29 Ноември, 2020 20:51 4 315 30

Изборите бяха нагласени

  • доналд тръмп-
  • интервю-
  • избори-
  • президент-
  • сащ

Първото интервю на Доналд Тръмп след изборите

Изборите бяха нагласени - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп даде днес първото си интервю след изборите на 3 ноември, предадоха световните агенции. В телефонен разговор на живо по телевизия "Фокс", продължил около 45 минути, той повтори обвиненията си, че при изборите е имало измами, посочва ДПА. Тръмп заяви, че изборите са били "нагласени" и "пълна измама", но според него съдиите не искат да се намесват.

Водещата Мария Бартиромо насърчи държавния глава с думите, че това е отвратително и "не можем да позволим изборите в Америка да бъдат опорочени". Тръмп отказва да признае поражението си в изборите от демократа Джо Байдън макар вече да е в ход официалната процедура за предаване на властта, припомня ДПА. Вместо това действащият президент реши да атакува вота в съда с надежда гласовете, подадени по пощата в ключови колебаещи се щати, да бъдат анулирани. Въпреки това почти всеки иск, подаден от кампанията на Тръмп, бе отхвърлен заради липса на доказателства.

В интервюто за "Фокс" Тръмп призна, че ще бъде трудно въпросът стигне до Върховния съд. Въпреки това той заяви, че ще продължи да се бори срещу резултатите от изборите. "Проблемът е, че е трудно да се стигне до Върховния съд", каза президентът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    32 40 Отговор
    СЪС БАРЦЕЛОНСКИ СТЕ КАТО ДУПЕ И ГАЩИ...
  • 2 Behemoth

    33 54 Отговор
    Абсолютен лузър!
  • 3 умното си е умно

    45 19 Отговор
    Китайците ви биха на ваша територия бе глпак риж.Как ви биха много просто възползваха се от това че сте пълни с нгри джендъре и латиноси и ги насъскаха срещу белите.На ви сега мултикулти и расов микс.Хахаха
  • 4 Жак Фреско

    19 6 Отговор
    С черпака по тиквите които изхвърлят тонове храна да им се угоди а други умират от глад и липса на чаша вода!!
  • 5 Ессерем

    28 25 Отговор
    Яко прецакаха Бай Дончо! То е за главите им!

    Коментиран от #14

  • 6 Стоянов

    48 33 Отговор
    Да, наистина не е лесно да се докаже в съда такъв тип измама, но не се отказвай, Тръмп!

    Както вече писах на теб разчитат и се надяват всички хора с християнски и морални ценности и принципи, не само в САЩ, но и в целия свят

    А за изборите - въпросът е да успеете да докажете, дори един вид измама и манипулация, за да се убедят всички хора, че не говориш празни приказки.

    А после вече кълбото постепенно ще се разплете, всички измами, машинации и манипулации ще излязат наяве и истината ще възтържествува!

    Успех Тръмп! Ние сме с теб и те подкрепяме!

    Коментиран от #8, #12, #13, #19

  • 7 стоян георгиев

    24 40 Отговор
    били измама щото загуби.егати жалкия човечец!съдиите на сащ не искали завалиите да се намесват за да разкрият измамата!хахахахха!за протокола тръмп загуби с над 6 милиона гласа разлика и не даде логично обяснение как баидън дето е с деменция е успял да вкара нечестно поне 10 милиона гласа!даже по сметки на тръмп тои е бил с повече от 4 ри милиона ,демек баидън е вкарал повече от 10 милиона гласа фантоми!
  • 8 стоян георгиев

    20 17 Отговор

    До коментар #6 от "Стоянов":

    стоянов ти ги каза тия работи докато беше кирилов и бяха пълна лъжа!трудно се докавало в съда десет милиона гласа !хахахахахаха!
  • 9 Хо хо хо

    16 4 Отговор
    Идеята е да бъдат купени там тия плршивци в колегията да гладуват за Тръмп то че нема да докаже изборна измама е ясно.
  • 10 ваня

    9 19 Отговор
    тръмп, на цял свят е ясно, Мъртви души, Гогол! жалко за амери- африканците, за които още от 1815, ХАИТИ!!!! силните роби плували до Хаити, а после в Жюра чер. генерал, наполеон го заразил с тбц!!! учете хора истината! първата република в Америка е Хаити! от Луизианаааааааааа!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Случаен

    25 27 Отговор

    До коментар #6 от "Стоянов":

    Какъв морал и християнски ценности от Тръмп,бе?

    Коментиран от #20

  • 13 Stéphanie 🎲

    17 19 Отговор

    До коментар #6 от "Стоянов":

    Подкрепям те Стоянов 👍така е ,"Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени".Никога не спорете с глупаци - те ще ви смъкнат на тяхното ниво и там ще ви бият експертно.
  • 14 Ян Тревоман

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ессерем":

    Другия дърт вече ще ги довърши
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Софиянецо

    12 20 Отговор
    Предишните избори били манипулирани от руснаците. Значи сегашните са манипулирани от китайците щом Тръмп губи.
  • 18 стоян георгиев

    22 16 Отговор

    До коментар #15 от "Прав си":

    няма да напишат нищото щото тръмп загуби.как по ясно да ви се обясни?тръмп загуби с огромна разлика изборите!няма ни един републиканец да твърди друго.това твърдят и назначените от тръмп шефове на служби в сащ,същото твърдят и изборните колегии,губернаторите на различните щати и т.н. ангажирани с изборите лица!единствения дето твърди друго е доказания лъжец тръмп.та се чудя вие що му вярвате?този е излъгал за всичко от времето воиниклъка и влизане в казарма .тва е сериозно заболяване да си градиш кумири ,особено в полза на тирани и лъжци!

    Коментиран от #25

  • 19 що лъжеш бе

    23 17 Отговор

    До коментар #6 от "Стоянов":

    Тука сме се събрали 20 човека. Всичките сме християни и никой не е за Тръмп. Смятаме го за интересчия, измамник, карадец и слуга на другаря Путин. Също като нашия Бойко, Пеевски и Доган.
    Ей сега даже това обсъждахме, че колкото познати имаме в америка, никой никъде не бил гласувал за него. Някакви крайни националисти го подкрепяли само.
  • 20 къв, къв

    20 10 Отговор

    До коментар #12 от "Случаен":

    Същият като на путин. Позовава се на вярата, но го интересува само джоба и едноличната власт. Той Бат Бойко виси по църквите, ама виж къв крадец е.
  • 21 Копие под индиго

    4 4 Отговор
    Да не се чудим на Тръмп, защото ний пък си имаме Боко. Той пък казва, че снимките с пачките и патлака били фалшиви - от учебник на КГБ??!! А Фокс е телевизията на Тръмп. Той цял мандат търсеше руската следа. А за половин година нашия шлангов генералисимус това измисли. Отврат!
  • 22 бебето пак реве

    6 10 Отговор
    Пак ревна бебето, че загубило изборите за ВТОРИ ПЪТ подред, така реват и българите, че видиш ли Герб спечелили, а избирателната активност едвам е 25 %. Ми продължавайте да не гласувате, после цял живот ще ви опъват жилите ( а и не само тях )
  • 23 Тактикь

    3 3 Отговор
    Въпроса е мършите в избирателната колегия да гласуват за Тръмп.След което Тръмп да си гласува пожизнен Мандат и да мори Катай до краят на дните им.Първият начин е да пусне над Катай свине човекоядци в селските райони които да нападат и ръфат китайските бебета.
  • 24 Тръмп айде чао

    3 3 Отговор
    Прогнозите на анализатори за ситуацията с коронавируса е че ще се подобри след Нова година,когато Тръмп не е вече президент...! Броят на инфекциите ще намалее до пролетта до такава степен, че ситуацията ще бъде овладяна! Очаквано със своята "рижава" клоунска политика, която нанесе повече вреди , отколкото ползи за САЩ, Тръмп загуби изборите и въпреки съдебните оспорвания в Джoрджия и вce в щaти къдeтo губи ,политическите очаквания и обществените настроения нa пoвeчeтo американци в САЩ са, че няма да е следващия Президент на САЩ и с идването на новата администрация веднага зaпoчнa дa се забеляза, че броят на заразени от COVID-19 в САЩ и по Света започва бързо и рязкo да намалява и да спада и когато американският президент Доналд Тръмп окончателно признае изборната си загуба и че повече НE E Президент на САЩ, сигурно е че вирусът COVID-19 , както изведнъж глобално се появи от нищото, така и внезапно ще изчезне и до пролетта човечеството ще си отдъхне и ще го забрави...!!! AЙДE ЧAO, ЧAO, КOРOНA ТРЪМП 2020, ЧAO ...!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Коки

    4 4 Отговор
    За провеждането на изборите в САЩ отговаря действащият президент.
    Ако е имало нещо нередно, това е за негова сметка, защото не е организирал правилно изборите. Действащата администрация е имала възможност да спре предварително гласуването по пощата, но не го е спряла. Това гласуване се възприема вече от американците като факт.
  • 27 Харесвам Тръмп

    4 2 Отговор
    Той беше клоунът на САЩ, може да се каже и на света.Така и не можах да разбера, как човек с много опит в далаверите се даде на една мумия в костюм да го победи на изборите ? Тръмп допусна грешка, аз не видях Цветан Цветанов в неговия предизборен щаб. Не видях в щаба му и проф. бай Мишо Константинов. Тези двама нашенци биха могли да му докарат най малко 400 електори от всичките 538, при това само срещу едно потупване по гърба пред фотоапаратите.
  • 28 бойко фашага

    0 4 Отговор
    отървахме се от психопатя
  • 29 макробиолог

    6 0 Отговор
    Така е ,ковид ще изчезне защото си свърши работата--- изтри икономич чудо на тръмп и оправда невижданата изборна активност изразена как?по пощата,защото няма как умрели да идат на живо да гласуват,нали?съдилищата отказват делата,и правилно_ако тръгнат бюлетина по бюлетина да проверяват дали са валидни/не просто да ги преброят ръчно/това ще отнеме година или две,...тъй че,да живее ККП,трудовия китайски народ и кривоносите му работодатели...
  • 30 Наблюдател

    2 1 Отговор
    Да, изборите бяха нагласени от Тръмп и въпреки всичко ги загуби и то катастрофално!
    Същото ще се случи и с нашия диктатор!