Last news in Fakti

2 Декември, 2020 11:20 2 912 3

Извънредно положение в Северна Македония до средата на 2021 год.?

  • северна македония-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • извъредно положение-
  • скопие

Извънредни мерки при съседите

Извънредно положение в Северна Македония до средата на 2021 год.? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Правителството на Северна Македония предлага да се удължи крайният срок за кризата до 30 юни. Във вторник вечерта правителството потвърди, че ще внесе в парламента предложение за удължаване на крайния срок за съществуване на кризисна ситуация до 30 юни 2021 г, предаде МКД.

Това решение, както се посочва в изявлението на правителствената пресслужба, е взето на днешната сесия въз основа на предложението на Управителния комитет за координация и управление в системата за управление на кризи. 30-дневно извънредно положение беше обявено на 20 ноември. То продължава до 19 декември.

По официални данни, в Северна Македония общо заразените са 62 945, а починалите - 1792-ма. 40 188 са излекуваните. Около 18 000 души са загубили работата си само за второто тримесечие на годината, предаде News.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Такаааа

    7 1 Отговор
    Колко от жертвите са българи, и колко албанци?
  • 2 Българин

    1 1 Отговор
    Абе направо до средата на Века слагай Извънредно положение и ке ви пуснем у Евросъюза Одма.....
  • 3 Скопие лъжат че са бедни

    0 0 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят!? Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube