Last news in Fakti

4 Януари, 2021 08:00 1 392 10

Нанси Пелоси беше преизбрана за председател на Камарата на представителите

  • нанси пелоси-
  • демократическа партия

Въпреки загубата на места след изборите през ноември, демократите запазват мнозинството си в Камарата на представителите

Нанси Пелоси беше преизбрана за председател на Камарата на представителите  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нанси Пелоси от Демократическата партия беше преизбана за председател на Камарата на представителите на американския Конгрес.

Днес във Вашингтон предстои новият му състав да заседава за първи път.

Пелоси е на председателското място в долната камара за четвърти път. Тя заемаше този пост от 2019 година насам, както и в периода от началото на 2007 до началото на 2011 година.

Въпреки загубата на места след изборите през ноември, демократите запазват мнозинството си в Камарата на представителите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 4 Отговор
    Само защото има големи топки.
  • 2 Гост

    9 2 Отговор
    Особено интересно е, че точно Пелоси предложи закон за забраната на думи като майка, баща, син и дъщеря. Защото те обиждали трансгендерите. Ще следим дали закона ще бъде приет.
  • 3 едно към едно

    7 3 Отговор
    Я кажете защо не пишете за записаният телефонен разговор на Тръмп? Той си призна, а вие мълчите...Вероятно да не правим аналогия с едни разговори на Баце? ОК! Ама така всички разбираме кой ви плаща!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "едно към едно":

    Сигурно защото в статията става въпрос за една много отракана, в напреднала възраст и кръвожадна либерална госпожа, а не за Тръмп.

    Коментиран от #6

  • 5 Ноки

    6 2 Отговор
    Тази е по зла и от Клинтъница.
  • 6 Пурко

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    На кого му пука за нея? Дончо сгази лука,а тия мълчаха като риби. Чак сега потеглиха!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сила

    4 1 Отговор
    Семейството на тази сбъркана лелка е в Конгреса от 88 години!! По големи паразити здраве му кажи!!! Тези хора са изгубили отдавна връзка с реалния живот!!!!!
  • 9 Мухаа,хаа!

    2 0 Отговор
    Възлови длъжности,на мара,,змати ици! Да ви имам държавното управление.Но така е! Наборите се подкрепят!
  • 10 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЗАЩО ДИМОКРАТИТЕ В САЩ ЗАЛАГАТ НА ПОЛУУМРЕЛЯЦИ- СЕНИЛНИ СБРЪЧКАНЯЦИ !?!?!?!? ПРЕДАВАТ ЛИ СЕ НА ИЗТОЧНИЯ БЛОК : ПУТИН -СИН ДЗИН--ПЪН И НОВИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ !?!?!?