Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 09:39 4 203 42

Тръмп: Няма начин Джо Байдън да е получил 80 милиона американски гласа

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Настоящият президент подчерта, че е спечелил 74 милиона гласа, което е повече от Роналд Рейгън, когато спечели президентските избори в 49 американски щати

Тръмп: Няма начин Джо Байдън да е получил 80 милиона американски гласа  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп отново заяви, че изборите в САЩ са били "фалшифицирани", позовавайки се на негов предполагаем достъп до повторно преброяване на гласове, като в същото време той постави под въпрос дали е възможно неговият опонент Джо Байдън да е получи подкрепа на 80 милиона избиратели.

"Току-що видях табулациите на гласовете. НЯМА НАЧИН Байдън да е получил 80 000 000 гласа !!! Това бяха 100% ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ", написа той в Туитър навръх Деня на благодарността.

Паралелната табулация на гласуванията е методология за наблюдение на избори, която обикновено се основава на представителна случайна извадка от избирателни секции и се използва за независима проверка (или оспорване) на резултатите от изборите.

Вчера Доналд Тръмп директно призова за отмяна на изборните резултати поради "измама". Той каза, че резултатът от "измамните" президентски избори трябва да бъде отменен от съдия, който да изслуша "правилно" жалбите на неговия предизборен щаб.

Изборите всъщност бяха загубени от демократите във "всички оспорвани щати с много", заяви Тръмп в сряда чрез телефонно обаждане по време на изслушването на сенатори републиканци в Пенсилвания по обвиненията за нередности на изборите в целия щат. Той също така твърди, че "най-високопоставените политици" са го поздравили за "голямата" му победа в изборната нощ, след което "започнаха навсякъде да се изсипват бюлетини и да се случват ужасни неща".

Изборите бяха "фалшиви" и позорни за САЩ, заяви вчера Тръмп, като отново обвини Dominion Voting Systems за предполагаемото участие на компанията в "изборна измама". Dominion Voting Systems е компания, която продава хардуер и софтуер за електронно гласуване, включително машини за гласуване и табулатори, в САЩ и Канада.

Настоящият президент подчерта, че е спечелил 74 милиона гласа, което е "повече от Роналд Рейгън, когато спечели президентските избори в 49 американски щати".


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковид скептик

    28 3 Отговор
    И аз не познавам никой гласувал за Бащицата, ама е на 11г - ръца пръца.

    Коментиран от #6

  • 2 Бат Бойко крадеца на детски

    10 3 Отговор
    Аз през март ще получа 81 милиона.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хъхъ

    12 5 Отговор
    Измамиха те, уж си голям хитрец, а го допусна...късно е.
  • 5 Violin Ivanoff

    26 5 Отговор
    Joe Biden е лицето на упадъка. Иска да забрани оръжията за самозащита в Щатите, докато той си стои комфортно във вилата и пие розе, в присъствието на 8 охранители.

    Коментиран от #10

  • 6 Е как бе?

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ковид скептик":

    Един милион гласуваха от отвъдното. Мишката каза че бюлетините са реални.

    Коментиран от #9

  • 7 Asdfg

    14 29 Отговор
    Този изтрещя тотално! Много добре знае, че от момента в който не е вече Президент ще го съсипят със съдебни искове и дела за много пари!
  • 8 !!!?

    9 26 Отговор
    Когато дойде часът на истината се вижда колко въздух под налягане е Тръмп !

    Коментиран от #11

  • 9 учен

    4 11 Отговор

    До коментар #6 от "Е как бе?":

    ГЛУПЧОоооооооооо !!! ГЕРБ до сега ..НИКОГА.....НИКОГА....НИКОГА не са правили избори. ФАКТ НЕОСПОРИМ !!!!!! ама ти откъде да знаеш.като си от 80% ЧЕРВЕНИ ДЕБИ-И на проф. Христов !

    Коментиран от #33

  • 10 Сорос=Изверг

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Violin Ivanoff":

    Що мислиш че оръжията са забранени.От хора на Сорос.За да няма съпротива.
  • 11 ЦРУ

    25 4 Отговор

    До коментар #8 от "!!!?":

    ЕХОоооооо.....ЧЕТИ....ГЛЕДАЙ ...директни пресконференций ! Резултата е : 410 -124 ел. гласа за ТРЪМП ! Съдий от Върховният съд се намесиха пряко ! Почна ТРЕТО ПРЕБРОЯВАНЕ в Джорджия ..ръчно ..само на ПОДПИСАНИ БЮЛЕТИНИ !....Демократите си скриха ! Говори се за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !!!

    Коментиран от #26

  • 12 плевен

    25 1 Отговор
    Нещо, което глобалистките медии ще скрият: Съд в Пенсилвания временно спря сертифицирането на изборите в щата.
    Нещо, което глобалиските медии ще направят: Ще сложат в кавички думите "фалшиви" и "изборна измама" в чуждо изречение, в разрез с всяка журналистическа етика.
    Нещо, което ни чака нас: Ще ни натрапят гласуване по пощата, и тогава от Турция и Испания ще потеглят тирове с фалшиви бюлетини. А колко лесно операторите на машинното гласуване могат да подменят резултата, се видя на изборите в САЩ.
  • 13 БАЙ Х@Й

    2 1 Отговор
    ШАШт, Колумб тръгнал за Индия попаднал в Америка ! Местното население години е сбъркано с индийци! Дошлите от Европа се нарекли Американци вместо истинските американци ! ....
  • 14 ЦРУ

    15 0 Отговор
    По последни данни на щаба на Тръмп ....резултата е : 410 - 124 ел. гласа за Тръмп ! За нето са гласували над 74 милиона......ПОВЕЧЕ от гласувалите за Рейгън.когато СПЕЧЕЛИ в 49 щата ...от 50 !!!............................................ГОВОРИ се за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ...демократите се изпокриха !

    Коментиран от #15, #20

  • 15 село

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЦРУ":

    Тази история с 49 щата от 50, съм я чел в нета и за Никсън. Еднакви са и процентите, които дават- 60 %. Дали е вярно ще разбере само този, който не го домързи да проверява.

    Коментиран от #17

  • 16 Дън Бай

    3 0 Отговор
    Няма начин да няма начин!
  • 17 ЦРУ

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "село":

    Гугъл - през.избори в САЩ....има ги резултатите по години
  • 18 стоян георгиев

    3 20 Отговор
    тръмп е позор за сащ.всеки нормален президент които твърди че има изборни машинации ще излезе и ще каже че по данни на националната агенция за сигурност или на фбр са открити 12000 човека разпределени в групи и деиствали по определен и конкретен начин с цел фалшификация.ще бъдат показани механизмите на самата фалшификация както и имената на конкретните организатори.в случая тръм пише тъпотии адекватни само за тия дето пият белина с цел дезинфекция.не можело да има баидън толкова гласове,щото реигън нямал толкова!!!!абе баио реигън бе преди 40 години кандидат тогава щатите колко по-малко народ бяха бе?освен това народа не гласува за баидън ,а против теб бе перуко!навсякъде дето има читав американец се организира да те свали!западното и източното краибрежия заедно с промишлените центрове гласуваха срещу селяните ,латиносите и черните ти избиратели,а уж се правиш на расист!реално за тръмп гласуваха шоколадовите щати!жалкото е че разби републиканската партия както предупреждаваха буш старши и макеин.направи американците насила гласоподаватели на демократите!

    Коментиран от #22, #23, #30

  • 19 Оранжев Палячо

    5 7 Отговор
    Хахахах. Доналд Дък да реве и да се тръшка
    На 21 януари в 8:00 влизат SWAT, хващат го за перчема и го изхвърлят като чувал с картофи на ливадата пред Белия дом, ако не се разкара доброволно
  • 20 Секуритате

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "ЦРУ":

    Надежди говежди.
    Това да не ти е путинската дупка Рассия
    Амер президент се избира на избори от народа , а не от някой си съдия в селския съд или в кварталния клуб на конспираторите .
    80 милиона избраха Байдън, а Орангутана да си сгъва цирка да ходи и да се оплаква на реднеците у царевичака
  • 21 Battlefield 4

    6 2 Отговор
    10 млн мъртви души са гласували за Байдън като извадиш разликата от 6 млн гласа и ето ти 110% фалшифицирани избори
  • 22 бобо

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    И какво щеше да остане от Демократите бе 98% от черните избиратели?
    Ти въобще дишаше ли, докато ни пишеше този дълъг ферман?

    Коментиран от #24

  • 23 rule

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    С Маккеин лека му пръст не се закачай! За републиканците гласуват работещите американци! Няма значение от цвят, вероизповедание и т. н.! Гласува така наречения национално отговорен капитал. Разбирай малкият и средният бизнес, ,работниците и фермерите! За демократите гласуват тези, които чакат на готово! Глобалистите ще печелят винаги от сега нататък! Те въртят Световният капитал! За да изглежда демократично, все още се правят избори!:) Те обещават " безусловен доход"! Няма значение дали работиш, или не работиш!:) Не съм изненадан че на много хора им харесва! Въпроса е на колко!

    Коментиран от #25

  • 24 стоян георгиев

    0 7 Отговор

    До коментар #22 от "бобо":

    само провери щатите дето е взел тръмп с какво мнозинство са!явно ти е трудно да смелиш кво ти пиша ,но опитаи.тръмп печели в щатите с преобладаващо цветнокожо население.тва са фактите!дали ви харесва или не си е ваша работа.тексас и флорида са наи- сериозните му щати провери ги кви са като население!за алабама да речем няма кво да казвам,както и за южните селски региони на сащ.

    Коментиран от #29

  • 25 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #23 от "rule":

    аз съм фен на републиканците ,но тръмп не е републиканец нито като идея нито като ценности.затова и прецака тази сериозна партия.тръмп е измамник,нещо което е изключително неприемливо за републиканците.лошото е че тои създаде лоби от марионетки ,които въпреки че виждат пагубната му роля и тоталната липса на морал го подкрепят за да си спасят службичките.еи тва е жалкото и няма нищо общо с глобализъм и т.н. щуротии.даже напротив баидън е от антиглобалиското крило на демократите.демек американците гласуваха точно за алтернатива на тръмп ,но не от краиния либерален тип като сандърс да речем!

    Коментиран от #28

  • 26 отегчен

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "ЦРУ":

    Колега истината е ,че сорос,бил гей и останалите влечуги от компанията ,спретнаха ,фълшифицираха и маниполираха изборите в СОЩ !!! Причината -Тръмп им пречи за прокарването на новия световен ред !!! Ако го прокарат---жална ни майка на всички !!!
  • 27 БПФ

    7 1 Отговор
    Ами така е. Спомнете си предизборните срещи - Тръмп събираше хиляди и десетки хиляди хора навсякъде, байдън говореше на паркинги пред по 10-20 паркирани коли !!! Никой не може да ме убеди, че грохнал старец с ментални увреждания, който не може да събере и 80 човека на предизборен митинг, е убедил 80 милиона да гласуват за него !!!
  • 28 rule

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Такъв като Сандърс, ако спечили социализма ще победи не само в САЩ, а и в цял Свят!:) Eдин президент не може да направи нищо сам. Сам не може да определя, нито вътрешната, нито външната политика! Това за лобито е много смешно!:) Не президента създава лобито, а то го създава! За да може да защитава определени интереси! Не Тръмп! Консерваторите натиснаха интересите на глобалистите! Те поискаха колкото се може по-голяма част от инвестирания в чужбина капитал да се върне у дома си! Те създадоха толкова много нови работни места, колкото никога не са създавани при друг мандат! Безработицат удари дъното! Не само че не започнаха нова война, но и започнаха поетапно изтегляне на воиските си от Света! Тръмп заяви: " САЩ вече няма да са Световен жандарм!"

    Коментиран от #35

  • 29 бобо

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    98% от негрите гласуваха за Байдън. Латиното също го мрази заради стената с Тексас. И ако въпреки това Тръмп спечели някъде, то е защото бялото население не разсъждава като теб.
    Приятелю, ти дори не смееш да използваш думата Негър. А тя в нашият език няма обиден смисъл.

    Коментиран от #36

  • 30 от мен

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    винаги получаваш минус по подразбиране, без дори да се моря да те чета

    Коментиран от #39

  • 31 Вчера и днес

    0 0 Отговор
    Вчера Анатолий написа : "вcички ocпoрвaни щaти c мнoгo", зaяви Тръмп в cрядa чрeз тeлeфoннo oбaждaнe пo врeмe нa изcлушвaнeтo нa ceнaтoри рeпубликaнци в Пeнcилвaния пo oбвинeниятa зa нeрeднocти нa избoритe в цeлия щaт.
    Днес вече разбрал, че Публикувaнo във фaкти.бг: тeлeфoннoто oбaждaнe пo врeмe нa изcлушвaнeтo нa ceнaтoри рeпубликaнци в Пeнcилвaния пo oбвинeниятa зa нeрeднocти нa избoритe в цeлия щaт.

    Коментиран от #32

  • 32 Вчера и днес

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Вчера и днес":

    Имах предвид, че вчера Анатолий не беше информиран, че срещата на републиканците в Пенсилвания е била за да изслушат свидетелите за фалшификации на изборните резултати.
    Днес е допълнил информацията коректно. Абе за всеки случай - страх лозе пази

    Коментиран от #34

  • 33 Ти си мнооого умен

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "учен":

    Прав е бе!! За твое сведение и аз прочетох в един друг сайт,че мумията байдън е благодарил и на родилните домове защото родените през 2020-та,вече са гласували......;(((
  • 34 Вчера и днес

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Вчера и днес":

    Чети де и после слагай минус. Вчера в статията "Тръмп отново се обяви за победител" - Публикувано във факти.бг: Тръмп направи обръщение пред сенатори републиканци от местното законодателно събрание в Пенсилвания. И нито дума повече.
    Днес -Тръмп в cрядa чрeз тeлeфoннo oбaждaнe пo врeмe нa изcлушвaнeтo нa ceнaтoри рeпубликaнци в Пeнcилвaния пo oбвинeниятa зa нeрeднocти нa избoритe в цeлия щaт.
    Днес все пак уточнва каква е причината за срещата на републиканците в Пенсилвания.
    Не че нещо лично ме засяга, но така се формира мнението за фалшиви новини, внушения и пропаганда и отсъствие на обективно отразяване на събитията.
  • 35 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #28 от "rule":

    зад тръмп не седи никои,консерваторите в републиканската партия първи му теглиха маината.членовете на чаеното парти,клуба на консерваторите в републиканската партия разбраха че тръмп е ненормален и спряха и пара и потдръжка.тръмп харчеше трилиона отгоре на година ,тва е причината за работните места в сащ.не върна никои от никъде,даже напротив глеми американски компании почнаха демонстративно да се изнасят заради политиката му на изолация.харли деивидсън именно така го боикотира.затова и масово народа гласува антитръмп ,а не толкова за баидън!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    трие ми постовете .незнам ти как писа другата дума за афроамериканец без да те изтрие?та конкретно провери щатите спечелени от тръмп кво е населението им.южните щати са всичките за тръмп.там преобладават латиноси и други цветнокожи!

    Коментиран от #41

  • 39 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "от мен":

    тва може само да ме радва.аз от такива като теб неискам удобрение!ако ме харесвате ще трябва да спра да пиша тук щото съм деградирал!

    Коментиран от #40

  • 40 От мен

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    Одобрение няма как да искаш, но и Удобрение няма да получиш. Не уважавам "хора", които искат да ме поучават, а поне правописа не са научили.
  • 41 Няма никакво

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "стоян георгиев":

    значение дали са латиноси или чернокожи...Ти расист ли си? Тръмп не е и затова много от тях са гласували за него. И не само това - тези латиноси и чернокожи се трудят и оценяват неговите действия за подобряване на техния живот
  • 42 Дългият

    1 0 Отговор
    Ей...Изпушил...вземи се скрий....