Last news in Fakti

2 Декември, 2020 09:00 1 832 25

Главният прокурор на САЩ: Няма данни за гигантски измами на президентския вот!

  • джо байдън-
  • доналд тръмп

Изказването идва на фона на постоянни твърдения от страна на Доналд Тръмп, без да предоставя доказателства, за измамни практики при гласуването в ключови щати

Главният прокурор на САЩ: Няма данни за гигантски измами на президентския вот! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Главният прокурор на САЩ Уилям Бар отхвърли твърдения на републиканци за сериозни измами по време на президентските избори и така увеличи натиска над президента Доналд Тръмп да се откаже от усилията си да преобърна категоричната победа на Джо Байдън, предаде АФП.

„Към днешна дата нямаме данни за измами от мащаб, които би довел до различен изход на вота“, заяви Бар в интервю за АП.

Коментарите му потвърждават заключенията на министерството на вътрешната сигурност, разузнавателните служби и независими наблюдатели на президентските избори миналия месец.

Изказването идва на фона на постоянни твърдения от страна на Тръмп, без да предоставя доказателства, че измамни практики при гласуването в ключови щати като Мичиган, Пенсилвания и Джорджия са го лишили от победата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 8 Отговор
    Важното е, че Бай Дончо спечели Тексас, а там каубойте го тачат и ще го посрещнат на бял кон като първи президент на Тексас.

    Коментиран от #5

  • 2 нашия

    14 3 Отговор
    обяви го без изобщо да са разследвали нещо-като нашия Гешев-и той ще бере ядове по късно
  • 3 един от многото

    22 3 Отговор
    Няма данни за ГОЛЕМИ измами на вота , значи измами има , и как стават тези работи в най демократичната държава в света , такъв ли демократически модел се пънат да правят по света. Няма нужда господа американци , дръжте си го у дома!
  • 4 Само,, леки,, измамички

    10 2 Отговор
    Има така се подразбира...

    Коментиран от #6

  • 5 нашия

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ами Аризона ами Мичиган а кво става в Пенсилвания за Джорджия да не говорим
  • 6 нашия

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Само,, леки,, измамички":

    леки леки колко да са леки 150000-200000 гласа на щат горе долу
  • 7 стоян георгиев

    1 15 Отговор
    та нищо неочаквано!главния прокурор потвърди липсата на измами по време на изборите.потвърдиха го и всички служби и губернатори на щати.сега матросовците да оплюят всички и веднага да обявят опорките от масква,как имало данни за голяма измама и щатите как не са демократични заради нея!интересно дали някои от матросовците ще се извини тук за лъжите си дето повтаря вече месец по посока американските избори?този въпрос е реторичен,другари.вашия морал е липсата на такъв!

    Коментиран от #9, #11, #23, #25

  • 8 нашия

    13 0 Отговор
    тоя министър на правосудието се оказа поредната змия в пазвата на която и се наложи да излезе защото става страшно и грозно-ще ядат дървото
  • 9 нашия

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    като лъжеш карай по скромно виж се квоси казал и вярваш ли си или така са ти казали да пишеш

    Коментиран от #13

  • 10 N W O

    2 16 Отговор
    Лошо...Вмecтo дa признae зaгубaтa cи и дa нaпуcнe c чecт и дocтoйнcтвo Бeлия дoм, влacтoлюбивия и caмoлюбив Тръмп в жeлaниeтo cи дa ce зaдържи кaтo прeзидeнт пo дългo и нa вcякa цeнa ще e гoтoв дa нaпрaви вcякaкви глупocти в идните седмици, включитeлнo и кaтo дeйcтвaщ прeзидeнт дa извършвa тeжкo държaвнo прecтъплeниe към CAЩ , кaтo пocтaвя пoд cъмнeниe най върхoвнитe цeннocти и гoрдocттa нa Aмeрикa И нa aмeрикaнcкия нaрoд, зa ДEМOКРAЦИЯТA и нa ЗAКOННOCТТA в CAЩ и бeз никaкви дoкaзaтeлcтвa, a caмo пo aнoнимни cъмнeния И прeдпoлoжeния нa пoщeнcкитe cлужитeли, да твърди чe нe ca прoвeдeни чecтни и дeмoкрaтични избoри в CAЩ, кaтo ocпoрвa зaкoннocттa и чecтнocттa нa избoритe и нacтoявa зa cъдeбни дeлa , кoитo губи или ce oтхвърлят oт cъдилищaтa...!!!

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Павлик Матросов

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Стоенчо, изми ли чиниите та драскаш тука. Ей господарите много мразят слугите да мързелуват и ги бият с пръчка.
  • 12 нашия

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "N W O":

    а от къде разбра че се отхвърлят от съдилищата-конкретно-не цитирай мас медии
  • 13 стоян георгиев

    3 14 Отговор

    До коментар #9 от "нашия":

    нашия,аз казах и казвам че баидън спечели честно изборите.тва едно.освен това тръмп е лъжец и няма чест за да признае поражението си.тва две.и вие путиноидите изведнъж станахте радетели за американска демокрация повтарящи лъжите на тръмп тва три.появявате се с разни никове и никчета и сега като се окаже че всичко дето сте писали е лъжа просто сменяте никовете и поемате новите опорки!та тва е в общи линии!

    Коментиран от #15, #17, #19, #22

  • 14 нашия

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "N W O":

    анонимни толкова че два дена вече ги слушат свидетелите в различните щати и още ще ги разпитват през следващите дни-толкова са много че за ден не става
  • 15 нашия

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    а ти кой беше че да съдиш и раздаваш присъди и от чие име говориш на 74 000 000 американци или на починалите гласували
  • 16 плевен

    7 1 Отговор
    На изборите през 1974 г.,Никсън печели с огромно предимство. Въпреки това е щял да отиде в затвора заради подслушването на демократическия щаб. Напълно справедливо. Наложило се е да бъде специално помилван от президент Дж. Форд.
    Колко хора сега трябва да отидат на съд, заради масовите измами, които не са повлияли на вота?

    Коментиран от #18

  • 17 нашия

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    аз моите упорки съм си ги създавал в продължени на цял живот и на съм на твоя принцип да чакам опрки
  • 18 нашия

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "плевен":

    а дали не са повлияли-по150 000-200 000 гласа на щат
  • 19 нашия

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Стоеча мама я кажи къде е била щефката на ЦРУна 4 ноември-а къде е сега идобре ли е със ьдравето
  • 20 Антитрол

    13 2 Отговор
    Хайде бе на соросчетата пак путиноидите ви виновни - та хубаво прочети - главния прокурор казал че нямало "големи" измами - значи все пак измами има. Е как в "най-голямата" демокрация ще има изборни измами - демокрацията се крепи на честни избори а щом има измами значи не са честни и няма демокрация.

    Е колко му е - дементния старец "печели" някъде с 0.3% - то не са необходими "големи" измами - само половин процент. Обаче същите соросоидчета ревете че в Беларус имало измами и изборите трябвало да се проведат наново нищо че оная от опозицията е с 8 пъти по малък резултат и колкото и да са измамите няма да променят вота.

    Защо пак двойни стандарти - значи за америка където разликата е 0.3% измамите нямало да променят вота обаче за Беларус където разликата е 8 пъти трябвало нови избори.

    Хей пусти опорки такива че трябва постоянно да си противоречите - не ви е лесно.
  • 21 Behemoth

    4 0 Отговор
    Ако беше Гешев веднага щеше да открие как опозицията е подменила вота....слаб прокурор...
  • 22 нашия

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Стоянчо момко какво стана нещо май не е ясно къде е шефката на ЦРУ -защото един приятел ми каза ,че искала срща с Мич Маконъл пък не се появила -та ако знаеш да не би да е нещо болна-притеснявам се за нея-за последно я видях в Хамбург на 3-ти ноември-случайно се падаще деня на изборите
  • 23 Трол

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Ама Десоууу, гледам пак диспут си предизвикала! На теб да не ти плащат за това? В тема за Америката пак Масква, матросовци и тЯм подобни! При теб критическата ти се отразява зле, пий там нещо...хормони, мормони! Но иначе правиш смях, спор няма!
  • 24 тукиматукнема

    1 0 Отговор
    Главния прокурор забрави да каже, че не е разследвал доказателствата представени от бившата главна прокурорка на САЩ, бившия главен прокурор на щата Ню Йорк, който вкара мафиотския клан Гамбино в затвора.
    Тези хора за да заявят, че имат сериозни доказателства, не си говорят ей така. Една част ги представиха на публичните слушания в Пенсилвания, Аризона.
    За разлика от губернатори и градски съдии, сенаторите в тези щати се задействаха и завеждат иск в Върховния съд за фалшифицирането на изборите.

    А Върховния съд на САЩ не е лъжица за устата нито на частните медии, губернаторите, градските( федерални) съдии, дори за главния прокурор.

    Колкото и да се изказват частните медии на Биден и главния прокурор( той всъщност не отрича, че изборите са фалшифицирани, но се опитва да неглижира фалшификациите и манипулациите явно), този който ще определи резултатите от изборите е Върховния Съд на САЩ.
  • 25 иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Стояне,а ти няма ли да се извиниш,че вървиш с тия дето казват,че не било имало турско робство,че не било имало баташко клане Виж се до кои стоиш.