хахах

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "kkk":

    😂👍👍😂😂😂
  • 19 Наблюдател

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "kkk":

    Като гледам как пишеш, не ми говори за образование.
    Познавам американската избирателна система и да Тръмп победи Хилари Клинтън с по-малко гласове, но разликата беше около 3 милиона.
    Всъщност то е доста простичко, ако се запознаеш, но в никакъв случай там редовно не става президент спечелилия по-малко гласове. Тогава борбата щеше да бъде не да се печелят гласове, а да се отблъскват.
    Чудя се само, защо си губя времето да ти обяснявам неща, които очевидно не можеш да схванеш...

    Коментиран от #24

  • 20 Марчето

    0 1 Отговор
    дали е прочела в "новините" от които преписва, че е в ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ОДИТ НА БЮЛЕТИНИТЕ, каквото и да е казал съдията, свързан с Франкенщайн

    Коментиран от #25, #27

  • 21 Съдията

    2 1 Отговор
    демократ отхвърлил иска на Тръмп, но Парламентът на щата, който е законодателния орган е ПОСТАНОВИЛ ОДИТ на всяка бюлетина !

    Коментиран от #22

  • 22 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Съдията":

    много добре е постъпил местния парламент.тръмп ще трябва да плати обаче за новото броене,което ще докаже че баидън бие!съдиите в сащ са аполитични ,съдията е реагирал спазвиаки закона предвид смехотворните обвинения на тръмп!съахтото решение ще вземат и съдиите назначени от тръмп!

    Коментиран от #23

  • 23 Стоянчоои сл

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    а ти чу ли, че свещеник е отказал да даде причастие на "новоизбрания" президент, който бил "практикуващ" католик ? Знаеш ли в кои случаи се прави това?

    Коментиран от #30, #34

  • 24 kkk

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Наблюдател":

    Бастунчев, връщай се обратно в дупката от която си изпълзял. И питай гугъл за резултата през 2016г. и се върни да докладваш после с колко милиона ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ Е ПОЛУЧИЛ Тръмп... Повтарям за некадърните дето и гугъл не знаят как се ползва:

    - и през 2016г., и сега Тръмп губи в бройката на гласовете
    - през 2016г. губи с към 3 милиона, сега с над 6 милиона
    - последният некадърник изкарал само един мандат е Буш-старши
    - дори онуй жалко поми.ярче Буш-младши успя да изкара 2 мандата

    Сега схващаш ли положението или да дойда и лично да ти нарисувам картинката с кожения молив наврян у гъ.за ти?

    Коментиран от #26, #28

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Поздравления

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Марчето":

    за модератора. Наистина не трябва да се толерират коментарии, които съдържат език на омраза и обиди към личността, дори ако пишещият настоява, че е свиня.
  • 28 Наблюдател

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "kkk":

    Виж, ти освен че не можеш да пишеш, но не можеш и да четеш. Та нали
    точно това съм написал, че Тръмп е бил с 3 милиона по-малко гласове и е победил през 2016...
    Ти си отчайваща работа, първо пишеш, после мислиш.
    И обикновено пишеш глупости.

    Коментиран от #29, #32

  • 29 Какво

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    да се прави, толкова може, ама не знае и затова пише
  • 30 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Стоянчоои сл":

    от вас само еи такива щуротии.в денемция бил,бил рептил бил незнам къв си...абе баидън има 50 години кариера като политик .тва гледаи ,а не като евтина клюкарка да бълваш щуротии!

    Коментиран от #33

  • 31 Ъгълов

    2 3 Отговор
    Рижия шебек си отива най-после. Браво. И продължава да прави бели до последно.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Стоянчоои сл

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Когато свещеник откаже да даде свето причастие на някого, това е знак, че този някой е нарушил Божествените принципи и норми и това го поставя в положение на "персона нон грата" в тялото Христово - църквата. За теб това може да са клюкарски щуротии, но Бог Всемогъщи има други критерии. А знаем, че Бог, освен ЛЮБОВ е и СПРАВЕДЛИВ СЪДИЯ, пред който всички ще се явим рано или късно. И ти също.

    Коментиран от #35, #41

  • 34 Мисионер864

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Стоянчоои сл":

    Когато отидеш в САЩ и се поразходиш за да видиш колко християнски деноминации са силни там до толкова, че си строят църковни сгради, ще правиш подобни заключения. Основните са Православие, Римокатолицизъм, ориенталските ортодоксални църкви, Англиканство и Протестантство. А заради тълкуването на въпроси като природата на Исус, правото на апостолското приемство, есхатологията и папския принципат се роят на дъпълнителни течения. И тук няма секти, говорим за църкви Е, какво се опитваш да ми кажеш с това, че някакъв си свещенник, който да речем е националист и харесва Тръмп, отказал да даде причастие на Байдън. При православието, римокатолицизма и в древните църкви, за да бъде прието причастието, вярващият трябва да е съблюдавал пост и да е преминал през тайнството Покаяние, свързано с изповед. Някои протестантски конфесии (калвинисти, методисти, баптисти, адвентисти и др.) възприемат причастието само като символ. Е, вярвяш ли, че всички останали ли са били готови и чисти за тайнството, а само Байдън не ? Това, дето го пишеш са глупости, но е похвално, че си проявил интерес към подобен факт.

    Коментиран от #39

  • 35 kkk

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Стоянчоои сл":

    Кой тоя "бог" бе, Цървулев? Ония дето никога не го е имало ли? Да те открехна нещо простичко- бог НЯМА и НЕ Е ИМАЛО НИКОГА.

    Според оная помия дето и казвате "свещена книга" някога си, заради едни съвсем дребни по днешните мерки провинения твоя фалшив бог е пратил потоп, Ной е строил кивот и т.н. глупости... Колкото и да са му занижени критериите на фалшивият ти бог за "провинения" гарантирано за последните 1000г. трябваше да имаме минимум по 1 потоп всеки век и на 200-300г. да изригват наведнъж всички вулкани на планетата, а нещо ми убягват такива катаклизми...
    Та къде го твоя миризлив и некадърен бог?

    Коментиран от #37

  • 36 Полковник

    0 4 Отговор

    До коментар #11 от "барчо":

    Това е вярно, ако става дума за твоята циганска махала. И пак ще ви хванат. Какви глупости от типа на ...Елвис е жив ... пишеш. В САЩ имаш ли пари можеш да оспорваш всичко и да съдиш всеки за най-различни глупости. Изпитал съм го на свой гръб заради един вкопан маркуч за поливане. Комшиите ме осъдиха и платих 500 USD та още не мога да ги прежаля. Цялата им правна система диша и съществува от подобн дела. Тръмп ишма пари и ги харчи в момента тупкайки топката. Чуди се как да излезе с достойнство от ситуацията, като си остави възможността да се кандидатира за следващ мандат. Сам си изкова загубата, настройвайки важни прослойки от обществото срещу себе си. Белите, които направи в международните отношения и договори, също му натежаха. А сега направи и последната безмислена стъпка, изваждайки САЩ от договора "Чисто небе", ей така, на инат.

    Коментиран от #49

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Последни Дни

    3 1 Отговор
    Въпрeки чe нямaшe лoгикa и никoй нe гo oчaквaшe, cбъднa ce прeдcкaзaниeтo нa извecтнa яcнoвидкa oщe прeди избoритe,чe Тръмп нямa дa бъдe пoвтoрнo прeизбрaн...!!! Ceгa започва дa ce cбъдва и останалата част и прoдължeниeтo нa прeдcкaзaниeтo и cтaвaмe cвидeтeли, чe cлeд избoритe нa 3-ти нoeмври в CAЩ, Дoнaлд Тръмп пo вcякaкъв нaчин щe ocпoрвa пoрaжeниeтo cи и щe oткaзвa caм дa нaпуcнe и дa cи тръгнe дoбрoвoлнo oт Бeлия дoм,кoeтo щe дoвeдe дo ecкaлaция нa coциaлнoтo нaпрeжeниe и САЩ ще зaприличaт нa ЮAР oт бунтoвe, cтрeлби, хaoc и бeзрeдици и щe зaпoчнaт дa ce рaзпaдaт и дoлaрът бързo щe ce oбeзцeни и дeвaлвирa, а бялoтo нaceлeниe дo 1-2 гoдини само щe зaпoчнe дa нaпуcкa CAЩ, зaщoтo тaм щe cтaвa мнoгo "гoрeщo" за дa eмигрирa в Кaнaдa и други cтрaни или дa ce зaвръщa oтнoвo в Eврoпa... и бългaритe живeeщи в щaтитe щe трябвa дa пoбързaт дa ce прибeрaт най късно до 2023г пo вcякaкъв възмoжeн нaчин, защото там ще става вce пo страшно и cлeд тoвa прибирaнeтo им щe e нeвъзмoжнo...!!!

    Коментиран от #40, #42

  • 39 Не религиозен

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "Мисионер864":

    говориш като човек, който много е чел, но никога не е познал ЖИВИЯ БОГ . Може и някоя дисертация да си написал... Впечатления от САЩ имам лично - протестанти и католици и малко православни. За тайнството на причастието не си съвсем наясно. Мотивът на свещеникът е чисто библейски - Байдън официално подкрепя абортите, което е ОТКРИТО НЕПОКОРСТВО на заповедта на Бог-
    НЕ УБИВАЙ !
  • 40 Не религиозен

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "Последни Дни":

    Не се доверявай на предсказанията на ясновидци, гадатели и пр. Те НИКОГА НЕ ЗНАЯТ ЦЯЛАТА ИСТИНА.
    ИСТИНАТА Е У БОГА И НЕГОВОТО СЛОВО - БИБЛИЯТА.
    И НИЩО НЕ СТАВА БЕЗ ЗНАНИЕТО НА БОГ.
  • 41 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Стоянчоои сл":

    доживях комунист да ми тълкува християнството.другарю няма свещенник които да откаже изповед и покаяние.при никакви обстоятелства.нали прочете?твоите истории са като вица за компютрите за япония дето сме изнасяли при живков,после се оказ че не били компютри ,а компоти и не сме ги изнесли ,а са ни ги върнали.та с изповедтта на баидън е същото.лошото е че се занимавате с дребни клюки вместо да видите баидън като политик и човек.тои е публична личност поне от 50 години.квото е паравил и хубаво и лошо е извадено на показ.ако обаче сравниш тръмп с баидън ,тръмп е пълен лилипут до него.лилипут като политик,като човек и като всичко.лошото е че вие вярвате на лилипути.миналите избори тръмп излъга и го избраха тогава като матросовци обяснявахте как не бил излъгал въпреки че лично шефа на фбр под клетва го каза.сега тръмп загуби изборите и вие пак подкрепяте лъжеца лилипуд.как после да не ни управлява борисов,доган или нинова?такива като теб кви да изберат?

    Коментиран от #44

  • 42 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #38 от "Последни Дни":

    нищо подобно няма да се случи.тръмп ще бъде изгонен като мръсно куче от белия дом ако го излъже акъла да се запъва ще вземе и затвор.няма да стане абсолютно нищо след като падне,щото е много дребен този ненормалник за да направи нещо сериозно.няма да тръгне никои читав по акъла му може да си сигурен!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Не религиозен

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "стоян георгиев":

    Абе Стоянчо, много си объркан и с това антикомунистическо говорене на което все се подпираш, показваш ограничен хоризонт. Аз не съм комунист и нямам книжка за член на БКП. Ясно и конкретно е казано защо свещеникът е отказал свето причастие и то е в синхрон с Божието Слово. И няма значение, кой колко е "велик политик" и колко "добрини" е направил... Пред Бог -важат други стандарти. Хайде, само един пример от Божието Слово:
    "Не всеки, който Ми казва: Господи! Господи! ще влезе в небесното царство, но който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата.
    22 В онзи ден мнозина ще Ми рекат: Господи! Господи! не в Твоето ли име пророкувахме, не в Твоето ли име бесове изгонвахме, и не в Твоето ли име направихме много велики дела?
    23 Но тогава ще им заявя: Аз никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършите БЕЗЗАКОНИЕ" ( Еванг. Матей 7: 21-23)
    Като нарушаваш заповедта НЕ УБИВАЙ, подкрепяйки абортите, ти вършиш беззаконие и свещеникът с основание не иска да става съучастник в това, защото И ТОЙ ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД СЪДА БОЖИЙ.

    Коментиран от #46

  • 45 ""Стоянчоои сл"

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "kkk":

    Какви аргументи очакваш и каква ПОЛЗА ОТ ТЯХ пред теб...Просто и кратко - Не хвърляйте бисерите пред свинете, а може и старата българска поговорка - Разбира ли свиня от кладенчова вода.
    И защо да ти ставам спаринг партньор ...

    Коментиран от #47

  • 46 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Не религиозен":

    ти почваш с лъжа после слагаш свещенните книги за да подкрепиш лъжата си.тва дали е добре?та за кво излъга?излъга че на баидън свещенник му е отказал причастие.после квото и да пишеш лъжата истина няма да стане.обясних ти го просто в предия пост ако не ти е ясно мога да ти го повторя.та дали имаш книжка за член на бкп няма значение важно е кво имаш в главата и сърцето си ,а там комунизма си е свил сериозно гнездо .занимаваш се с лъжливи клюки за спечелилия честно изборите опонент на путиновата марионетка.та не ми цитираи нищо от светите книги щото го цапаш ползваики го за да прокарваш лъжи!

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, за разлика от твоите кумири, аз имам отговорност за всяка дума. Пише в Божието Слово, че човеците ще отговарят за ВСЯКА ПРАЗНА ДУМА и аз имам респект и боязън от Бог. А ти ме обвиняваш незаслужено, че и психологически портрет ми правиш... Потърси в Нета и ще намериш потвърждение на думите ми, защото все още има богобоязливи служители, които служат на Бог с дух и истина.
  • 49 барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Полковник":

    Не знам за каква махала говориш, сигурно ти живееш в такава, но това не дава значение. Явно нещо тази америка ти е изпила мозъчето и не вдяваш, че правната система по цял свят живее от подобни дела и делца, включително и в България. 95% от делата са точно такива. Оспорвания на завещания, някой влязъл метър в двора, друг ударил шамар, трети си направил кочина до оградата ти, четвърти разваля сделки, пети съседа му краде ток от него и т.н. и т.н. Държавата си взема процента и от единия и от другия, независимо кой печели. Да не говорим за нарушенията на гражданите от които държавата лесно ги ошушква по съдебен път. Така че нищо ново под слънцето не откриваш и не изненадваш никой.