Last news in Fakti

1 Януари, 2021 10:50 3 224 22

Републиканците оспорват изборите

  • сащ-
  • републиканци-
  • избори

Събира се голяма група

Републиканците оспорват изборите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голяма група републиканци може да оспорят президентските избори в САЩ, съобщи FOX News.

Предстои изборите да бъдат утвърдени в парламента. Това ще стане на шести януари.

Конгресмени от републиканците са заявили, че събират подкрепа. Събира се група от 140 народни представители.

Републиканците настояват да се формира комисия за проучване на нередности по време на вота. Преговорите са част от гласуването за допълнителна гражданска подкрепа.

Демократите избягват подобна комисия. Републиканците търсят различни варианти за действие.

Американският президент Доналд Тръмп настоява за подкрепа към своята позиция от групата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да го подкрепим

    64 20 Отговор
    Президентът е единственият български политик, който отстоява интересите на народа в неравната му борба срещу Мафията-Държава.

    Коментиран от #4, #16

  • 2 Бай Дончо

    33 3 Отговор
    С тия пощенски записи има защо
  • 3 нашия

    35 13 Отговор
    само масмедиите в българия май не искат да разберат че доналт тр.е президента и нов такъв не е избран-беше Тръмп и отава Тръмп
  • 4 Хаха

    11 48 Отговор

    До коментар #1 от "Да го подкрепим":

    Радев е едно подставено лице на Решетников и защитава чужди интереси.
  • 5 007007

    11 32 Отговор
    Пoвeчeтo aмeрикaнци глacувaхa нe тoлкoвa зa Бaйдън , кoлкoтo прoтив Тръмп, кoйтo бe мрaзeн и критикувaн и oт мнoгo oт рeпубликaнцитe И нанесе повече вреди на САЩ от който и да е друг президент и само червените русофили cи миcлят, чe е въoбщe възмoжнo дa имa някaкви мaщaбни измaми пo врeмe нa избoритe в CAЩ и фaлшифицирaнe c "пoдмянa c кaмиoни нa бюлeтинитe" при тoлкoвa мнoгo мoбилизирaни рeпубликaнcки и мeждунaрoдни нaблюдaтeли...!!!
    Цeлият дeмoкрaтичeн cвят и Китaй признaхa отрано избoритe в CAЩ и пoздрaвихa Бaйдън кaтo нoвия прeзидeнт нa CAЩ, caмo Руcия и Путин-се въздържаха до последно и cлeд кaтo тoзи път нe им ce пoлучи "тeхния чoвeк" Дoнaлд Тръмп дa бъдe прeизбрaн , кaктo прeди 4 гoдини кoгaтo в Крeмъл ce гърмяхa бутилки cъc шaмпaнcкo и звучaхa възтoржeни нaздрaвици и пoздрaвлeния зa пoбeдaтa му, сега вcичкитe им пoдривни cлужби в щaтитe ca впрeгнaти дa рaбoтят нa най високи обороти зa дa ce кoмпрoмeтирaт избoритe и ce рaзпрocтрaнявaт твърдeния и "дoкaзaтeлcтвa", чe избoритe в CAЩ ca били нeчecтни и e имaлo oгрoмни избoрни фaлшификaции за които доказателства в съда нямаше, тaкa чe ceщaйтe ce и ceгa, кoй cтoи зaд oргaнизирaнитe гoлeми прoтecти и дeмoнcтрaции в пoдкрeпa нa Дoнaлд Тръмп и група от републиканци които искат да оспорват президентските избори в САЩ...!!!

    Коментиран от #12, #19

  • 6 стоян георгиев

    11 23 Отговор
    изчезнаха путиноидите дето реваха как съда в сащ щял да върне тръмп.щели да броят пилци на еснен завалиите!е пак ви умряха пилците другари.след пет дни тръмп изчезва ,а след шест срещу него ще има лавина от раследвания и съдебни дела.ще го разкатаят перуката.може спешно да му се наложи да бяга в русия,но със сигурност мелания няма да го последва.обича го много ама чак па толкова!смях!
  • 7 демо кряция

    24 8 Отговор
    Не си демократ ако не си спечелил изборите с измама или фалшификация!
    Само дет забравиха че има едни 310 милиона оръжие на 320 милиона глави демос. Скоро наистина ше се гърми, ама не в Кремъл и не с шампанско :)))

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 нашия

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    ама вие с007700 или там какъвто и да е много обичате да споделяте фантазиите си-че се и отваряте и се опитвате да ги наложите като мнение на запознати-голам смях

    Коментиран от #14

  • 10 БХОРТЕИ

    8 5 Отговор
    До момента не сме имали по добър президент.Нима крадците да са по добри?Ами при избора на президент и не само трябва да се отварят очите много добре.
  • 11 АМОН

    12 7 Отговор
    ЕДНА ИМПЕРИЯ УМИРА.

    РАЖДА СЕ НОВА , МНОГО ПО СТРАШНА И ПО ОПАСНА - КИТАЙ!

    КАК СВЕТА ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТОЗИ КИТАЙСКИ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ ПРЕД КОЙТО ХИТЛЕРОВИЯТ Е КАТО ДЕТСКА ИГРА.

    КАК БИ МОГЛО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ АКО НА ВЛАСТ ДОЙДАТ ДЕМОКРАТИТЕ ПРЕГЪРНАЛИ ИДЕИТЕ НА ГЛОБАЛИЗМА В КОЙТО КИТАЙ Е ВОДЕЩА ДЪРЖАВА?!!

    БИТКАТА В САЩ НЕ Е ЗА БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА , А ЗА БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА.

    БАЙДЪН предлага на света един нов ВАВИЛОН в който понятието РАСА и РАСОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ с която китайците умело и прикрито боравят се замита под килимчето.

    С Байдън и неговият нов световен ред сме обречени .
  • 12 Гост

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "007007":

    Изпаднал си от реалността на събитията. Тръмп има доста сериозна подкрепа. Дори фамилията Буш твърдо застава на негова страна. Защото сам, колкото и да е смел и ексцентричен, Тръмп не би предприел да извърши онова, което планира на 5.01.2021.Вицепрезидентът му също е на 100 процента с него. И ще използува пълномощия , които дава американската конституция на вицепрезидентите при особени случаи, касаещи спорни моменти в отчитане резултатите от изборите.
  • 13 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    А това ще разберем след 5 януари. Всичко е възможно да се случи.

    Коментиран от #15

  • 14 стоян георгиев

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "нашия":

    градски има факти дето само човек с напълно повредена психика може да отрече!как приемш факта че болнияw според вас от деменция баидън е организирал измама с около десет милиона гласа при администрацията на умния и находчив тръмп?освен че тва е световен прецедент като големина на измамата,нито един от губернаторите съпартиици на тръмп не потвърдхи въпросната и нито един шеф на служба назначен от тръмп не я потвърди.за да е още по-зле нито един съдия в сащ не образува дело по твърденията на тръмп макар че част от съдиите бяха пак назначени от него!сега и още по-лошата част.вие вярвате на един доказан патологичен лъжец които е тръмп без никакви доказателства единствено щото е угоден на путин.тва наистина другар е жалко!даже почнахте да вярвате в демокрацията и да я защитавате.до кво падение ви докара идола ви еи!хахахахаха!

    Коментиран от #20

  • 15 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    аз гледам на ръка,кафе и т.н. и те ми казаха че нищо няма да се случи.тръмп с подвита опаша ще събере багажа ,а баидън ще встъпи в длъжност.ще се съберат малко селяни отук оттам,срещу тях ще се събере поне двоино повече народ да ги бие,полицията обаче ще ги раздели и това е!после тръмп ще си има сериозни проблеми със закона ,тия дето ги помилва също!тва е квото ще стане другар.аз ще съм тук със стария си ник ,а вие ще сте с нови и ще чакате новите московски опорки !
  • 16 Няма да стане

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Да го подкрепим":

    Доган и решетноков навиха борисов радев да стане президент но явно този човек не не става за нищо но вие 10-20 души може да го подкрепите
  • 17 туйонуй

    5 4 Отговор
    Заглавието е подвеждащо, но статията пояснява. Не републиканците, а републиканци. Циркът ще продължи, това е ясно. 60 съдебни процеса не стигат. Последни напъни на русофилситичния тролетариат.
  • 18 ivan

    3 2 Отговор
    измамите са в много големи размери,просто незнам как това не6то може да се размине,Тръмп 6те декласифицира информацията която има до дни за да може вси4ки да разберат за колкосалната измама,може да се стигне до военно положение(най добрия вариант)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ivan

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    хаахахх,ти как си мисли6 ,4е Байдан 6те управлява бе,той е една пионка сложена,то е ясно ,4е не той организира измамите,ти наистина не6то не си в 4ас

    Коментиран от #21

  • 21 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "ivan":

    е ти нали си в час знаеш ги работите.баидън няма да управлява щото ще управляваш ти!хахаххаа!как ги знаете работите комунистите еи???!тоя сложен оня сложен!тва да не ти е русия бе другар?пионките са там!в западния свят трябват качества и то реални за да те забележат.само че ти от къде ще ги знаеш тия работи?в гаража с домашарката нещата са съвсем съвсем други !
  • 22 Гост плюс

    0 0 Отговор
    "Голяма група републиканци може да оспорят президентските избори в САЩ" - понякога отвъд океана идват и хубави новини. Само част от републиканците днес са носители на традиционните общочовешки ценности и морал и по този начин работят срещу "дълбоката държава" и "насилствената" глобализация в подкрепа на които днес са всички (псевдо)демократи.