Last news in Fakti

29 Декември, 2020 10:13 1 323 14

ООН призова 2021 г. да бъде годината на изцелението

  • оон-
  • антониу гутериш-
  • пандемия

Генералният секретар подчерта, че най-важната цел за идната година е да създаде глобална коалиция за въглеродна неутралност с нулеви емисии до 2050 година

ООН призова 2021 г. да бъде годината на изцелението  - 1
Снимка: Shutterstock

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш призова в традиционното си послание по повод предстоящата Нова година тя да бъде „годината на изцелението“, предадоха информационните агенции.

„И климатичните промени, и пандемията от COVID-19 са кризи, които могат да бъдат преодолени само ако сме заедно“, подчерта Гутериш.

„Нека се помирим помежду си и с природата, да преодолеем климатичната криза, да спрем разпространението на COVID-19 и да направим 2021 г. година на изцелението. Изцеление от последствията на смъртоносния вирус. Изцеление на пострадалата икономика и общество. Да премахнем разделението и да започнем да действаме за изцелението на нашата планета“, каза Гутериш. „Такова трябва да бъде новогодишното ни обещание“, допълни той.

Генералният секретар подчерта, че най-важната цел за ООН за идната година е да създаде глобална коалиция за въглеродна неутралност с нулеви емисии до 2050 г.

Той пожела от името на ООН щастлива и мирна Нова година на всички по света.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бог е велик

    13 0 Отговор
    Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори. А всичко, което се изобличава, от светлината става явно: понеже всичко, което бива явно, е светлина. Затова е казано: стани ти, който спиш, и възкръсни от мъртвите, и ще те осветли Христос.
    Послание на св. ап. Павла до Ефесяни 5:11‭-‬14
  • 2 Оон оон

    6 0 Отговор
    Оо да
  • 3 ТаУмВзе

    11 1 Отговор
    Празнодумието на маститите чиновници.
  • 4 Бог е велик

    11 0 Отговор
    защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.
    Послание на св. ап. Павла до Ефесяни 6:12‭
  • 5 честен ционист

    2 5 Отговор
    Този комунист Гутериш нали му е ясно, че за да изцери земята трябва да бакъси Ганьовците с около 95%.
  • 6 Няма проблем

    11 0 Отговор
    Ще ви изцелят щом настоявате.Те народите взеха да се пробуждат.Да не опищите света после!
  • 7 4776

    19 1 Отговор
    Нека новата 2021 бъде без СЗО и ООН!
    Без Щаб, МС и всякаква паплач!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дедо Герчо

    11 1 Отговор
    ГЛОБАЛИСТКИТЕ Л.ЙНА ПАК СЕ РАЗПЕНЯВИХА !.
  • 10 ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

    9 1 Отговор
    ООН Е ГЛОБАЛИСТКИ ЦОКАЛ И НЕ СЪЩЕСТВУВА СЛЕД 1989Г.
  • 11 ОООО НЕ

    8 0 Отговор
    ООН е организация на Глобалистите. Само неприятности за човечеството от тях.
  • 12 Аз40

    8 0 Отговор
    Рокфелеровата петро-фарма организация. Това са чудовища-психопати с огромна власт и пошлост! Всичките им структури са поле за лобисти и корпоративни интереси, а не за помощ на каквото и да било по света. Да е станал по-добър света? Да са спрели да воюват? От СЗО харчат с милиони повече за пътувания, от колкото за каквото и да било друго! Милиони осакатени, убити, промити!
  • 13 111

    7 0 Отговор
    Ротшилд, Рокфелер, Билдербергския клуб, Папата, Бъкингамските рептили управляват света чрез несметните си богатства. Само Ротшилд имат 500 трилиона долара. Те контролират медиите и лицата които виждаме постоянно по тях. Света се управлява чрез измама.
  • 14 Ахахау

    3 0 Отговор
    Многоооо сиросоидно звучи! Както и онази Тумбер си се оказа соросоидка, както се оказа и Заев е соросоид!